Efectes de ñam xinès, llavors de coix i pols d'Euriale

Efectes de ñam xinès, llavors de coix i pols d'Euriale

El ñame xinès, la llavor de coix i la pols d'Euryale ferox és una pols feta principalment d'aquests ingredients, que es poden cuinar junts en una farineta com una pasta, tot i que és una mica difícil de beure, té molt bon gust després d'afegir-hi sucre moreno o sucre blanc durant el període de pèrdua de pes i que tenen moltes excrements al cos que no es poden excretar.

La manera més autèntica de cuinar "Huhu"

Hi ha molts avantatges de cuinar una barreja de pols de ñame xinès, pols de llavors de coix i pols de castanyes d'aigua. En primer lloc, podeu afegir pols segons les vostres necessitats els ingredients són bons).

Agafeu la quantitat adequada de pols de ñame xinès, pols de llavors de coix i pols de castanya d'aigua, barregeu-los, afegiu-hi aigua tèbia (no aigua freda, ni aigua bullint) per fer-la una pasta, espereu que l'aigua de l'olla bulli, aboqueu-hi la pasta, remeneu-la amb una cullera per evitar que s'enganxi a l'olla o s'enfonsi al fons, i després deixeu-ho bullir i la farineta de castanyes d'aigua està llesta. Podeu afegir mel o altres condiments segons les vostres preferències personals. Tot i que el nyam i la castanya d'aigua no es tornen enganxoses en conjunt, són especialment fàcils de quedar-se en pols una mica. Així que no afegiu massa ingredients. Realment no hi ha cap desavantatge en aquest mètode, és que a algunes persones no els agrada beure aquest tipus de "pasta", i l'olla és difícil de rentar després de cuinar les farinetes.

Principals beneficis

Enforteix la melsa i l'estómac : es reconeixen els efectes de la melsa, la llavor de coix i les farinetes d'Euryale ferox en la reposició de qi i la sang i l'enfortiment de la melsa i l'estómac. Per tant, mantenir una melsa i un estómac sans és la base de la salut!

Tonifica el ronyó i millora l'essència : el ronyó és la base de la naturalesa humana, el Qi i l'esperit són els tres tresors dels éssers humans. El ñam pot nodrir l'essència i enfortir el ronyó amb calma i eficàcia no només pot aturar l'essència, sinó que també produeix l'essència de la gorgona i la millora de l'essència.

Eliminar la humitat i promoure la diüresi, enfortir la melsa i tonificar els pulmons: l'efecte principal de la llavor de coix és enfortir la melsa i eliminar la humitat, enfortir la melsa pot tonificar els pulmons i eliminar la humitat pot resoldre la flema. Per tant, la llavor de coix també es pot utilitzar per tractar la calor pulmonar, l'abscés pulmonar i l'atròfia pulmonar. Quan s'utilitzen juntament amb el ñame, es complementen i compensen les deficiències de l'altre. "El ñame xinès i les llavors de coix són medicaments per netejar i nodrir la melsa i els pulmons. No obstant això, si utilitzeu només el ñame xinès, es tornarà enganxós després de molt de temps, i si utilitzeu només llavors de coix, es tornarà suau al cap de molt de temps. Només si les feu servir en parts iguals, no causaran cap dany després d'un llarg temps, si el vostre cos, humitat, absces o abscesos. i altres problemes relacionats amb l'aigua tèrbola al cos, la llavor de coix és el teu millor ajudant.

Longevitat i extensió de la salut: el ñame xinès s'anomena "menjar dels déus" i figura com un tònic de primera qualitat al clàssic d'herbes de Shennong. Les llavors de Coix s'anomenen "elixir immortal per a la longevitat", i la fruita Gorgon està registrada als llibres mèdics com "el consum a llarg termini pot allargar la longevitat...".

Mètode 1

Mètode original: cuina directa

El major avantatge de cuinar farinetes amb rodanxes de ñame, arròs de llavor de coix i castanya d'aigua directament és que és el més senzill. L'inconvenient és que no és molt deliciós, perquè l'arròs és arròs i la sopa és de sopa, i no són gens enganxoses, a més, les rodanxes de ñame es mateguen i es coixin amb una sensació indescriptible. De totes maneres, no és agradable mastegar a la boca diverses coses de diferents sabors al mateix temps.

El que cal parar atenció a l'hora de fer aquest mètode és que tot tipus de matèries primeres s'han de posar en remull amb antelació, i el temps de remull és relativament llarg només després del remull es poden cuinar més fàcilment, sinó bàsicament no es cuinaran en absolut (no cal posar-les en remull quan utilitzeu una olla a pressió, a més, podeu fer-les servir fresques i fresques). El nyam de ferro té un bon gust quan es cuina. Per descomptat, els amics que tenen castanyes d'aigua a les seves ciutats natals també poden utilitzar castanyes d'aigua dolça per fer farinetes, que són fragants, glutinós i delicioses. Si talleu les rodanxes de ñame xinès secs en xips de ñame amb un ganivet, tritureu les castanyes d'aigua i les llavors de coix amb un corró i, després, les poseu en remull durant 20 minuts, les farinetes cuinades quedaran delicioses i estalviaran foc.

Mètode 2

La manera més autèntica de cuinar "Huhu"

Hi ha molts avantatges de cuinar una barreja de pols de ñame xinès, pols de llavors de coix i pols de castanyes d'aigua. En primer lloc, podeu afegir pols segons les vostres necessitats els ingredients són bons).

Agafeu la quantitat adequada de pols de ñame xinès, pols de llavors de coix i pols de castanya d'aigua, barregeu-los, afegiu-hi aigua tèbia (no aigua freda, ni aigua bullint) per fer-la una pasta, espereu que l'aigua de l'olla bulli, aboqueu-hi la pasta, remeneu-la amb una cullera per evitar que s'enganxi a l'olla o s'enfonsi al fons, i després deixeu-ho bullir i la farineta de castanyes d'aigua està llesta. Podeu afegir mel o altres condiments segons les vostres preferències personals. Tot i que el nyam i la castanya d'aigua no es tornen enganxoses en conjunt, són especialment fàcils de quedar-se en pols una mica. Així que no afegiu massa ingredients. Realment no hi ha cap desavantatge en aquest mètode, és que a algunes persones no els agrada beure aquest tipus de "pasta", i l'olla és difícil de rentar després de cuinar les farinetes.

<<:  Les llavors de coix i l'ordi són el mateix?

>>:  Quina edat és adequada per prendre lisina?

Recomanar articles

Els 10 millors consells per fer front a la secreció excessiva d'oli a la cara

Com tots sabem, a la nostra cara hi ha un tipus d...

Com rentar-se el cabell amb aigua salada

A la vida, sovint ens trobem amb la caiguda del c...

Beneficis de beure aigua salada al matí

Moltes persones tenen el costum de beure un got d...

Com tractar la tensió muscular lumbar amb cirurgia mínimament invasiva

En la vida social actual, amb la feina ocupada, l...

Els beneficis de caminar per llambordes

Els còdols no només són suaus i bonics, sinó que ...

Què tal la llet Morinaga? Revisions i informació del lloc web de Morinaga Milk

Què és el lloc web de Morinaga Milk? Morinaga Milk...

Què tal EXO? Comentaris d'EXO i informació del lloc web

Què és el lloc web d'EXO? EXO (엑소) és un grup ...

Per què sempre tinc problemes per dormir?

La gent d'avui està sota molta pressió i té m...

Què fer si teniu herpes al cul

L'herpes és una malaltia d'infecció viral...

Què he de menjar si sovint tinc mal de panxa? Intenta menjar això

Avui en dia, moltes persones estan ocupades amb l...

Com afrontar la rebel·lió infantil adolescent

Amb el desenvolupament continu de la societat mod...