Què fer si el llim blanc de la jaca s'enganxa a la roba

Què fer si el llim blanc de la jaca s'enganxa a la roba

Quan peleu la jaca, hi haurà una mica de mucositat blanca. Si aquest moc blanc s'adhereix a la vostra roba, serà molt molest i s'ha de rentar immediatament, podeu utilitzar un detergent per a la roba, una mica de sal o vinagre blanc per rentar-lo de manera que el moc blanc sigui massa llarg.

Què fer si el llim blanc de la jaca s'enganxa a la roba

Mètode 1

Abans de manipular la jaca, unteu-vos bé les mans i els ganivets amb oli de cuina, perquè la substància enganxosa no s'enganxi a les mans. Si encara s'enganxa a les mans, agafeu un tros de paper o drap mullat amb oli i fregueu-lo lentament per eliminar el llim, però les mans encara se sentiran enganxosos després de treure el llim.

De fet, a Hainan, la gent utilitza gasolina, cosa que facilita l'eliminació de la mucositat semblant a la cola. Un altre mètode és fregar-la amb una cinta de plàstic, que també s'eliminarà la mucositat.

Mètode 2

Abans de manipular la jaca, apliqueu una mica d'oli vegetal o oli de cacauet a les mans i al ganivet, i després podeu rentar-lo directament amb detergent.

Mètode 3

Utilitzeu una bossa de plàstic per netejar el moc de les mans i es netejarà ràpidament.

Mètode 4

Posa't guants de plàstic abans de tallar la jaca perquè no s'enganxi a les mans.

Es pot menjar mucositat de jaca?

No te'l pots menjar. Menjar moc no provocarà intoxicació, però pot causar indigestió, per la qual cosa és millor menjar plàtans mitja hora després de menjar jaca per afavorir la motilitat gastrointestinal, augmentant així la taxa d'excreció del cos, de manera que una petita quantitat de moc de jaca es pugui excretar del cos juntament amb el residu digestiu.

Com emmagatzemar la jaca

Poseu-lo a la nevera amb la pell posada i tapeu-lo amb film de seguretat. El millor és menjar-lo en 5 dies si no el podeu acabar, millor llençar-lo. Assegureu-vos de posar-lo a la nevera, en cas contrari farà pudor fàcilment. També hi ha cistelles per envasar, folrades amb fulles de plàtan, fulles de bambú i paper triturat. Emmagatzemar en un lloc fresc i ventilat a una temperatura d'11-13 graus centígrads i una humitat de 85-95 graus. Es pot emmagatzemar durant més d'un mes.

Com que aquesta fruita no és comuna al continent, molta gent no sap com menjar-la. Pots pelar la carn i posar-la a la nevera. Té un bon gust si es posa en aigua salada abans de menjar-la. Com conservar la jaca oberta durant molt de temps La nevera juga un paper important a l'estiu, perquè hi ha molts aliments a la nevera.

<<:  Com rentar el suc de la jaca

>>:  Menjar jaca a la nit engreixarà?

Recomanar articles

Què tal Stylenanda? Ressenyes de Stylenanda i informació del lloc web

Què és Stylenanda? Stylenanda (스타일난다) és una marca...

L'ús d'aminoàcids complexos en el cos humà

Els aminoàcids complexos són relativament comuns ...

Què tal la xarxa russa? Ressenyes del lloc web rus i informació del lloc web

Què és Russia.net? Russia.com és el lloc web del p...

Què fer quan estàs sota molta pressió? Set maneres d'alleujar l'estrès

Tot i que la societat moderna ha aportat molts be...

Què tal The CW? Ressenyes de CW TV i informació del lloc web

Què és el lloc web de CW TV? La CW Television Netw...

Quina és la manera més eficaç de tractar un nas fred i tapat?

Quan canvien les estacions, és més probable que l...

Què tal FoxRiver? Revisió de FoxRiver i informació del lloc web

Què és FoxRiver? FoxRiver és una famosa marca amer...

Com fer front a les rabietes inexplicables

Recentment, moltes persones són propensos a les r...

Quins són els efectes de la compresa calenta amb sal fregida?

La compresa calenta amb sal fregida és un mètode ...

Coneixeu quin és el millor tractament per a la fibril·lació auricular?

La fibril·lació auricular és una malaltia cardíac...

Quina és la raó de l'olor recent dels peus? Quins factors la causen?

Alguns amics poden trobar que abans no tenien olo...

Quina és la importància de les proves d'anticossos de Toxoplasma?

La prova d'anticossos de Toxoplasma és en rea...