Quan la família i els amics es reuneixen per menjar, inevitablement hi ha molt menjar, i la majoria de la gent opta per empaquetar les restes per emportar-les a casa. Però, com podem preservar millor el seu valor nutricional després de l'envasat, potser no ho tingueu molt clar, així que us explicaré alguns coneixements sobre l'envasament d'aliments? 1. No envaseu plats vegetarians Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen el seu valor nutritiu destruït, sinó que també produeixen nitrits patògens. Encara que la quantitat produïda cada cop està lluny de ser suficient per provocar accidents de seguretat alimentària. Les "hortalisses sense sobra" esmentades aquí es consideren principalment des de la perspectiva de la pèrdua del valor nutricional i la disminució del gust. 2. Poseu els aliments envasats a la nevera després que s'hagin refredat completament Això es deu al fet que quan el menjar calent entra de sobte en un entorn de baixa temperatura, el centre dels aliments és propens a canvis de qualitat. La calor aportada pels aliments provocarà la condensació del vapor d'aigua i promourà el creixement de floridura, provocant així que tot el menjar de la nevera es flori. 3. Els aliments envasats s'han d'escalfar Perquè la temperatura de la nevera només pot inhibir la reproducció dels bacteris, però no pot matar-los completament. Si no l'escalfeu abans de menjar, us provocarà molèsties, com ara disenteria o diarrea. 4. No conservi aliments envasats durant molt de temps El millor és emmagatzemar les restes i menjar-les en 5-6 hores. Perquè en circumstàncies normals, certs bacteris, virus i paràsits es poden matar en pocs minuts escalfant-se a 100 graus centígrads. Tanmateix, si els aliments s'emmagatzemen durant massa temps, els bacteris dels aliments alliberaran toxines químiques que no es poden eliminar mitjançant l'escalfament. A més, aneu amb compte de no reescalfar les restes massa vegades, ja que la congelació repetida farà que es perdin l'estructura dels aliments i els nutrients. |
<<: 5 efectes secundaris principals de la roba interior per aprimar
>>: Fer-ho després d'un exercici intens pot provocar la mort sobtada
El cos humà sempre presenta alguns símptomes que ...
En poques paraules, l'hemoglobina es refereix...
Segons l'anàlisi, els problemes comuns de dol...
Ara és la temporada en què les mitges són popular...
L'alopècia areata és ara una malaltia molt co...
Què és Betty Boop? Betty Boop és una famosa estrel...
La salsa de soja és un condiment comú per a nosal...
El termo és un element molt habitual en la nostra...
En aquesta era tecnològica, cada cop hi ha més ap...
La pell és l'òrgan més gran del cos humà, que...
Sempre hi ha una sensació de deposicions incomple...
Els principals símptomes dels pacients amb miocar...
La cirrosi significa literalment una malaltia en ...
Remullar els peus amb artemisa i gingebre junts p...
A mesura que el nadó creix dia a dia, la seva for...