La col és un tipus de col xinesa?

La col és un tipus de col xinesa?

Hi ha moltes verdures que semblen molt semblants, però sovint els seus noms o continguts nutricionals són totalment oposats, igual que la col xinesa i la col xinesa, l'enciam, la col i la coliflor, etc. Totes semblen molt semblants, però els ingredients són completament diferents. Igual que la col i l'enciam dels quals parlem sovint a la nostra vida diària, en realitat són la mateixa verdura, però com que els noms de les dues verdures són tan diferents, la gent sovint pensa que són dues verdures diferents.

1. Característiques de la col

La col, també coneguda com a col xinesa o col rodona, és una verdura que mengem sovint a la nostra vida quotidiana als occidentals també els agrada menjar col. Creuen que la col no només és deliciosa, sinó que també té efectes anticancerígens. Igual que la col xinesa, la col té un alt rendiment. El seu nucli està embolicat per dins i mig obert a l'exterior. El cor de col serà més nutritiu després d'haver estat refrigerat.

2. Característiques de la col

La col es va originar a Europa i es va introduir al meu país per al cultiu a finals de la dinastia Ming. La col és una varietat de cols de Brussel·les, que pertany a la família de les crucíferes. Com la col, té les fulles exteriors que embolcallen el cor capa per capa, però aquesta i la col són dues varietats diferents. Les fulles de col són més gruixudes i tenen colors blanc-verd i blanc-verd També hi ha una col vermella, també anomenada col morada.

3. La diferència entre tots dos

Tot i que tant la col com la col triturada tenen forma esfèrica amb el cor embolicat a dins, encara hi ha diferències subtils. Les fulles de col estan ben embolcallades, gruixudes i tenen moltes capes Tot i que el cor de la col també està embolicat, si el talleu amb un ganivet, trobareu que les seves fulles són molt soltes i la forma del cor és com un cor. Al mateix temps, els beneficis de la col no són tan grans com els de la col blanca.

<<:  Quins són els efectes, funcions i mètodes de consum del ginseng vermell?

>>:  Puc menjar llavors de meló quan tinc mal de panxa? Què menjar quan tens mal de panxa?

Recomanar articles

Aquestes són les raons per les quals el recompte de glòbuls blancs és alt!

A moltes persones se li diu que el seu nombre de ...

Quins són els símptomes dels tumors rectals?

El tumor rectal és una malaltia causada per danys...

Consells per prevenir el cop de calor durant els dies canins d'estiu

Crec que tothom té coneixements sobre els dies de...

Quins són els efectes del xarop de mongeta vermella i moniato?

El xarop de mongetes vermelles i moniatos és un a...

El paper i la funció de la vitamina B2

La vitamina B2 és molt important per al cos humà....

Quin tipus de sabates he de portar durant l'entrenament militar?

L'entrenament militar és entrenar la nostra f...

Com tractar l'amiloïdosi cutània

L'amiloïdosi és una malaltia provocada per la...

Causes de l'obstrucció del conducte biliar i consideracions dietètiques

L'obstrucció dels conductes biliars comuns és...

Què passa amb Mobile.de? Revisió de Mobile.de i informació del lloc web

Què és Mobile.de? Mobile.de és el lloc de subhaste...

Quins són els efectes de l'oli essencial de l'arbre del te

L'oli essencial d'arbre del te és una esp...

Què tal Mywedding? Mywedding_Mywedding Comentaris i informació del lloc web

El meu casament_Què és el meu casament? Mywedding....

Què tal el Japan Post Bank? Ressenyes de Japan Post Bank i informació del lloc web

Què és el lloc web del Japan Post Bank? Japan Post...