La cura de la salut sempre ha estat el nostre objectiu, per tant, ara molts nens compren un ginseng com a regal per als seus grans durant l'any nou i altres festivals per a la salut dels seus grans, més car serà el ginseng fresc després de comprar-lo a casa El consum de ginseng fresc requereix habilitats, per la qual cosa cal prestar-hi especial atenció. Quins són els tipus de ginseng? En general, dividim el ginseng en dos tipus: el ginseng de jardí cultivat artificialment i el ginseng salvatge de muntanya. Si es classifica segons diferents mètodes de processament, es pot dividir en quatre tipus, és a dir, ginseng vermell, ginseng blanc, ginseng ensucrat i ginseng sec al sol, si es classifica segons diferents llocs d'origen, es pot dividir en ginseng xinès i nord-coreà. Ginseng vermell: aquest mètode de producció consisteix a cuinar al vapor ginseng fresc a alta temperatura durant unes dues hores, assecar-lo després que estigui completament cuit i, finalment, treure els bigotis i pressionar-lo en diferents formes. El ginseng elaborat amb aquest mètode és de naturalesa càlida i té un efecte nutritiu molt bo, sobretot té un molt bon efecte de reposar el qi i escalfar el cos, i és especialment adequat per al tractament d'emergència per restaurar el yang. Ginseng blanc: els materials per a aquest mètode de preparació són majoritàriament ginseng coreà de qualitat relativament baixa, que es pot bullir en aigua bullint durant una estona i després assecar-se. Ginseng ensucrat: fes forats al ginseng fresc amb una agulla, remulla-lo amb aigua amb sucre i, finalment, asseca-lo. El ginseng elaborat d'aquesta manera és molt suau, per la qual cosa l'efecte sembla ser relativament pobre. És més adequat per nodrir el cos en la vida diària i té certs efectes sobre la salut de la melsa i els pulmons. Ginseng assecat al sol: generalment, el ginseng cultivat artificialment es selecciona per a l'assecat, és de naturalesa suau i té bons efectes per reomplir el qi i promoure la salivació, pot nodrir el cos i millorar la resistència i la immunitat. Com s'ha d'emmagatzemar el ginseng? Cal tenir molta cura a l'hora de conservar el ginseng. Si no ho tens, la seva eficàcia medicinal i la seva vida es veuran molt reduïdes, per tal d'evitar malgastar el ginseng per mètodes d'emmagatzematge inadequats. Emmagatzematge del dessecant: Trobeu un recipient molt segellat, preferiblement amb poca transmissió de la llum, i després poseu un dessecant al fons del recipient, com ara carbó vegetal, gel de sílice, etc. L'objectiu és mantenir sec el recipient on s'emmagatzema el ginseng. Conservació de l'arròs glutinós i el sucre blanc: Trobeu també un recipient tancat, espolseu uns 3 cm de gruix de sucre blanc al fons del recipient, després fregiu l'arròs glutinós, emboliqueu el ginseng amb l'arròs glutinós fregit i, a continuació, poseu-lo al recipient amb sucre blanc a la part inferior, tapeu-lo i tanqueu-lo a casa. Emmagatzematge a baixa temperatura: si el ginseng està completament sec, emboliqueu-lo directament en plàstic sense cap fuga d'aire i, a continuació, poseu-lo a l'armari d'emmagatzematge de la nevera. Si el ginseng encara no està sec, primer poseu-lo al congelador de la nevera i després poseu-lo a l'armari d'emmagatzematge. Emmagatzematge de la llum solar: per al ginseng que ha estat infestat d'insectes o floridura, primer s'han d'eliminar els cossos d'insectes, els ous i les taques de floridura, després rentar-se amb aigua i després exposar-lo directament al sol fins que s'assequi i segellar amb una bossa de plàstic. Quatre maneres de conservar el ginseng fresc Emmagatzematge a la nevera: aquest és un mètode molt utilitzat per les llars normals. Espolseu una mica d'aigua abans d'emmagatzemar-lo, després emboliqueu-lo en una bossa de plàstic i poseu-lo a la nevera. Al mateix temps, fes uns petits forats a la bossa de plàstic i es pot conservar durant dos mesos. Conservació de molsa: és un mètode per conservar el ginseng en grans quantitats en un lloc fresc. Col·loqueu el ginseng i la molsa en capes en una caixa o recipient, ruixeu-los amb aigua abundant i es poden emmagatzemar durant una setmana. Conservació a la sorra: és una manera de conservar el ginseng durant molt de temps a la tardor. Humitejar la sorra adequadament i enterrar el ginseng capa per capa a la sorra neta. Es pot conservar més d'1 mes. Emmagatzematge en una caixa de paper: Col·loqueu el ginseng en una caixa de paper feta amb paper de fem de cavall i emmagatzemeu-lo en un magatzem o soterrani on hi hagi poc canvi climàtic. D'aquesta manera, es pot conservar des de la tardor fins a l'hivern. |
Per als homes, tots volen desenvolupar els seus m...
Moltes amigues es trobaran amb algunes situacions...
El jade és el preferit de la majoria de les dones...
Què és el lloc web de Michael Jackson? Michael Jac...
En la vida diària, la hiperplàsia òssia del genol...
Amb el desenvolupament de la societat i el progré...
Actualment, els treballadors d'oficina s'...
Què és el disc de xarxa 4shared? 4shared és un dis...
Els pacients amb bronquièctasia pulmonar que toss...
Què és Davidson College? Davidson College és una d...
Avui dia, molts nens no tenen la postura correcta...
La lesió a la branca interna del nervi laringi és...
Quin és el lloc web de la Universitat de Delhi? La...
Tothom es preocupa per la salut de la seva cara, ...
Ara el càncer de pell s'ha convertit en una m...