La primavera és la temporada alta per a la pèrdua de pes perquè és gairebé la temporada per mostrar el teu greix, si no perds pes, moltes persones opten per fer dieta per controlar el seu pes, però sovint es rendeixen després d'uns dies. De fet, hi ha molts tipus d'aliments que no engreixaran, perquè tenen una forta sensació de plenitud i et sentiràs ple després de menjar una mica! Mirem-ho junts a continuació! 1. Peix gras. Els peixos grassos com el salmó, el bagre i les sardines són rics en àcids grassos omega-3, que no només redueixen el colesterol sinó que també acceleren el metabolisme. 2. Cítrics. Aliments com l'aranja, la llimona i el tomàquet són rics en vitamina C i fibra. La vitamina C ajuda a cremar greixos més ràpidament. 3. Poma. L'alt contingut d'aigua i l'amplia fibra dietètica són el motiu pel qual et sents ple després de menjar una poma. La pectina de fibra soluble que conté la pell de poma també és un supressor natural de la gana. 4. Crispetes. Les crispetes de blat de moro són riques en fibra dietètica i baixes en calories. I menjar crispetes de blat de moro et manté la boca ocupada, de manera que et sentis més ple. Però eviteu les crispetes de blat de moro carregades de mantega i sucre. 5. Civada. La farina de civada manté estables els nivells de sucre en sang i insulina, ajudant a prevenir l'emmagatzematge de greix. Entre els cereals d'esmorzar, la farina de civada és la que més omple i conté més proteïnes. 6. Ametlles i nous. Els fruits secs crus sense sal, especialment les ametlles i les nous, aporten fibra dietètica, proteïnes, greixos, minerals i oligoelements. Menjar un grapat d'aquests fruits secs us pot ajudar a sentir-vos ple i amb energia sense augmentar la vostra cintura. 7. Productes lactis baixos en greixos. La llet desnatada, el formatge baix en greix i el iogurt són bones fonts de calci, que ajuden a trencar les cèl·lules grasses. Els estudis demostren que si la ingesta de calci és insuficient, l'emmagatzematge de greix pot augmentar. Fesols. Els fesols contenen fibra dietètica i proteïnes d'alta qualitat. Triguen més temps a digerir-se i poden mantenir-te satisfet durant més temps. 8. Cereals integrals. El sorgo, l'arròs integral, etc. contenen hidrats de carboni complexos, que poden alliberar glucosa lentament durant la digestió. També són una rica font de fibra dietètica i vitamines del grup B. |
>>: Es pot curar el sarcoma sinovial Quins són els tractaments per al sarcoma sinovial?
Raspallar-se les dents abans d'anar a dormir ...
Quan es produeix la malaltia de Crohn, no hem d...
Tothom ho sap. El calci en el cos humà és la matè...
Quin és el lloc web de la Universitat Carnegie Mel...
Què és Beauty Bay? Beauty Bay és un minorista en l...
Vaig posar la roba a l'armari sense assecar-l...
L'amiloïdosi és una malaltia provocada per la...
El bany amb olis essencials és un mètode de bany ...
El col·lagen és un component nutricional essencia...
Què és el lloc web del govern de Zàmbia? Aquest ll...
Per a la seguretat alimentària dels aliments cong...
Com diu la dita, l'or té un preu, però el jad...
Introducció: el cos humà necessita ferro per ajud...
L'ús d'escorça d'arbre de jujube com ...
El te és una característica cultural de la nostra...