El sabor del marisc pot conquistar les papil·les gustatives de la majoria de la gent, perquè el deliciós sabor del marisc pot fer que la gent experimenti la sensació del mar. Hi ha molts tipus de marisc, entre els quals el cogombre de mar és un producte de marisc relativament famós i és un excel·lent ingredient per nodrir el cos, per tant, en forma de cogombre de mar els cogombres és un pas clau, doncs, com remullen les famílies comunes els cogombres de mar secs? Els cogombres de mar són equinoderms marins que viuen a profunditats marines de fins a 8.000 metres. Tenen una història de més de 600 milions d'anys. Els cogombres de mar estan coberts d'espines carnoses i estan àmpliament distribuïts als oceans de tot el món. Hi ha moltes espècies al llarg de la costa del mar de la Xina Meridional al meu país, amb una vintena de classes de cogombres de mar comestibles. Els cogombres de mar són tan famosos com el ginseng, els nius d'ocells i les aletes de tauró, i són un dels vuit tresors del món. El cogombre de mar no només és un aliment preciós, sinó també un material medicinal valuós. Passos per remullar el cogombre de mar sec: 1. Agafeu un recipient net i sense oli, preferiblement un amb tapa, aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua pura, esbandiu la pols de la superfície del cogombre de mar amb aigua neta i deixeu-lo en remull amb aigua durant 24-48 hores fins que quedi suau. Posar a la nevera i canviar l'aigua cada 8 hores. 2. Hi ha una esquerda natural al mig de l'abdomen del cogombre de mar. Talleu-lo cap amunt i cap avall al llarg d'aquesta esquerda. 3. Agafeu una olla neta i sense oli, ompliu-la a la meitat amb aigua pura i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort i deixeu-ho refredar durant 20 minuts a foc lent. (Si encara hi ha cogombres de mar durs, guardeu-los a l'olla i torneu-los a coure amb aigua purificada nova fins que estiguin tots suaus.) 4. Poseu el cogombre de mar cuit en un recipient net i sense oli, afegiu-hi aigua pura per cobrir el cogombre de mar, després poseu-lo a la nevera i poseu-lo en remull durant 48-72 hores. Canvieu l'aigua un cop al dia i ja està llest per menjar. |
>>: Com tractar la clamídia positivament i a quins problemes s'ha de prestar atenció
La visió té un paper molt important per a nosaltr...
En temps calent, l'aigua és la font i el pode...
Gairebé totes les llars tenen oli de sèsam com a ...
Moltes persones esperen saber com eliminar l'...
Moltes dones experimenten hemorràgies quan tenen ...
En general, el mal alè està relacionat amb la hum...
1. La qualitat i la composició de la dieta també ...
La urèmia pot causar insuficiència cardíaca, de m...
Les mongetes d'orquídies són aliments que s...
Què és Astro Group? Astro Holdings SDN. BHD. és un...
Què és el London International Institute for Strat...
La poma de cera també s'anomena magrana d'...
L'esofagitis per reflux és una malaltia infla...
Què és el lloc web de cotxes elèctrics de Tesla? T...
Les sabates noves que s'acaben de comprar són...