Com remullen les famílies corrents els cogombres de mar secs?

Com remullen les famílies corrents els cogombres de mar secs?

El sabor del marisc pot conquistar les papil·les gustatives de la majoria de la gent, perquè el deliciós sabor del marisc pot fer que la gent experimenti la sensació del mar. Hi ha molts tipus de marisc, entre els quals el cogombre de mar és un producte de marisc relativament famós i és un excel·lent ingredient per nodrir el cos, per tant, en forma de cogombre de mar els cogombres és un pas clau, doncs, com remullen les famílies comunes els cogombres de mar secs?

Els cogombres de mar són equinoderms marins que viuen a profunditats marines de fins a 8.000 metres. Tenen una història de més de 600 milions d'anys. Els cogombres de mar estan coberts d'espines carnoses i estan àmpliament distribuïts als oceans de tot el món. Hi ha moltes espècies al llarg de la costa del mar de la Xina Meridional al meu país, amb una vintena de classes de cogombres de mar comestibles. Els cogombres de mar són tan famosos com el ginseng, els nius d'ocells i les aletes de tauró, i són un dels vuit tresors del món. El cogombre de mar no només és un aliment preciós, sinó també un material medicinal valuós.

Passos per remullar el cogombre de mar sec:

1. Agafeu un recipient net i sense oli, preferiblement un amb tapa, aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua pura, esbandiu la pols de la superfície del cogombre de mar amb aigua neta i deixeu-lo en remull amb aigua durant 24-48 hores fins que quedi suau. Posar a la nevera i canviar l'aigua cada 8 hores.

2. Hi ha una esquerda natural al mig de l'abdomen del cogombre de mar. Talleu-lo cap amunt i cap avall al llarg d'aquesta esquerda.

3. Agafeu una olla neta i sense oli, ompliu-la a la meitat amb aigua pura i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort i deixeu-ho refredar durant 20 minuts a foc lent. (Si encara hi ha cogombres de mar durs, guardeu-los a l'olla i torneu-los a coure amb aigua purificada nova fins que estiguin tots suaus.)

4. Poseu el cogombre de mar cuit en un recipient net i sense oli, afegiu-hi aigua pura per cobrir el cogombre de mar, després poseu-lo a la nevera i poseu-lo en remull durant 48-72 hores. Canvieu l'aigua un cop al dia i ja està llest per menjar.

<<:  S'han de prendre seriosament els símptomes de la deficiència d'estómac i la fredor, la melsa i la deficiència d'estómac i la fredor

>>:  Com tractar la clamídia positivament i a quins problemes s'ha de prestar atenció

Recomanar articles

Aneu amb compte amb aquests 5 comportaments que més et fan mal als peus

Portar sabates planes, caminar descalç, aquests c...

Què tal Rolex? Revisions de Rolex i informació del lloc web

Què és el lloc web de Rolex? Rolex és una marca de...

Què tal en Sanrio? Sanrio Co., Ltd. Comentaris i informació del lloc web

Què és el lloc web de Sanrio? Sanrio Co., Ltd. és ...

La lecitina de soja és en realitat la némesi d'una malaltia!

Quan les mares trien llet en pols per als seus na...

Què és el concentrat de proteïna de sèrum?

La proteïna del sèrum és en realitat una proteïna...

Com regular la funció cardíaca? La teràpia dietètica és la millor opció

El cor és un òrgan important en el cos humà Un co...

Quins són els perills del seleni per al cos humà?

A mesura que la por de la gent al càncer empitjor...

Puc menjar pastanagues mentre prenc medicina xinesa?

Quan el cos té algunes malalties, a més del tract...

Com tractar el mal de cap i l'insomni

A la vida diària, l'estrès de la vida és rela...

Com treure les taques de la roba blanca

La roba blanca es taca més fàcilment i les taques...

El refredat és causat per la calor del vent o el fred del vent?

El fred és una malaltia comuna a la vida No obsta...

Quins són els símptomes de la hipoclorhidria?

No es pot ignorar el problema de l'excés d...

Què significa l'oli per al cabell?

El tractament del cabell és en realitat un mètode...

Com engrossir les celles

Alguns dels nostres amics de la vida senten que l...