Els pacients amb colitis ulcerosa han de prestar atenció al tractament científic i, al mateix temps, no poden ignorar els problemes dietètics. Han de prestar atenció a menjar aliments amb menys fibra crua, tenir precaució quan mengen marisc i evitar menjar aliments picants, irritants i grassos. 1. Menja aliments amb menys fibra crua: evita els aliments amb fibra crua i els aliments processats de manera grossa. Com que grans quantitats d'aliments amb fibra crua poden irritar els intestins i afectar l'absorció de nutrients, poden agreujar l'estat dels pacients que ja estan desnodrits. Per tant, cal intentar limitar la fibra dietètica, com ara porros, api, moniatos, raves, cereals secundaris, mongetes seques, etc. Durant el període actiu de la malaltia, s'ha d'evitar menjar verdures i fruites crues. Es poden convertir en sucs de verdures, purés de verdures, sucs, purés de fruites, etc. No cuinar amb trossos grans de carn, en canvi, utilitzeu carn picada, carn a daus, carn triturada, carn picada i flam d'ou al vapor, ous bullits, etc. 2. Menja marisc amb precaució: hi ha una certa raó per la qual la medicina xinesa classifica els productes del mar com a "aliments irritants". Tampoc es recomana beure llet i productes lactis durant l'etapa activa de la malaltia. 3. Eviteu els aliments picants: els aliments picants i irritants provocaran una estimulació adversa del tracte gastrointestinal. Per tant, els pacients amb colitis ulcerosa haurien d'evitar els aliments picants i irritants com el pebrot, la mostassa i l'alcohol, i menjar menys all, gingebre i ceba crua. A més, no mengeu aliments massa freds o massa calents. Sobretot a l'estiu, eviteu les begudes fredes i els aliments que s'acaben de treure de la nevera. 4. Eviteu menjar aliments grassos: la diarrea causada per la colitis ulcerosa sovint s'acompanya de malabsorció de greixos, i en casos greus, s'acompanya d'esteatorrea. Per tant, s'hauria de limitar la quantitat de greix dietètic, i s'han d'utilitzar aliments baixos en greixos i mètodes de cocció. Per a aquells amb esteatorrea, es poden utilitzar olis d'àcids grassos de cadena mitjana, com l'oli de coco. Quan tingueu diarrea, heu d'evitar menjar aliments grassos i fregits. En cuinar diversos plats, heu d'utilitzar el mínim d'oli possible i, sovint, utilitzar mètodes de cocció al vapor, bullint, estofat, bullint, estofat i bullint amb aigua. |
<<: Com blanquejar la pell naturalment fosca?
>>: La resecció del tumor de còlon sigmoide és un bon tractament?
La sinusitis és una inflamació de la cavitat nasa...
La medicina tradicional xinesa és molt popular pe...
La colitis és una de les malalties intestinals mé...
Què és el lloc web de SK-II? SK-II és una marca ja...
Què és la Universitat de Lund? La Universitat de L...
Molts amics saben que després de quedar-se desper...
Què és Esri? Environmental Systems Research Instit...
La nou és una fruita seca comuna a la vida diària...
L'espondilosi cervical és una malaltia òssia ...
Què és Victorinox? Victorinox és una empresa suïss...
Si es poden descobrir els pòlips nasals a temps i...
Totes les dones volen mantenir la seva imatge fac...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a I...
La sang és un líquid vermell opac que flueix al c...
La humitat escrotal és una malaltia molt comuna e...