El filet de porc es pot convertir en una varietat d'aliments deliciosos, però si voleu que el filet sigui més saborós, hauríeu de prestar atenció a la marinada correcta en l'etapa inicial. L'article següent presentarà específicament el mètode de marinar el filet de porc i els diferents ingredients necessaris. 1. La manera més senzilla de cuinar el llom Ingredients: 180 g de filet de porc, 25 g de pebrot verd, 60 g de tomàquet, 80 g de brots de soja mung, quantitat adequada de suc de gingebre, quantitat adequada de pebre blanc en pols, quantitat adequada de sal, quantitat adequada d'ous, quantitat adequada de salsa de soja, quantitat adequada de midó, quantitat adequada d'oli de pollastre, quantitat adequada d'essència de pollastre, quantitat adequada d'essència d'espècies. 2. Procés de producció: 1. Rentar el filet de porc fresc amb aigua freda i reservar. 2. Prepareu els brots de mongeta mung, trenqueu els ous i reserveu les clares, talleu els tomàquets a làmines fines i talleu els pebrots verds a tires llargues. 3. Talleu el filet rentat a tires fines. 4. Poseu el filet de porc picat en un bol, afegiu-hi una cullerada de pebre blanc, la quantitat adequada de sal, la quantitat adequada de tretze espècies i dues clares d'ou. 5. Afegiu dues o tres cullerades de midó al bol, remeneu-ho uniformement amb escuradents i deixeu marinar uns 20 minuts. 6. Poseu el wok al foc i aboqueu-hi l'oli de cuina Quan l'oli estigui calent al 70%, poseu-hi el filet de porc triturat preparat i sofregiu-lo fins que la carn de porc tallada quedi blanca. 7. No cal treure tot l'oli de la paella Afegiu-hi les rodanxes de tomàquet picades i sofregiu fins que surti la salsa. 8. Afegiu-hi el pebrot verd picat i els brots de mongeta mungo. 9. En aquest moment, afegiu-hi el filet de porc fregit. Després de sofregir una estona, aboqueu-hi una mica de salsa de soja, tretze espècies, Suc de gingebre, sal i pebre blanc, 10. Sofregiu uniformement, afegiu-hi essència de pollastre per condimentar i el deliciós filet de porc sofregit ja està a punt per servir! Notes sobre l'elaboració del filet de porc sofregit 1. Quan prepareu els brots de soja, heu de pessigar els dos extrems dels germinats de mongeta i després esbandir-los. Això no només augmentarà la bellesa del plat, sinó que també farà que tingui un millor gust. 2. A l'hora de sofregir, utilitzeu una paella calenta i oli fred per tallar el porc. Això evitarà que el filet de porc s'enganxi a la paella. 3. Després de posar els brots de soja a l'olla, utilitzeu sempre el foc fort per cuinar-los, perquè el plat no es desfà o la sopa no quedi empapada, i els brots de soja quedin cruixents i frescos. 4. A l'hora de cuinar el filet de porc sofregit també hi podem afegir unes gotes de vinagre, que poden potenciar el sabor Després d'una temperatura alta, el vinagre s'evaporarà deixant un sabor únic als nostres plats, que quedarà encara més deliciós! 5. A l'hora de marinar el filet de porc també hi podem afegir una mica d'oli de cuina per evitar que el filet de porc s'enganxi a la paella durant el fregit. |
<<: Com marinar el pit de pollastre perquè sigui més saborós?
>>: Quins són els símptomes de l'esclerosi lateral amiotròfica?
La mel és un aliment molt comú. Aquest tipus d...
Molta gent pot saber que quan es fa un examen de ...
Què és el lloc web de Federal Grid Company? La xar...
L'espasme del diafragma és el singlot i la ne...
Quin és el lloc web de Yoon Eun Hye? Yoon Eun Hye ...
L'aparició de l'aterosclerosi afecta seri...
A la vida diària, les galetes agraden a molta gen...
Quin és el lloc web de la Universitat de Linköping...
Què és el lloc web de Toei Animation? Toei Animati...
Com et sents quan trobes taques d'oli a la te...
La neteja de la campana sempre ha estat un proble...
Per a la majoria de la gent, les causes de la dia...
Què és Neptune Shipyards? Neptun Werft és una empr...
Què és el lloc web del Consell d'Europa? El Co...
El kumquat és una fruita habitual a la vida. Té u...