La col és un tipus de col xinesa?

La col és un tipus de col xinesa?

Hi ha moltes verdures que semblen molt semblants, però sovint els seus noms o continguts nutricionals són totalment oposats, igual que la col xinesa i la col xinesa, l'enciam, la col i la coliflor, etc. Totes semblen molt semblants, però els ingredients són completament diferents. Igual que la col i l'enciam dels quals parlem sovint a la nostra vida diària, en realitat són la mateixa verdura, però com que els noms de les dues verdures són tan diferents, la gent sovint pensa que són dues verdures diferents.

1. Característiques de la col

La col, també coneguda com a col xinesa o col rodona, és una verdura que mengem sovint a la nostra vida quotidiana als occidentals també els agrada menjar col. Creuen que la col no només és deliciosa, sinó que també té efectes anticancerígens. Igual que la col xinesa, la col té un alt rendiment. El seu nucli està embolicat per dins i mig obert a l'exterior. El cor de col serà més nutritiu després d'haver estat refrigerat.

2. Característiques de la col

La col es va originar a Europa i es va introduir al meu país per al cultiu a finals de la dinastia Ming. La col és una varietat de cols de Brussel·les, que pertany a la família de les crucíferes. Com la col, té les fulles exteriors que embolcallen el cor capa per capa, però aquesta i la col són dues varietats diferents. Les fulles de col són més gruixudes i tenen colors blanc-verd i blanc-verd També hi ha una col vermella, també anomenada col morada.

3. La diferència entre tots dos

Tot i que tant la col com la col triturada tenen forma esfèrica amb el cor embolicat a dins, encara hi ha diferències subtils. Les fulles de col estan ben embolcallades, gruixudes i tenen moltes capes Tot i que el cor de la col també està embolicat, si el talleu amb un ganivet, trobareu que les seves fulles són molt soltes i la forma del cor és com un cor. Al mateix temps, els beneficis de la col no són tan grans com els de la col blanca.

<<:  Quins són els efectes, funcions i mètodes de consum del ginseng vermell?

>>:  Puc menjar llavors de meló quan tinc mal de panxa? Què menjar quan tens mal de panxa?

Recomanar articles

Com és el SAT? Avaluació de la prova SAT i informació del lloc web

Què és el lloc web de l'examen SAT? El SAT (Sc...

Valor nutricional d'Erguotou

Parlant d'Erguotou, tothom l'hauria de fa...

Què tal Uniqlo? Revisions d'Uniqlo i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Uniqlo? UNIQLO (ユニクロ, UNI...

Calories en l'amaniment d'amanides

L'amanida de verdures i l'amanida de frui...

Quins són els consells per tenyir el teu propi cabell?

A alguns amics els agrada tenyir-se el cabell una...

Tractament del càncer de pell amb la medicina tradicional xinesa

Avui en dia, es reconeix el mètode de tractament ...

Quins són els consells per conservar els pinyons?

Els pinyons són petits i exquisits, i fan una olo...

Què és la morfina i quins són els seus efectes farmacològics?

En general, la morfina s'utilitza al quiròfan...

Quins són els beneficis de prendre un bany amb aigua d'artemisia?

L'artemisa és una medicina herbal xinesa habi...

10 consells de salut estranys que funcionen

1. Les pomes verdes poden alleujar l'ansietat...

Infeccions de la pell i dels teixits tous: cinc maneres de diagnosticar

Les infeccions de la pell i dels teixits tous es ...

Com netejar el rotulador a la roba

Tothom hauria d'estar molt familiaritzat amb ...