Parlant de bicarbonat de sodi, moltes persones el coneixen. És un producte químic comú, és a dir, el bicarbonat de sodi. El bicarbonat de sodi es pot utilitzar com a agent de llevat en el processament d'aliments, de manera que sovint s'utilitza per fregir bastonets de massa. De fet, és possible que moltes persones no sàpiguen que el bicarbonat de sodi també conté una petita quantitat de clorur de sodi. A continuació, us donaré una introducció detallada. Bicarbonat de sodi, comunament conegut com a bicarbonat de sodi. Cristalls blancs fins, menys solubles en aigua que el carbonat de sodi. És una substància química industrial amb baixa toxicitat. El sòlid comença a descompondre's gradualment a més de 50 °C per produir carbonat de sodi, diòxid de carboni i aigua, i es descompon completament a 440 °C. El bicarbonat de sodi és una sal àcida formada per la neutralització d'una base forta i un àcid feble, i presenta una alcalinitat feble quan es dissol en aigua. Aquesta propietat li permet utilitzar-lo com a agent de llevat en la preparació d'aliments. El bicarbonat de sodi deixarà carbonat de sodi residual després de la reacció. Es descompon fàcilment quan s'escalfa. Es descompon lentament a l'aire humit. La reacció comença a produir CO a uns 50 ℃ i es converteix completament en carbonat de sodi a 100 ℃. Es descompon ràpidament en àcids febles, i la seva solució aquosa comença a descompondre's en diòxid de carboni i carbonat de sodi a 20 °C, i es descompone completament al punt d'ebullició. Quan es produeixen aliments en massa, com ara el pa al vapor i els pals de massa fregits, el bicarbonat de sodi sovint es dissol en aigua i es barreja amb la massa. Quan s'escalfa, es descomposa en carbonat de sodi, diòxid de carboni i aigua. Per exemple, si s'hi afegeix massa bicarbonat de sodi, es pot tastar el "panet alcalí" comunament conegut al nord. El bicarbonat de sodi es pot utilitzar directament com a matèria primera a la indústria farmacèutica per tractar l'àcid gàstric excessiu. També es pot utilitzar en la producció de pel·lícules, adobat de cuirs, processament de minerals, fosa, tractament tèrmic de metalls, així com a les indústries de la fibra i el cautxú. El bicarbonat de sodi sol contenir una petita quantitat de clorur de sodi i el contingut de clorur de sodi per unitat de massa de bicarbonat es pot determinar mitjançant càlcul químic. Hi ha dos tipus de bicarbonat de sodi: el bicarbonat de sodi industrial i el bicarbonat de sodi comestible. A més, podeu utilitzar bicarbonat de sodi per blanquejar les dents, també podeu provar-ho. |
<<: Quins són els símptomes del sucre en la sang 2 hores després de dinar?
>>: Què he de fer si tinc mal de cap després de quedar-me despert fins tard?
Quin és el lloc web de la Universitat d'Ulm? L...
L'estiu és extremadament calent i humit, de m...
Per a molts amics que els agrada fer pastissos, t...
Si l'excés de mucositat ocular és causada per...
Què és Science Weekly? El setmanari nord-americà S...
L'oli d'oliva és molt comú i té molts uso...
En termes generals, la inflor del vedell es produ...
Què és Trek Bicycles? Trek és una marca de bicicle...
Quin és el lloc web de MGM Resorts International? ...
Què és el lloc web de Kiehl's? Kiehl's és ...
El papil·loma esofàgic és un tumor benigne sembla...
La medicina tradicional xinesa emfatitza el conce...
Moltes persones experimenten mals de cap després ...
A mesura que el nostre nivell de vida segueix mil...
Què és Nate Portal? Nate (en coreà: 네이트) és un por...