En el terrible regne del càncer, el càncer de pulmó s'ha convertit en el cap. És un tumor maligne relativament comú a tot el món, ocupa el primer lloc en nombre de casos nous i morts cada any. I la seva influència està en constant expansió, sobretot a la Xina, on la taxa d'incidència encara augmenta. Ding Dang es va ajustar les ulleres... "La situació és molt greu". Per què el càncer de pulmó és el cap? El primer són els factors genètics Certament no és el cas que “com el pare i el fill, com la filla, com la filla, el càncer de pulmó es transmet de pares a fills”, però sí que té una tendència genètica i hi ha un cert fenomen d'agrupament familiar. En segon lloc, els factors ambientals també tenen un paper molt important en la incidència del càncer de pulmó. Moltes persones estan exposades a substàncies nocives durant molt de temps a causa de les seves ocupacions, i el seu risc de càncer de pulmó és superior al de la població general. Per exemple, els treballadors de les centrals tèrmiques estan exposats a quitrà, sutge i altres substàncies que poden provocar càncer de pulmó durant molt de temps Si no reforcen la seva protecció laboral, la possibilitat d'induir càncer de pulmó és molt alta. Ding Dang sap el que vols dir: "No sóc un treballador de centrals elèctriques..." Però això no vol dir que el càncer de pulmó no et trobi, perquè hi ha tres tipus d'ira a la vida que poden fer que desenvolupi càncer de pulmó. Fum de cigarreta El tabaquisme és reconegut a tot el món com el factor més important en la causa del càncer de pulmó. El fum de tercera mà també pot augmentar el risc de càncer de pulmó. Com més fumeu i com més temps fumeu, major és el risc de càncer de pulmó. "Si un home no fuma, ha viscut en va". A més de fer-se mal a un mateix, el fum de segona mà provocat pel tabaquisme també pot causar càncer de pulmó a la família i amics. En les últimes dècades, la incidència del càncer de pulmó entre els homes dels països desenvolupats d'Europa i dels Estats Units ha mostrat una tendència a la baixa, i el control del tabac ha jugat un paper indispensable en això també demostra que la visió que "fumar provoca càncer" és correcta. "Atmosfera" contaminada La contaminació de l'aire és una altra de les principals causes de càncer de pulmó, i el patró de la seva aparició també és molt evident: La incidència del càncer de pulmó és més alta entre els residents de ciutats densament poblades que entre els residents a les zones rurals. Com més greu sigui la contaminació de l'aire, més alta serà la incidència i la mortalitat del càncer de pulmó. Per tant, feu algunes demandes a l'entorn en què viviu. Fums de cuina La contaminació pel fum del carbó i la contaminació pel petroli són motius importants per augmentar el risc de càncer de pulmó en les dones. 1. La contaminació del fum del carbó prové principalment de les famílies que cremen carbó de bresca. A mesura que continua la urbanització, aquest tipus de contaminació ha anat disminuint gradualment. 2. Contaminació de fums d'oli. En fregir o sofregir aliments, els fums formats per l'oli de cuina a alta temperatura contenen una gran quantitat de carcinògens, com el benzopirè. A la Xina, moltes dones cuinen a la cuina durant molt de temps i estan exposades al fum del carbó o al fum d'oli a alta temperatura. El seu risc de càncer de pulmó és més gran que el d'altres persones. No ens podem permetre ofendre, però ens podem amagar En general, els tres tipus de gas anteriors són factors de risc relativament importants per al càncer de pulmó. Però, afortunadament, es pot canviar amb el treball dur. La millor manera d'afrontar el tabaquisme és deixar de fumar, cosa que beneficia tant a tu com a altres. Per fer front a la contaminació de l'aire, el govern ha de fer esforços enèrgics per controlar la contaminació. Per a les persones, la mesura més directa és portar mascareta quan la qualitat de l'aire és deficient. Pel que fa als fums d'oli, d'una banda, hem de millorar els nostres mètodes de cocció i intentar reduir els mètodes de cocció com ara el fregit, el sofregit i el sofregit Per l'altra, podem optar per millorar els fogons i intentar instal·lar aparells de cuina amb una taxa d'extracció de fums d'oli superior, com els fogons integrats. |
<<: Què causa la microalbúmina d'orina alta?
Què és The New York Review of Books? La New York R...
Què és el Salt Lake City Tribune? El Salt Lake Tri...
Quan surts, si la teva pell està directament expo...
L'estómac té més por del fred L'estiu és ...
De fet, els amics que pateixen el mal alè esperen...
Els esperons ossis, també coneguts com a hiperplà...
En diferents estacions, sobretot a l'hivern, ...
La pneumònia és una malaltia comuna. Hi ha moltes...
Què és el lloc web de la base de dades de producte...
L'artritis reumatoide és més freqüent en pers...
Crec que tothom es trobarà amb situacions en les ...
La rosa és una planta ornamental, però l'ús d...
L'arteriosclerosi és un canvi patològic que e...
Molta gent enveja els exquisits i bonics treballa...
Deixar de fumar és una idea que han tingut molts ...