El pit de pollastre té molts valors nutricionals. És ric en proteïnes, vitamines i altres nutrients que necessita el cos humà. Mètode 1: 1 Trieu qualsevol part del pollastre per marinar. La marinada és deliciosa amb pits de pollastre, cuixes, baquetes i ales. Podeu optar per marinar el pollastre sencer o tallar-lo. Podeu triar desossats o sense os. 2 Rentar el pollastre i assecar-lo. Això eliminarà qualsevol olor persistent de l'envàs i permetrà que el pollastre absorbeixi millor el sabor de la marinada. 3 Col·loqueu el pollastre cru i la marinada en un recipient d'emmagatzematge d'aliments. Trobeu una caixa que sigui prou gran per contenir el pollastre de manera que pugueu abocar la marinada sobre el pollastre i cobrir totes les parts del pollastre. Torneu a posar la tapa quan hàgiu acabat. Si no teniu un recipient d'emmagatzematge de vidre o plàstic, podeu utilitzar una bossa de plàstic. No utilitzeu cap caixa de metall, ja que l'element metàl·lic reaccionarà químicament amb els ingredients de la marinada i canviarà el gust del pollastre. 4 Refrigera el pollastre durant almenys 4 hores. En aquest moment, el sabor de la marinada s'integrarà al pollastre. Podeu marinar el pollastre durant quatre hores o simplement deixar-lo a la nevera durant la nit. Mètode 2: 1. Tritureu els alls i altres ingredients frescos. Per permetre que aquests ingredients més frescos com l'all, la ceba, el xili i el gingebre penetrin més profundament al pollastre, és important triturar-los el més finament possible. Això permet que el sabor s'absorbeixi a totes les parts del pollastre en lloc de només a una part. 2. Barreja bé tots els ingredients. Col·loqueu tots els ingredients de condiment en un bol i barregeu-ho bé amb una vareta. L'oli s'ha de barrejar amb tots els altres ingredients, no per separat. 3. Podeu posar tots els condiments a la batedora durant uns segons i barrejar-los bé. 4. A alguns cuiners els agrada posar tots els ingredients en un pot i agitar-lo amb força. 5. No et preocupis per si has preparat la marinada segons la recepta. La bellesa de la cuina és que pots substituir molts ingredients en una marinada. Si no teniu cap ingredient, mireu què teniu i substituïu-lo fàcilment. |
<<: Quines són les funcions i els efectes dels cigrons i com menjar-los?
>>: Quins són els mètodes per marinar el llom?
Les mandonguilles agredolçes són un plat casolà c...
A la vida diària, si menges massa ràpid o l'a...
Amb la millora de les condicions de vida, ara est...
L'àntrax és un patogen molt greu que es produ...
Què és Nagoya Grampus? El Nagoya Grampus (Nagoya G...
És possible que moltes persones no sàpiguen el gr...
Crec que tothom ha patit un refredat, però sovint...
La primavera i la tardor són les èpoques màximes ...
El cos humà acceptarà qualsevol cosa que mengi o ...
Podeu beure te perfumat després d'eliminar el...
Què és el lloc web de la Universitat de Caen? La U...
Quina és la relació entre la revisió prematrimoni...
El vi de blat sarraí es fa amb grans de blat sarr...
Potser no estàs molt familiaritzat amb l'ús d...
La deficiència renal és un símptoma habitual en l...