El jujube és una fruita relativament comuna. És rica en vitamina C, colina i diversos minerals, en particular, alguns dels seus nutrients són solubles en aigua i poden ser absorbides per l'organisme. És molt eficaç per calmar, hipnotitzar i reduir la pressió arterial. L'eficàcia i la funció de beure jujube agra a l'aigua 1. Sedació i hipnosi Tot el cos de jujube agre és un tresor, i té un bon efecte sedant i hipnòtic. La raó principal és que tota la planta de jujube agra conté àcid nicotínic, que pot actuar directament sobre el centre nerviós i tenir un efecte calmant, posant el cervell en un estat adequat per dormir. 2. Ajudar a baixar la pressió arterial El jujube àcid conté un alt contingut de rutina i algunes cetones d'àcid oleic, que es poden dissoldre en aigua després del remull. Aquestes dues substàncies tenen un efecte regulador sobre els capil·lars de tot el cos, que poden millorar la permeabilitat i l'elasticitat dels capil·lars, i indirectament tenen un paper en la reducció de la pressió arterial. És especialment bo per prevenir l'hemorràgia cerebral. 3. Hidratació i bellesa El contingut de vitamina C en el jujube és més gran que el dels dàtils vermells. El contingut de vitamina C en 100 g de jujube és de més de 1200 mg. La vitamina C és una vitamina soluble en aigua i es dissol directament en l'aigua i cura de la pell. 4. Ganes i alimentació saludable La jujuba amarga té uns nivells extremadament alts d'àcid vegetal, una gran quantitat es dissol a l'aigua, fent que el te tingui un gust agre. És molt adequat per a la beguda abans dels àpats. 5. Prevenir els càlculs biliars Després del consum, la vitamina C pot promoure la conversió del colesterol al cos en àcids biliars i reduir el contingut de colesterol al cos. És molt eficaç per prevenir els càlculs biliars. També té un efecte auxiliar en el tractament dels càlculs. 6. Millorar la immunitat El jujub silvestre pot millorar la immunitat humana i inhibir les cèl·lules canceroses. Els estudis farmacològics han trobat que els dàtils vermells poden promoure la producció de glòbuls blancs, reduir el colesterol sèric, augmentar l'albúmina sèrica i protegir el fetge. |
<<: L'eficàcia de la farina de pèsols
>>: Efectes i mètodes d'alimentació de la mel de bresca
La teràpia de fregament facial és una teràpia pop...
Quina és la pàgina web de l'Ambaixada de Colom...
Què és Xunjiapu Skype? Skype és un programari de c...
Hi ha molts tipus de malalties comunes. Les difer...
La paraula pressió arterial no és estranya a la v...
Què és T&D Holdings? T&D Holdings (T&D...
Quin és el lloc web del Ministeri Federal d'Ed...
Què és el lloc web de Bell Helicopter? Bell Helico...
L'envelliment humà és un procés lent d'&q...
El cabell és naturalment suau o dur, i les person...
Què és el lloc web de Fubon Bank? El FUKUHO Bank é...
En el tractament de la parotitis obstructiva cròn...
Els polls del pubis són una malaltia masculina fr...
Moltes persones pateixen caspa cada dia, moltes p...
La sudoració de les aixelles és, en realitat, una...