Hi ha un valor estàndard per a l'hemoglobina glicosilada Si l'hemoglobina glicosilada és massa alta o massa baixa i no està dins del rang normal, vol dir que hi ha algunes malalties al cos per a una conversa normal, el valor d'hemoglobina glicosilada és de 6,1 a 7,9. 1. Els tres estàndards per complir els estàndards de sucre en sang són el sucre en la sang en dejú, el sucre en la sang 2 hores després d'un àpat i l'hemoglobina glicosilada. Molts pacients diabètics només presten atenció al sucre en sang en dejú i 2 hores després dels àpats, però ignoren la detecció d'hemoglobina glicosilada. De fet, si només els nivells de sucre en sang en dejú i postprandial compleixen els estàndards, però l'hemoglobina glicada no està ben controlada, demostra que el control de sucre en sang encara no està a l'alçada. 2. La investigació clínica generalment utilitza com a estàndard el valor normal de l'hemoglobina glicosilada: 6,1-7,9 És a dir, sempre que el valor normal de la persona examinada es mantingui dins d'aquest rang, es pot determinar el valor normal. 3. L'hemoglobina glicada és el producte de la combinació d'hemoglobina i glucosa en els glòbuls vermells. Pot reflectir el nivell de sucre en la sang durant els tres mesos anteriors a la recollida de sang. Els pacients diabètics han de prendre hemoglobina glicada ≤ 7,0% com un dels criteris de tractament. L'estàndard pot ser lleugerament relaxat per a la gent gran (7,0%-7,5%). Per cada disminució de l'1% de l'hemoglobina glicada, les complicacions relacionades amb la diabetis es poden reduir en un 20%. 4. Només quan el sucre en sang en dejuni es controla entre 3,9-6,1 mmol/L, el sucre en sang postprandial de 2 hores es controla entre 7,0 mmol/L i l'hemoglobina glicosilada es controla per sota del 6,5%, es pot aconseguir l'objectiu de control ideal, és a dir, no només la hiperglucèmia en estat de dejuni s'ha de controlar en l'estat basal de dos els nivells de gar estan ben controlats, es pot reduir l'hemoglobina glicosilada al nivell ideal, retardant i evitant així l'aparició de diverses complicacions. 5. Hi ha molts mètodes per detectar l'hemoglobina glicosilada, els més utilitzats són la cromatografia d'intercanvi iònic de microcolumna, la cromatografia d'afinitat, la cromatografia líquida d'alta pressió, l'aglutinació immune, el mètode de captura d'ions, l'electroforesi, etc. Els principals fabricants inclouen SD10 i Primus de Bio-Rad als Estats Units, G7 de TOSOH al Japó, DREWSCIENTIFIC al Regne Unit, DCA Vantage de SIEMENS a Alemanya, Nycocard Reader II de Nycocard a Noruega, etc. |
<<: Què causa la supuració a l'ungla?
>>: Com tractar l'arteriosclerosi? La farineta de salut us pot ajudar a resoldre'l
Moltes dones embarassades que queden embarassades...
Què és Cushman & Wakefield? Cushman & Wake...
Per a les persones que sovint es queden despertes...
Què és el lloc web de Carlton Badminton? Carlton é...
L'impacte i el dany causat per l'asma són...
Moltes persones solen sentir calfreds a causa de ...
L'acetil glucosaminidasa és un marcador sensi...
Què és el lloc web electrònic d'ifm? Ifm Elect...
L'àcid sulfúric és un producte químic altamen...
Què és el lloc web dels MTV Movie Awards? Els MTV ...
Les persones modernes viuen sota una gran pressió...
Tothom sap que el formaldehid és un verí protopla...
Quin és el lloc web del Rostov Football Club? El F...
Què és la música brasilera? Brazilian Music és un ...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia greu, e...