Concepcions errònies sobre el consum de llet

Concepcions errònies sobre el consum de llet

Avui dia, a moltes persones els agrada beure llet. Una de les raons és que la llet conté més nutrients, i l'altra és que beure llet pot substituir l'esmorzar. De fet, moltes persones pensen que això és incorrecte Moltes persones tenen malentesos a l'hora de beure llet, la qual cosa no només fa que no absorbeixin els nutrients, sinó que també fa mal al cos. Aleshores, quantes idees errònies hi ha sobre beure llet? Aquí hi ha alguns malentesos comuns.

1. Com més espessa sigui la llet, millor?

Algunes persones creuen que com més espessa és la llet, més nutrició obté el cos, això no és científic. L'anomenada llet sobreconcentrada fa referència a la llet que té més llet en pols i menys aigua afegida, de manera que la concentració de la llet supera l'estàndard de proporció normal. Algunes persones tenen por que la llet fresca sigui massa suau, així que hi afegeixen llet en pols. Si els nadons i els nens petits sovint beuen llet concentrada, provocarà diarrea, restrenyiment, pèrdua de gana i fins i tot la negativa a menjar, i també provocarà enteritis hemorràgica aguda. Això es deu al fet que els òrgans interns dels nadons i nens petits són delicats i no poden suportar una càrrega i pressió excessives.

En segon lloc, com més sucre millor?

Hi ha un "consens" entre moltes persones que la llet sense sucre és difícil de digerir. S'afegeix sucre per augmentar les calories que aporten els hidrats de carboni, però s'ha d'afegir en quantitat quantitativa, generalment de 5 a 8 grams de sucre per cada 100 ml de llet. Quin tipus de sucre és bo per afegir a la llet és el millor? Després que la sacarosa entri al tracte digestiu i es descompon amb els sucs digestius, es converteix en glucosa i és absorbida pel cos humà. La glucosa té una dolçor baixa i utilitzar-ne massa pot superar fàcilment el rang prescrit. També hi ha la qüestió de quan afegir sucre. Afegiu el sucre i la llet i escalfeu-los la lisina de la llet reaccionarà amb el sucre a alta temperatura (80 ℃ ~ 100 ℃) per produir la substància nociva glicosil·lisina. Aquesta substància no només no serà absorbida pel cos humà, sinó que també posarà en perill la salut. Per tant, la llet bullida s'ha de refredar a una temperatura càlida (40 ℃ ~ 50 ℃) abans d'afegir sucre per dissoldre-la.

3. Llet i xocolata?

Hi ha qui pensa que com que la llet és un aliment ric en proteïnes i la xocolata és un aliment energètic, menjar-los junts ha de ser molt beneficiós. Aquest no és el cas. Quan s'afegeix llet líquida a la xocolata, el calci de la llet reaccionarà químicament amb l'àcid oxàlic de la xocolata per produir "oxalat de calci". Com a resultat, el calci, que originàriament tenia valor nutricional, esdevé una substància nociva per al cos humà, provocant deficiència de calci, diarrea, retard en el desenvolupament en nens i adolescents, cabell sec, fractures fàcils i augment de la incidència de càlculs urinaris.

4. Prendre medicaments amb llet?

El millor és no beure llet entre 1 i 2 hores abans i després de prendre el medicament, perquè la llet afectarà la taxa d'absorció del medicament per part del cos; també formarà fàcilment una pel·lícula de cobertura a la superfície del medicament, fent que els ions minerals com el calci i el magnesi de la llet reaccionin químicament amb el medicament per produir substàncies insolubles en aigua, que no només poden reduir l'eficàcia del medicament.

L'anterior introdueix principalment els malentesos comuns sobre beure llet a la vida. De fet, hi ha molts malentesos similars sobre el consum de llet. De fet, la llet pot proporcionar una nutrició rica, però el requisit previ és beure-la correctament, si es consumeix de manera incorrecta, també pot tenir conseqüències dolentes.

Finalment, us desitjo una vida feliç i bona salut!

<<:  Necessitats diàries tòxiques

>>:  Quines són les complicacions de l'escleroterapia per a les varius?

Recomanar articles

Maneres d'ajudar-vos a dormir i assegurar-vos un bon son

En un moment en què moltes persones pateixen d...

Com tractar eficaçment la pressió arterial alta?

La hipertensió és molt perjudicial per al cos hum...

Quins són els perills del tumor de la glàndula paròtida?

Algunes persones pensen que els tumors paròtids n...

Per què l'úlcera de la llengua provoca mal alè Què he de menjar?

El mal alè és un problema oral que molesta molt a...

La nou causa menjar calent? Menjar nous provocarà calor intern?

Les nous són aliments de fruits secs molt comuns ...

Tractament de l'infart dels ganglis basals drets

Tots sabem que moltes persones grans tenen males ...

L'efecte i el mètode de rentar el cabell amb fulles de morera

A mesura que el ritme de vida s'accelera, la ...

Quins són els tractaments per a la gastritis antral?

La vida de les persones modernes és extremadament...

Desmentir 6 mites sobre la suplementació de sang

A moltes dones els agrada reomplir la sang, perqu...

Quins són els efectes màgics del vinagre blanc

El vinagre blanc, un condiment comú a les nostres...

Coneixeu els perills del fetge gras?

El fetge gras és una malaltia molt freqüent a la ...

Quina és la millor manera d'eliminar el fred i la humitat?

De fet, des de la perspectiva de la medicina trad...

Quins són els perills de l'impetigen?

L'impetigen neonatal és una malaltia de la pe...