El sabor del marisc pot conquistar les papil·les gustatives de la majoria de la gent, perquè el deliciós sabor del marisc pot fer que la gent experimenti la sensació del mar. Hi ha molts tipus de marisc, entre els quals el cogombre de mar és un producte de marisc relativament famós i és un excel·lent ingredient per nodrir el cos, per tant, en forma de cogombre de mar els cogombres és un pas clau, doncs, com remullen les famílies comunes els cogombres de mar secs? Els cogombres de mar són equinoderms marins que viuen a profunditats marines de fins a 8.000 metres. Tenen una història de més de 600 milions d'anys. Els cogombres de mar estan coberts d'espines carnoses i estan àmpliament distribuïts als oceans de tot el món. Hi ha moltes espècies al llarg de la costa del mar de la Xina Meridional al meu país, amb una vintena de classes de cogombres de mar comestibles. Els cogombres de mar són tan famosos com el ginseng, els nius d'ocells i les aletes de tauró, i són un dels vuit tresors del món. El cogombre de mar no només és un aliment preciós, sinó també un material medicinal valuós. Passos per remullar el cogombre de mar sec: 1. Agafeu un recipient net i sense oli, preferiblement un amb tapa, aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua pura, esbandiu la pols de la superfície del cogombre de mar amb aigua neta i deixeu-lo en remull amb aigua durant 24-48 hores fins que quedi suau. Posar a la nevera i canviar l'aigua cada 8 hores. 2. Hi ha una esquerda natural al mig de l'abdomen del cogombre de mar. Talleu-lo cap amunt i cap avall al llarg d'aquesta esquerda. 3. Agafeu una olla neta i sense oli, ompliu-la a la meitat amb aigua pura i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort i deixeu-ho refredar durant 20 minuts a foc lent. (Si encara hi ha cogombres de mar durs, guardeu-los a l'olla i torneu-los a coure amb aigua purificada nova fins que estiguin tots suaus.) 4. Poseu el cogombre de mar cuit en un recipient net i sense oli, afegiu-hi aigua pura per cobrir el cogombre de mar, després poseu-lo a la nevera i poseu-lo en remull durant 48-72 hores. Canvieu l'aigua un cop al dia i ja està llest per menjar. |
>>: Com tractar la clamídia positivament i a quins problemes s'ha de prestar atenció
No s'ha d'ignorar el problema de la defic...
Quan et tenyis o tenyis el cabell, és fàcil crema...
Què és Michael Page International? Michael Page In...
La vida és com un pot de cinc sabors, que sovint ...
Alguns amics poden tenir càries, que és un proble...
No envegis a aquells treballadors d'oficina q...
La injecció d'aminofilina s'utilitza sovi...
La caiguda del cabell és un fenomen comú a la vid...
Què és el lloc web de Sotheby's? Sotheby's...
Potser el problema més gran a l'hora de renta...
El tumor amigdal·lar és una malaltia relativament...
Què és shoes.com? shoes.com és un famós centre com...
L'oli de coco és cada cop més reconegut a les...
Els punts d'acupuntura dels peus són els més ...
Si una persona ronca mentre dorm, vol dir que hi ...