La col és un tipus de col xinesa?

La col és un tipus de col xinesa?

Hi ha moltes verdures que semblen molt semblants, però sovint els seus noms o continguts nutricionals són totalment oposats, igual que la col xinesa i la col xinesa, l'enciam, la col i la coliflor, etc. Totes semblen molt semblants, però els ingredients són completament diferents. Igual que la col i l'enciam dels quals parlem sovint a la nostra vida diària, en realitat són la mateixa verdura, però com que els noms de les dues verdures són tan diferents, la gent sovint pensa que són dues verdures diferents.

1. Característiques de la col

La col, també coneguda com a col xinesa o col rodona, és una verdura que mengem sovint a la nostra vida quotidiana als occidentals també els agrada menjar col. Creuen que la col no només és deliciosa, sinó que també té efectes anticancerígens. Igual que la col xinesa, la col té un alt rendiment. El seu nucli està embolicat per dins i mig obert a l'exterior. El cor de col serà més nutritiu després d'haver estat refrigerat.

2. Característiques de la col

La col es va originar a Europa i es va introduir al meu país per al cultiu a finals de la dinastia Ming. La col és una varietat de cols de Brussel·les, que pertany a la família de les crucíferes. Com la col, té les fulles exteriors que embolcallen el cor capa per capa, però aquesta i la col són dues varietats diferents. Les fulles de col són més gruixudes i tenen colors blanc-verd i blanc-verd També hi ha una col vermella, també anomenada col morada.

3. La diferència entre tots dos

Tot i que tant la col com la col triturada tenen forma esfèrica amb el cor embolicat a dins, encara hi ha diferències subtils. Les fulles de col estan ben embolcallades, gruixudes i tenen moltes capes Tot i que el cor de la col també està embolicat, si el talleu amb un ganivet, trobareu que les seves fulles són molt soltes i la forma del cor és com un cor. Al mateix temps, els beneficis de la col no són tan grans com els de la col blanca.

<<:  Quins són els efectes, funcions i mètodes de consum del ginseng vermell?

>>:  Puc menjar llavors de meló quan tinc mal de panxa? Què menjar quan tens mal de panxa?

Recomanar articles

Quines són les manifestacions clíniques de la tuberculosi renal?

Hem de parar atenció als símptomes clínics de la ...

Com guisar el tofu?

El tofu és un ingredient comú a la vida. Es pot c...

Hi ha 6 maneres d'alleujar ràpidament el picant

A la vida diària, moltes persones prefereixen el ...

Com realitzar una RCP manual?

El cor és l'òrgan més important del cos humà ...

Com prevenir la sequedat ocular en adolescents

Amb la popularització dels productes electrònics ...

Causes de granos durs a la cara

Tothom experimentarà acne, però quan es tracta de...

Oli d'arbre de te per a fongs de les ungles

L'oli de l'arbre del te és un oli essenci...

Quins són els símptomes del condrosarcoma de clavícula?

Una bona salut és el capital d'una persona, s...

Què tal la xocolata Godiva? Comentaris de Godiva Chocolate i informació del lloc web

Què és la xocolata Godiva? Godiva Chocolatier és l...

És perjudicial posar oli de sèsam al nas?

L'oli de sèsam s'extreu a partir de llavo...