Què menjar per a l'èczema de cul? Dietètica per a l'èczema de les natges

Què menjar per a l'èczema de cul? Dietètica per a l'èczema de les natges

L'èczema és una malaltia de la pell molt freqüent. En general es creu que la causa de l'èczema és que el pacient té una gran humitat al cos i és propens a les al·lèrgies, especialment a les espores de fongs, gèrmens, pell, pols, etc. I aquesta malaltia és difícil de curar, porta un gran dolor als pacients. L'èczema pot aparèixer a qualsevol part del cos Si es tracta mitjançant teràpia dietètica, què s'ha de menjar per a l'èczema de les natges?

Els pacients amb èczema sovint poden menjar aliments que tenen l'efecte d'eliminar la humitat o netejar la calor i eliminar la humitat, com ara cuinar les llàgrimes de Job i el meló d'hivern en sopa, o beure sopa de cogombre o lufa, que també té un efecte auxiliar en el tractament de l'èczema. Aquests són alguns tractaments dietètics per a l'èczema per ajudar-lo a tractar-lo.

1. Llàgrimes de Job i decocció de mongetes vermelles: 30 grams de llàgrimes de treball, 15 grams de mongetes vermelles, afegir aigua i coure fins que les mongetes estiguin toves, afegir sucre segons sigui necessari, prendre al matí i al vespre. L'efecte principal de l'ordi fregit i les mongetes vermelles és eliminar la humitat del cos. És molt adequat per al consum a l'estiu i per a persones amb molta humitat.

2. Decocció de verdolaga: 30-60 grams de verdolaga fresca, decoctada en aigua, presa diverses vegades al dia, i es pot utilitzar per al rentat extern. La verdolaga té els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, promoure la diüresi i eliminar la humitat, dispersar la sang i reduir la inflor, eliminar la pols i matar bacteris, reduir la inflamació i alleujar el dolor i aturar el sagnat i refredar la sang.

3. Sopa de meló d'hivern: 250 grams de meló d'hivern amb pell, tallat a trossos i cuinar en sopa. La sopa de meló d'hivern té els efectes d'humitejar els pulmons i produir líquid corporal, resoldre la flegma i apagar la set, promoure la diüresi i reduir la inflor, eliminar la calor i alleujar la calor de l'estiu, i desintoxicar i descarregar pus.

4. Decocció de cogombre: 30 grams de pell de cogombre, afegir aigua i bullir durant 3 minuts, afegir la quantitat adequada de sucre, prendre 3 vegades al dia, dividit en dosis. El cogombre té els efectes d'eliminar la calor, promoure la diüresi, eliminar la calor i desintoxicar.

5. Mongeta mungo i farinetes de kelp: 30 grams de mongetes mungo, 50 grams de kelp remullat, quantitat adequada de sucre moreno, quantitat adequada d'arròs glutinós. Bulliu les mongetes mungos i l'arròs glutinós a les farinetes, afegiu-hi l'alga picada, cuini durant 3 minuts més i afegiu-hi sucre moreno. Les farinetes de mongeta mungo i algues tenen els efectes d'eliminar la calor, desintoxicar i reduir la pressió arterial.

<<:  Símptomes de l'herpes zóster: detecció precoç i tractament precoç

>>:  Què no haurien de menjar les persones amb mal d'estómac?

Recomanar articles

Quina quantitat de wolfberry és millor menjar cada dia?

Wolfberry és bastant comú. Es pot utilitzar com a...

Què tal Laduree_Laduree? Laduree_Laduree Comentaris i informació del lloc web

Què és el lloc web de Laduree_Laduree? Ladurée és ...

Quina és la manera correcta de preparar el te Longjing?

El te Longjing té un aspecte pla, el color verd m...

Les deu malalties més populars

Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...

Què causa l'excés de moc ocular?

Amb l'augment de la pressió vital i algunes a...

Com fer front a la lesió medul·lar i la compressió nerviosa?

La columna vertebral és un os amb una estructura ...

Què tal Eaton? Comentaris de l'empresa Eaton i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Eaton Corporation? Eaton ...

Com prevenir la infecció per EBV?

L'EBV és un virus de l'herpes que sovint ...