Com funciona la cuina d'inducció

Com funciona la cuina d'inducció

Tot i que les cuines d'inducció s'utilitzen àmpliament a les nostres vides, la majoria dels consumidors estan molt confosos sobre el seu ús i no saben quins són els principis de funcionament de les cuines d'inducció. De fet, quan utilitzem una cuina d'inducció, el principi d'inducció electromagnètica s'aplica per fer treballs de calefacció. Vegem el principi de funcionament de la cuina d'inducció.

En realitat, hi ha molts principis de funcionament de les cuines d'inducció. Quan s'utilitza, la cuina d'inducció utilitza una cuina electrònica relativament avançada per cuinar aliments a la vida diària, en realitat, és molt convenient fer servir aquestes cuines d'inducció per fer diverses operacions de cocció, com ara fregir, fregir i bullir. I també cal utilitzar la cuina d'inducció de manera eficaç.

I té les característiques d'alta eficiència, mida petita, pes lleuger, baix soroll, estalvi d'energia, sense contaminació per al medi ambient, seguretat i higiene. S'escalfa uniformement durant la cocció i pot mantenir millor el color, l'aroma, el sabor i els nutrients dels aliments. És un nou tipus de cuina electrònica indispensable per a la modernització de la cuina. La potència d'una cuina d'inducció és generalment d'uns 700-1800 W.

La cuina d'inducció utilitza el principi d'escalfament de corrent de Foucault d'inducció de camp magnètic, utilitzant el corrent elèctric per passar per la bobina per generar un camp magnètic. Quan la força magnètica del camp magnètic passa per la part inferior de l'olla de ferro, es generen innombrables corrents de Foucault, fent que l'olla s'escalfi a gran velocitat i després escalfeu el menjar a l'olla. Les ones electromagnètiques generades quan la cuina d'inducció està funcionant són completament absorbides per la capa de protecció a la part inferior de la bobina i l'olla de ferro de la placa superior. No es filtraran i són absolutament inofensius per a la salut humana.

Com que quan fem servir la cuina d'inducció, la mida del fons de l'olla afectarà seriosament la força de la pròpia cuina d'inducció, cosa que afectarà seriosament el valor de mostreig del circuit de control dins de la cuina d'inducció. Per tant, quan s'utilitza una cuina d'inducció, hi ha certs requisits per al principi de funcionament de la cuina d'inducció. Espero que puguem aprendre més sobre aquest coneixement.

<<:  Els perills dels assecadors de cabell

>>:  La diferència entre la cuina d'inducció i la cuina de ceràmica

Recomanar articles

Què tan perjudicial és la quimioteràpia per al cos humà?

És un mètode de tractament del càncer en l'àm...

Quin és el millor tractament per a l'abscés perianal?

El tractament de l'abscés perianal requereix ...

La hipertensió és el "assassí invisible" que perjudica els ronyons

Els pacients amb hipertensió no només tenen press...

Com mantenir la fibrosi pulmonar?

La fibrosi pulmonar s'ha de cuidar adequadame...

Manifestacions clíniques de la febre de la febre aftosa

Després de contraure la febre aftosa, un símptoma...

Tossir i escopir és una bronquitis de flegma?

Tossir i escopir pus i flema és un tipus de tos m...

Per què sagnen les genives quan es renten les dents?

La higiene bucal és molt important per a nosaltre...

Quant de temps es pot portar roba de protecció contra la radiació?

A mesura que augmenta la quantitat de radiació pr...

Els bolets comestibles poden curar totes les malalties

Hi ha molts tipus de fongs comestibles, la majori...