És més fàcil pelar les nous amb aquest mètode

És més fàcil pelar les nous amb aquest mètode

La nou és una fruita seca comuna a la vida diària, també coneguda com a nou. És rica en proteïnes i àcids grassos insaturats, que poden complementar els nutrients del cervell humà, nodrir el cos i les cèl·lules del cervell i fer que el cervell sigui més actiu. Hi ha moltes tècniques per pelar les nous.

Valor nutricional de les nous

Els grans de nous contenen més proteïnes i àcids grassos insaturats essencials per a la nutrició humana. Aquests ingredients són substàncies importants per al metabolisme de les cèl·lules del teixit cerebral, que poden nodrir les cèl·lules cerebrals i millorar la funció cerebral.

Els grans de nous poden prevenir l'arteriosclerosi i reduir el colesterol. A més, les nous també es poden utilitzar per tractar la diabetis no dependent de la insulina, també poden alleujar el dolor, augmentar els glòbuls blancs i protegir el fetge.

Els grans de nous contenen molta vitamina E. El seu consum regular pot hidratar la pell i fer que el cabell sigui negre, fent que la pell estigui hidratada, suau i elàstica.

Quan us sentiu cansat, mastegar uns grans de nous pot ajudar a alleujar la fatiga i l'estrès.

Com pelar les nous ràpidament

Remullar en aigua calenta. Només cal que remulleu els grans de nou en aigua calenta durant 5 minuts, podeu treure la pell fàcilment i, a continuació, utilitzar un pal de bambú per escollir-lo, de manera que podeu treure la pell fàcilment a trossos. Si afegiu una mica de sal a l'aigua bullint, l'efecte serà millor.

Cuina al vapor en una olla gran. Poseu les nous en una olla i coeu-les al vapor durant 10 minuts en aigua freda, treu-les una a una per obtenir-ne els grans complets durant 4 minuts.

Consells per comprar nous

Les millors nous són les que són grans i rodones, tenen la closca fina i blanca, tenen un alt rendiment de gran, són seques, tenen grans, són de color blanc i tenen un alt contingut en oli. El mètode de selecció s'ha de basar en l'observació. Els millors nuclis són gruixuts, mentre que els arrugats són inferiors, el millor color del nucli és de color blanc groguenc, mentre que el groc fosc és fins i tot inferior i la "pell de tigre" amb ratlles marrons fosques; L'aparició dels grans d'oli és un signe de deteriorament. Els grans són blancs i frescos, mentre que els grans amb "cors de crisantem" grassos són inferiors.

El dany de menjar massa nous

Menjar massa nous provocarà calor intern i augment de pes. En primer lloc, s'ha de prendre amb moderació, durant molt de temps i de manera consistent. Encara que el greix contingut en els grans de nou és un àcid gras insaturat que és beneficiós per eliminar el colesterol, el greix en si té un alt contingut calòric si es consumeix en excés i no es pot aprofitar completament, l'organisme l'emmagatzemarà com a colesterol.

En termes generals, el pes dels grans de nous que es prenen al dia hauria de ser d'uns 40 grams, la qual cosa equival aproximadament a quatre o cinc nous. Al mateix temps, s'ha de reduir adequadament la ingesta d'altres greixos per evitar una ingesta excessiva de calories.

Qui no hauria de menjar nous?

El primer que cal recordar és que les nous contenen molt greix, de manera que menjar massa alhora afectarà la digestió. Quan mengeu nous, no peleu la pell fina de color marró a la superfície del nucli de la nou, ja que és extremadament nutritiu. Com que els grans de nous són de naturalesa càlida, la medicina xinesa creu que els grans de nous són especialment adequats com a tònic per enfortir el cos i curar malalties a l'hivern. No obstant això, aquells amb calor acumulada o deficiència de yin i foc excessiu no ho haurien de prendre. Menjar massa nous pot causar flegma. Els grans de nous són greixos i relliscosos, de manera que les persones amb diarrea han de tenir cura a l'hora de menjar-los. A més, els grans de nous poden produir flegma fàcilment, aixecar el vent i augmentar el foc, de manera que les persones amb calor, tos, asma o deficiència de yin han d'evitar menjar-los.

<<:  Quines malalties es poden tractar amb l'acupuntura?

>>:  Quins són els requisits per a la col·locació del llit?

Recomanar articles

Què causa l'obstrucció de les vies biliars?

El conducte biliar és el canal del nostre cos que...

Què fa l'alicina?

L'allicina és en realitat un compost d'èt...

És bo per a la salut beure mel i vinagre amb l'estómac buit?

Tothom sap que la mel i el vinagre poden ajudar a...

Quina part del cos humà envelleix primer?

El cos humà està format per moltes parts, crec qu...

Es poden rascar els pits a les dones?

La malaltia de mama més comuna és la hiperplàsia ...

Quina és la causa del foc estomacal?

El terme foc a l'estómac és molt comú en la m...

Com tractar les úlceres bucals

Si apareixen úlceres a la boca, crec que el pacie...

Com regular la calor interna excessiva?

A la vida, sovint tenim butllofes als llavis i gr...

Quins són els danys de la TC millorada per al cos humà?

Tots estem familiaritzats amb la TC. En general, ...

Què causa la deficiència de vitamina C?

Els nostres cossos necessiten molt suport de vita...

Es pot rentar la roba de protecció contra la radiació?

La roba anti-radiació també s'anomena roba de...

Quines són algunes farinetes que nodreixen la melsa i l'estómac?

La funció de la melsa i l'estómac gairebé pot...

Pot beure llet de soja realment ajudar-vos a estar sobri?

Tots sabem que menjar alguns productes de soja am...