La proteïna del sèrum és en realitat una proteïna extreta de la llet i es coneix com el rei de les proteïnes. El valor nutricional d'aquesta proteïna és molt alt i és fàcil de digerir i absorbir pel cos humà. Per això, per comoditat, els investigadors l'han convertit en concentrat de proteïna de sèrum de llet després d'algunes operacions. La proteïna de sèrum de llet es refereix a la proteïna dissolta i dispersa en el sèrum de llet, que representa entre el 18% i el 20% de la proteïna de la llet. Quan el sèrum líquid es bull a pH = 4,6-4,7 durant 20 minuts, un tipus de proteïna que precipita és la proteïna del sèrum de llet inestable a la calor, que inclou principalment la lactalbúmina i la lactoglobulina, mentre que la proteïna que no precipita és la proteïna estable a la calor, que representa al voltant del 19% de la proteïna del sèrum. Quan s'afegeix sulfat d'amoni saturat o sulfat de magnesi saturat al sèrum neutre per a la precipitació, la proteïna que roman dissolta però no precipitada és la lactoalbúmina, i la proteïna que pot precipitar però no dissolta és la lactoglobulina. La proteïna del sèrum de llet és una proteïna preciosa separada i extreta de la llet mitjançant tecnologia avançada. Es considera el "rei de la proteïna" pels seus molts avantatges, com ara la seva alta puresa, alta taxa d'absorció i la composició d'aminoàcids més raonable. La proteïna de sèrum no només és fàcil de digerir, sinó que també té un alt valor biològic, una alta digestibilitat, una alta eficàcia de proteïnes i una alta taxa d'utilització. És una proteïna fina i és reconeguda com un dels suplements proteics d'alta qualitat per al cos humà. La llet està formada per un 87% d'aigua i un 13% de sòlids de llet. Entre els sòlids de la llet, el 27% és proteïna de la llet, de la qual només el 20% és proteïna del sèrum de llet, i el 80% restant és caseïna. Per tant, el contingut de proteïna del sèrum de llet és només del 0,7%. Amb el desenvolupament continu de la tecnologia del producte i la competència cada cop més ferotge dels productes proteics, els productes de proteïna de sèrum de llet s'han diversificat gradualment al mercat. El concentrat de proteïna de sèrum de llet és en realitat sèrum de llet en pols obtingut assecant directament el sèrum de llet. El producte que s'obté després de clarificar, ultrafiltrar, assecar el sèrum, etc. és proteïna de sèrum concentrada. Els diferents nivells de filtració poden produir productes amb concentracions de proteïnes que oscil·len entre el 34 i el 80%. A través de la introducció anterior a la proteïna de sèrum i el concentrat de proteïna de sèrum, tenim una comprensió bàsica. Com que al mercat hi ha molts productes de proteïna de sèrum de llet, per motius de seguretat, els metges recomanen que a l'hora de comprar aquest producte, s'ha d'anar a una farmàcia habitual per comprar-lo. |
<<: Quins són els mètodes d'exercicis de respiració vocal?
>>: Què causa una inflor constant a l'estómac?
Es pot dir que el recobriment de la llengua negra...
A la vida diària, alguns amics trobaran que de so...
Quan es mesura la temperatura corporal, la gent d...
Les cames d'algunes persones no són molt rect...
Un subministrament insuficient de sang al cervell...
Envegem molt l'artesania exquisida dels altre...
Amb el desenvolupament de la societat, la gent se...
Sabem que un cop l'aire estigui sec, la nostr...
Wanpu Company_Què és Banpresto? Banpresto Co., Ltd...
L'inici de la primavera és el començament de ...
Actualment, la societat es desenvolupa ràpidament...
El càncer de còlon és un tumor maligne relativame...
Moltes persones poden experimentar rigidesa al co...
L'àcid úric elevat s'ha convertit en un a...
Què és el lloc web de la Fundació Clinton? La Fund...