Com marinar el pit de pollastre perquè sigui més saborós?

Com marinar el pit de pollastre perquè sigui més saborós?

El pit de pollastre té molts valors nutricionals. És ric en proteïnes, vitamines i altres nutrients que necessita el cos humà.

Mètode 1:

1 Trieu qualsevol part del pollastre per marinar. La marinada és deliciosa amb pits de pollastre, cuixes, baquetes i ales. Podeu optar per marinar el pollastre sencer o tallar-lo. Podeu triar desossats o sense os.

2 Rentar el pollastre i assecar-lo. Això eliminarà qualsevol olor persistent de l'envàs i permetrà que el pollastre absorbeixi millor el sabor de la marinada.

3 Col·loqueu el pollastre cru i la marinada en un recipient d'emmagatzematge d'aliments. Trobeu una caixa que sigui prou gran per contenir el pollastre de manera que pugueu abocar la marinada sobre el pollastre i cobrir totes les parts del pollastre. Torneu a posar la tapa quan hàgiu acabat.

Si no teniu un recipient d'emmagatzematge de vidre o plàstic, podeu utilitzar una bossa de plàstic.

No utilitzeu cap caixa de metall, ja que l'element metàl·lic reaccionarà químicament amb els ingredients de la marinada i canviarà el gust del pollastre.

4 Refrigera el pollastre durant almenys 4 hores. En aquest moment, el sabor de la marinada s'integrarà al pollastre. Podeu marinar el pollastre durant quatre hores o simplement deixar-lo a la nevera durant la nit.

Mètode 2:

1. Tritureu els alls i altres ingredients frescos. Per permetre que aquests ingredients més frescos com l'all, la ceba, el xili i el gingebre penetrin més profundament al pollastre, és important triturar-los el més finament possible. Això permet que el sabor s'absorbeixi a totes les parts del pollastre en lloc de només a una part.

2. Barreja bé tots els ingredients. Col·loqueu tots els ingredients de condiment en un bol i barregeu-ho bé amb una vareta. L'oli s'ha de barrejar amb tots els altres ingredients, no per separat.

3. Podeu posar tots els condiments a la batedora durant uns segons i barrejar-los bé.

4. A alguns cuiners els agrada posar tots els ingredients en un pot i agitar-lo amb força.

5. No et preocupis per si has preparat la marinada segons la recepta. La bellesa de la cuina és que pots substituir molts ingredients en una marinada. Si no teniu cap ingredient, mireu què teniu i substituïu-lo fàcilment.

<<:  Quines són les funcions i els efectes dels cigrons i com menjar-los?

>>:  Quins són els mètodes per marinar el llom?

Recomanar articles

Ascàriasi biliar

Si l'ascaris entra al sistema de conductes bi...

Què fer si els teus llavis s'inflamen? Tres consells per solucionar-ho

Tots sabem que en aquesta primavera seca, les per...

El vessament pericàrdic és greu? Quines són les complicacions?

El vessament pericàrdic és una malaltia freqüent ...

Per què l'ungla del dit gros es fa més gruixuda?

Les ungles són un dels accessoris importants del ...

Què tal Le Coq? Revisions i informació del lloc web de Le Cocquer

Què és Le Coq? Le Coq Sportif és un fabricant fran...

Què causa l'insomni a la nit?

Creiem que és molt fàcil patir insomni a la nit. ...

L'efecte de beure jujube salvatge a l'aigua

El jujube és una fruita relativament comuna. És r...

La zona humida dels homes és més susceptible al càncer

Saps què significa quan la superfície d'un lu...

Per què badalles durant l'exercici?

El badall és un fenomen patològic o normal. No us...

Quina és la raó dels grans grans als llavis?

Els nostres hàbits de vida i molts factors extern...

La vitamina E funciona per a les cicatrius d'acne?

Moltes persones pateixen acne a causa de probleme...

Què fer amb el dolor de colitis?

Un símptoma comú de la colitis és el dolor, i el ...