Envasar aliments: els coneixements de salut que has de conèixer

Envasar aliments: els coneixements de salut que has de conèixer

Quan la família i els amics es reuneixen per menjar, inevitablement hi ha molt menjar, i la majoria de la gent opta per empaquetar les restes per emportar-les a casa. Però, com podem preservar millor el seu valor nutricional després de l'envasat, potser no ho tingueu molt clar, així que us explicaré alguns coneixements sobre l'envasament d'aliments?

1. No envaseu plats vegetarians

Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen el seu valor nutritiu destruït, sinó que també produeixen nitrits patògens. Encara que la quantitat produïda cada cop està lluny de ser suficient per provocar accidents de seguretat alimentària. Les "hortalisses sense sobra" esmentades aquí es consideren principalment des de la perspectiva de la pèrdua del valor nutricional i la disminució del gust.

2. Poseu els aliments envasats a la nevera després que s'hagin refredat completament

Això es deu al fet que quan el menjar calent entra de sobte en un entorn de baixa temperatura, el centre dels aliments és propens a canvis de qualitat. La calor aportada pels aliments provocarà la condensació del vapor d'aigua i promourà el creixement de floridura, provocant així que tot el menjar de la nevera es flori.

3. Els aliments envasats s'han d'escalfar

Perquè la temperatura de la nevera només pot inhibir la reproducció dels bacteris, però no pot matar-los completament. Si no l'escalfeu abans de menjar, us provocarà molèsties, com ara disenteria o diarrea.

4. No conservi aliments envasats durant molt de temps

El millor és emmagatzemar les restes i menjar-les en 5-6 hores. Perquè en circumstàncies normals, certs bacteris, virus i paràsits es poden matar en pocs minuts escalfant-se a 100 graus centígrads. Tanmateix, si els aliments s'emmagatzemen durant massa temps, els bacteris dels aliments alliberaran toxines químiques que no es poden eliminar mitjançant l'escalfament. A més, aneu amb compte de no reescalfar les restes massa vegades, ja que la congelació repetida farà que es perdin l'estructura dels aliments i els nutrients.

<<:  5 efectes secundaris principals de la roba interior per aprimar

>>:  Fer-ho després d'un exercici intens pot provocar la mort sobtada

Recomanar articles

Són útils els embenats per aprimar les cames?

Es diu que la bellesa es troba a les cuixes si le...

Què causa dificultat per adormir-se? Factors que et mantenen despert

Dificultat per adormir-se, també conegut com a in...

Com tractar la trombosi arterial?

Normalment, hi ha circulació sanguínia a les artè...

Es pot curar la miastènia gravis ocular?

La miastènia gravis ocular també és relativament ...

Quina és la millor manera de remullar els peus?

Si hi ha erosió als peus, podeu utilitzar vinagre...

Quatre usos inesperats per a les closques d'ou!

1. Neteja la roba La majoria de la gent té mal de...

El paper dels principals elements en el cos humà

Els elements principals fan referència als elemen...

Com fer el teu propi coixí cervical

El dolor causat per la rigidesa cervical és molt ...

La ranitidina pot tractar la urticària?

El tractament de la urticària sempre ha estat un ...

L'estrabisme és hereditari?

L'estrabisme no només afecta la visió normal ...

Una acció pot nodrir el fetge i combatre l'envelliment

És comú veure que algunes persones mengen molt rà...

Quines són les propietats medicinals d'Acanthopanax senticosus

Avui en dia, molts materials medicinals xinesos e...