El pit de pollastre té molts valors nutricionals. És ric en proteïnes, vitamines i altres nutrients que necessita el cos humà. Mètode 1: 1 Trieu qualsevol part del pollastre per marinar. La marinada és deliciosa amb pits de pollastre, cuixes, baquetes i ales. Podeu optar per marinar el pollastre sencer o tallar-lo. Podeu triar desossats o sense os. 2 Rentar el pollastre i assecar-lo. Això eliminarà qualsevol olor persistent de l'envàs i permetrà que el pollastre absorbeixi millor el sabor de la marinada. 3 Col·loqueu el pollastre cru i la marinada en un recipient d'emmagatzematge d'aliments. Trobeu una caixa que sigui prou gran per contenir el pollastre de manera que pugueu abocar la marinada sobre el pollastre i cobrir totes les parts del pollastre. Torneu a posar la tapa quan hàgiu acabat. Si no teniu un recipient d'emmagatzematge de vidre o plàstic, podeu utilitzar una bossa de plàstic. No utilitzeu cap caixa de metall, ja que l'element metàl·lic reaccionarà químicament amb els ingredients de la marinada i canviarà el gust del pollastre. 4 Refrigera el pollastre durant almenys 4 hores. En aquest moment, el sabor de la marinada s'integrarà al pollastre. Podeu marinar el pollastre durant quatre hores o simplement deixar-lo a la nevera durant la nit. Mètode 2: 1. Tritureu els alls i altres ingredients frescos. Per permetre que aquests ingredients més frescos com l'all, la ceba, el xili i el gingebre penetrin més profundament al pollastre, és important triturar-los el més finament possible. Això permet que el sabor s'absorbeixi a totes les parts del pollastre en lloc de només a una part. 2. Barreja bé tots els ingredients. Col·loqueu tots els ingredients de condiment en un bol i barregeu-ho bé amb una vareta. L'oli s'ha de barrejar amb tots els altres ingredients, no per separat. 3. Podeu posar tots els condiments a la batedora durant uns segons i barrejar-los bé. 4. A alguns cuiners els agrada posar tots els ingredients en un pot i agitar-lo amb força. 5. No et preocupis per si has preparat la marinada segons la recepta. La bellesa de la cuina és que pots substituir molts ingredients en una marinada. Si no teniu cap ingredient, mireu què teniu i substituïu-lo fàcilment. |
<<: Quines són les funcions i els efectes dels cigrons i com menjar-los?
>>: Quins són els mètodes per marinar el llom?
Si l'ascaris entra al sistema de conductes bi...
Tots sabem que en aquesta primavera seca, les per...
Què és el lloc web de l'Acadèmia de les Arts d...
El vessament pericàrdic és una malaltia freqüent ...
Les ungles són un dels accessoris importants del ...
Què és Le Coq? Le Coq Sportif és un fabricant fran...
Creiem que és molt fàcil patir insomni a la nit. ...
Què és Islàndia Morning News? The Iceland Morning ...
El jujube és una fruita relativament comuna. És r...
Saps què significa quan la superfície d'un lu...
El badall és un fenomen patològic o normal. No us...
Els nostres hàbits de vida i molts factors extern...
Moltes persones pateixen acne a causa de probleme...
Un símptoma comú de la colitis és el dolor, i el ...
1. Esbandiu la zona cremada amb aigua freda corre...