Quan apareix el cloasma, algunes persones intenten diversos mètodes, però no haurien d'ignorar els problemes dietètics de la vida. Una dieta raonable és una manera eficaç de prevenir i tractar el cloasma. 1. Dieta per al cloasma El cloasma és una malaltia de la pell pigmentada que apareix a la cara en forma de papallona, per això també s'anomena taques de papallona. Hi ha moltes raons per a la formació de cloasma Quan la funció hepàtica o renal és deficient i el cos humà està exposat a una radiació ultraviolada excessiva, és molt probable que es produeixi cloasma a la cara. El cloasma també està relacionat amb la constitució del cloasma causada per la genètica. 2. A més, els factors mentals, les malalties cròniques, l'embaràs de les dones i l'estimulació de certs cosmètics inferiors són propensos a aquesta malaltia. La medicina tradicional xinesa resumeix l'etiologia i la patogènesi del cloasma en els següents aspectes: l'essència i la sang insuficients, que no poden nodrir la cara o el qi, la sang, la flema i l'estasi de la sang s'estanquen sota la pell, donant lloc a la pigmentació o depressió hepàtica i l'estancament del qi, que es converteix en calor amb el pas del temps i crema la sang i les malalties facials; ncy produeix humitat, i la calor humida s'acumula i puja a la cara, algunes persones també creuen que està relacionada amb Chong i Ren, que comencen des de l'úter i finalment ascendeixen a la cara, la depressió hepàtica i l'estasi de la sang danya Chong i Ren, i el qi i la sang no poden nodrir la cara, provocant així aquesta malaltia. Sigui quina sigui la situació, no és més que causada per la deficiència, l'estasi de la sang, la humitat i la calor. 3. El cloasma està molt relacionat amb la dieta. Els experts creuen que la manca de glutatió a llarg termini a la dieta pot provocar que la tirosina a la pell formi dopaquinona, que després s'oxida en dopamina per formar melanina, donant lloc a pigmentació. Per tant, una dieta raonable té un cert efecte en la prevenció i el tractament del cloasma. La pràctica ha demostrat que els pacients amb cloasma han de consumir regularment aliments rics en vitamina C, com ara cítrics, tomàquets, pebrots verds, arç, dàtils frescos, kiwis, verdures fresques de fulla verda, etc. Com que la vitamina C és un oxidant, pot inhibir l'oxidació de la dopaquinona a la pell, convertir els pigments foscos oxidats de la pell en pigments lleugers reduïts i inhibir la formació de melanina. Per tant, menjar aliments rics en vitamina C amb regularitat pot reduir la pigmentació, que és molt beneficiós per prevenir i tractar el cloasma. |
<<: Quina és la causa del bony a la part inferior dreta de l'abdomen?
>>: Introducció a la fórmula de la màscara d'herbes xinesa per al cloasma
Caminar un centenar de passos després d'un àp...
Hi ha moltes raons per les ulleres. La raó més co...
Hi ha moltes persones a la vida que no saben si e...
El llevat en pols és un agent de llevat comú que ...
Moltes persones són especialment propenses a la p...
Què és Mepa? MedSPA és una famosa marca francesa d...
Quina és la web de La Lliga? La Lliga Espanyola de...
El mal d'esquena, espatlles i coll és un prob...
L'urticària de la colecalcitonina és una form...
Bullir aigua amb branques de morera, llavors de c...
Avui en dia, cada vegada més dones porten roba se...
L'adenoma de còlon sigmoide és relativament f...
La caiguda del cabell és una cosa molt molesta. L...
No dormir prou pot perjudicar la teva salut. Em v...
Les úlceres són un símptoma de malaltia habitual ...