Potser molts de nosaltres dinem amb molta casualitat i mengem quan tenim gana. De fet, aquest no és un bon hàbit. La gent necessita menjar tres àpats al dia No només mengen per omplir l'estómac o satisfer els seus desitjos, sinó sobretot per garantir el desenvolupament normal i la salut del cos. Els experiments han demostrat que la taxa d'absorció i digestió de proteïnes dels aliments en tres àpats al dia és del 85% si es canvia a dos àpats al dia, i cada àpat consumeix la meitat de la quantitat diària total d'aliments, la taxa de digestió i absorció de proteïnes serà només del 75%. Per tant, segons els hàbits de vida del nostre poble, en general, tres àpats al dia són més raonables. Al mateix temps, cal tenir en compte que l'interval entre els àpats ha de ser adequat, si l'interval és massa llarg, provocarà una gran sensació de fam i afectarà el treball i l'eficiència del treball de la gent. Si l'interval és massa curt, l'àpat anterior no s'ha buidat a l'estómac i el següent àpat es menja immediatament, els òrgans digestius no descansaran adequadament i la digestió disminuirà gradualment. En general, els aliments barrejats romanen a l'estómac durant unes 4 a 5 hores Un interval de 4 a 5 hores entre dos àpats és més adequat, i de 5 a 6 hores s'ajusta bàsicament als requisits. ◎Rellotge biològic i tres àpats al dia: la investigació moderna ha demostrat que els enzims digestius del cos humà són especialment actius durant el matí, migdia i vespre, la qual cosa demostra que quan una persona menja està controlada pel rellotge biològic. ◎Cervell i tres àpats al dia: el cervell humà representa una gran part del consum diari d'energia del cos, i el cervell només es pot subministrar amb glucosa, que requereix uns 110 a 145 grams per dia. El fetge només pot aportar uns 50 grams de glucosa de cada àpat. Tres àpats al dia, el fetge pot proporcionar suficient glucosa al cervell humà. ◎Òrgans digestius i tres àpats al dia: els aliments sòlids triguen entre 30 i 60 segons a viatjar des de l'esòfag a l'estómac, i romanen a l'estómac durant 4 hores abans d'arribar a l'intestí prim. Per tant, un interval de 4-5 hores entre tres àpats al dia és raonable des de la perspectiva de la digestió. Cada família hauria d'aprendre tant com sigui possible sobre el millor moment per dinar Hem de prestar-hi molta atenció. Per què no escollir el millor moment per dinar, que pot aportar grans beneficis al nostre cos? |
<<: Com fer un massatge al punt d'acupuntura Yongquan correctament?
>>: Quin tipus d'exercici pot millorar la circulació sanguínia?
De fet, els valors normals de la pressió arterial...
A l'hora de cuinar, no podem ignorar la selec...
Què és el lloc web de Britney Spears? Britney Spea...
Hi ha molts tipus de bacteris als intestins de le...
Avui en dia, cada vegada més persones estan prest...
La salut física és la base per fer les coses. La ...
L'onicomicosi és l'onicomicosi. Les cause...
Amb el desenvolupament continu de la societat, el...
Tots sabem que a l'hivern, la temperatura al ...
En la ment de les persones, el procés de l'em...
1. Identificar malalties a partir de la forma de ...
L'acne es produeix sovint a la cara i el fron...
Què és el lloc web d'UGG? UGG és una marca de ...
Hi ha molts tipus de cosmètics i, en general, els...
Moltes persones experimenten dolor entre les ungl...