Els pacients amb colitis ulcerosa han de prestar atenció al tractament científic i, al mateix temps, no poden ignorar els problemes dietètics. Han de prestar atenció a menjar aliments amb menys fibra crua, tenir precaució quan mengen marisc i evitar menjar aliments picants, irritants i grassos. 1. Menja aliments amb menys fibra crua: evita els aliments amb fibra crua i els aliments processats de manera grossa. Com que grans quantitats d'aliments amb fibra crua poden irritar els intestins i afectar l'absorció de nutrients, poden agreujar l'estat dels pacients que ja estan desnodrits. Per tant, cal intentar limitar la fibra dietètica, com ara porros, api, moniatos, raves, cereals secundaris, mongetes seques, etc. Durant el període actiu de la malaltia, s'ha d'evitar menjar verdures i fruites crues. Es poden convertir en sucs de verdures, purés de verdures, sucs, purés de fruites, etc. No cuinar amb trossos grans de carn, en canvi, utilitzeu carn picada, carn a daus, carn triturada, carn picada i flam d'ou al vapor, ous bullits, etc. 2. Menja marisc amb precaució: hi ha una certa raó per la qual la medicina xinesa classifica els productes del mar com a "aliments irritants". Tampoc es recomana beure llet i productes lactis durant l'etapa activa de la malaltia. 3. Eviteu els aliments picants: els aliments picants i irritants provocaran una estimulació adversa del tracte gastrointestinal. Per tant, els pacients amb colitis ulcerosa haurien d'evitar els aliments picants i irritants com el pebrot, la mostassa i l'alcohol, i menjar menys all, gingebre i ceba crua. A més, no mengeu aliments massa freds o massa calents. Sobretot a l'estiu, eviteu les begudes fredes i els aliments que s'acaben de treure de la nevera. 4. Eviteu menjar aliments grassos: la diarrea causada per la colitis ulcerosa sovint s'acompanya de malabsorció de greixos, i en casos greus, s'acompanya d'esteatorrea. Per tant, s'hauria de limitar la quantitat de greix dietètic, i s'han d'utilitzar aliments baixos en greixos i mètodes de cocció. Per a aquells amb esteatorrea, es poden utilitzar olis d'àcids grassos de cadena mitjana, com l'oli de coco. Quan tingueu diarrea, heu d'evitar menjar aliments grassos i fregits. En cuinar diversos plats, heu d'utilitzar el mínim d'oli possible i, sovint, utilitzar mètodes de cocció al vapor, bullint, estofat, bullint, estofat i bullint amb aigua. |
<<: Com blanquejar la pell naturalment fosca?
>>: La resecció del tumor de còlon sigmoide és un bon tractament?
Què és el lloc web de Kiehl's? Kiehl's és ...
En la cognició de tothom, la sal és un condiment ...
A moltes de les nostres amigues els agrada mirar-...
A la vida diària, moltes persones han sentit parl...
Tots estem familiaritzats amb l'àlcali comest...
Què és el lloc web del Challenging Relapse Treatme...
Hem escoltat relativament poc sobre el paper sens...
Quin és el lloc web de la Universitat Linnaeus de ...
L'aigua mineral està ocupant cada vegada més ...
Per a les dones, han d'estar molt familiars a...
L'oli de peix pot complementar les vitamines ...
Les pigues i el cloasma són un problema que preoc...
La teràpia intervencionista és ara un mètode de t...
Els ulls són coneguts com les finestres de l'...
Parlant de paràlisi cerebral, crec que aquest és ...