Què he de menjar si tinc la melsa i l'estómac febles? Menjar en excés i menjar massa fred farà que moltes persones tinguin símptomes i malalties de deficiència de la melsa i l'estómac. Molta gent es pregunta, què és bo menjar si un té la melsa i l'estómac febles? De fet, la manera correcta és menjar alguna cosa nutritiva. Aleshores, què pots menjar per millorar ràpidament si tens l'estómac feble? Aquests són alguns aliments que poden alleujar la deficiència de la melsa i l'estómac i la fredor. La principal causa de la deficiència de la melsa i l'estómac i la fredor són els mals hàbits alimentaris, com ara menjar sense moderació i menjar freqüentment begudes fredes o aliments gelats. Juntament amb el ritme ràpid de la vida i l'estrès mental elevat, és més probable que es produeixin problemes d'estómac. Les persones amb melsa i estómac dèbils tenen uns requisits dietètics molt particulars. Haurien de menjar més aliments que tinguin els efectes d'enfortir la melsa i reposar el qi, i escalfar l'estómac i els intestins, com ara arròs índica, xai, pollastre, tripes de vedella, tripes de porc, peixos de cadena, carpes d'herba, mill, farinetes, dàtils, etc. 1. Peix cap gros Aquest peix té un cap gran i gros i la carn és blanca i tendra, per la qual cosa és la primera opció per a l'olla de cap de peix. La carpa capgrossa és de naturalesa càlida i de sabor dolç. Té els efectes de calmar el fetge i alleujar la depressió, enfortir la melsa i beneficiar els pulmons, reposar la debilitat, dissipar el vent i el fred i beneficiar els tendons i els ossos. Les persones amb constitucions febles són millors per menjar més caps de carpa capgrossa, que poden escalfar l'estómac i tractar els tinnitus i els marejos. 2. Taro El taro és ric en midó, ric en nutrients, de textura suau i suau, fàcil de digerir i té un efecte estomacal. És especialment adequat per a persones amb melsa i estómac febles, malalties intestinals, tuberculosi i pacients en període de recuperació. 3. Carpa platejada La carpa platejada és un aliment saludable que escalfa el mig i reomple el Qi, nodreix l'estómac i hidrata la pell. S'utilitza principalment per tractar la deficiència de la melsa i el Qi feble, la manca d'alè i la fatiga, o la deficiència de la melsa i l'estómac i la gana reduïda. Traieu les escates, les brànquies i els intestins d'una carpa platejada, talleu-la a rodanxes, afegiu-hi les quantitats adequades de gingebre sec i sal i coeu-les junts. Té l'efecte d'escalfar la melsa i l'estómac. És adequat per a símptomes com la deficiència de melsa i estómac, fredor i pèrdua de gana. 4. Jujube Els dàtils són bons per nodrir la melsa i l'estómac, i reposar el qi i la sang. Són un ingredient que es pot menjar amb freqüència a la tardor. Pots menjar-lo com a berenar o fer sopa, sempre que t'hi adhereixes més de mig mes, veuràs resultats evidents. 5. Pela de mandarina La pell de mandarina és una medicina xinesa d'ús comú amb les funcions de regular el qi, regular el mig, assecar la humitat i resoldre la flegma. Sovint s'utilitza per tractar símptomes com la distensió del pit i l'abdomen, la falta de gana i la tos amb esputo. Quan es cuina carn, afegir una quantitat adequada de pela de mandarina no només pot eliminar l'olor a peix de la carn amb l'ajuda de l'aroma aromàtica de la pell de mandarina i millorar el sabor, sinó que també pot donar un joc total als efectes medicinals de la pell de mandarina en la regulació del qi i l'harmonització de l'estómac, vigoritzant la melsa i reduint l'aroma aromàtica pleen i l'estómac per flegma i aliments grassos i grassos. 6. Xai La medicina xinesa antiga creu que el xai és un producte excel·lent per augmentar el yang, reposar l'essència i la sang, curar la deficiència pulmonar, alleujar la tensió i escalfar l'estómac. El xai és de naturalesa dolça i càlida, i entra als meridians de la melsa, l'estómac, els ronyons i el cor. Escalfa i nodreix la melsa i l'estómac, i s'utilitza per tractar símptomes com nàusees, pèrdua de pes i calfreds causats per la deficiència de la melsa i l'estómac i el fred. 7. Yam El ñam té moltes funcions com ara enfortir la melsa, eliminar la humitat, reposar el qi i beneficiar els pulmons. L'efecte serà millor si cuineu sopa amb jujubles. Cuini una olla de farinetes de ñame i afegiu-hi sucre moreno que pot reposar la sang. Es pot utilitzar com a teràpia dietètica per a persones amb melsa i estómac febles. 8. Arròs Glutinós L'arròs glutinós és de naturalesa suau i pot escalfar la melsa i l'estómac, eliminar la boca seca i tractar la diarrea i altres problemes causats per la deficiència de la melsa. Aliments com l'arròs glutinós i el pollastre d'arròs glutinós són tots bons, però es recomana triar sabors lleugers. |
<<: Quina diferència hi ha entre el fred de l'estómac i la calor de l'estómac?
>>: Com augmentar ràpidament els estrògens
A moltes persones no els agrada dormir amb coixin...
L'àcid de fruita és una substància de bellesa...
La castanya és un aliment comú amb un valor nutri...
La malaltia de Parkinson és una malaltia cerebral...
Quina és la web de Banco Politics? Banco Popolare,...
Moltes amigues són propenses a patir una paret en...
És molt freqüent que els homes tinguin trastorns ...
Wolfberry és molt comú a la nostra vida diària Mo...
El sagnat anal sovint és causat per les hemorroid...
Les pigues ja no són una malaltia rara. Gairebé t...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
L'aterosclerosi de l'artèria femoral tamb...
El cos femení és relativament complex, sobretot e...
Amb el ràpid desenvolupament de la ciència i la t...
La hipopotasèmia es refereix a una condició en la...