Envasar aliments: els coneixements de salut que has de conèixer

Envasar aliments: els coneixements de salut que has de conèixer

Quan la família i els amics es reuneixen per menjar, inevitablement hi ha molt menjar, i la majoria de la gent opta per empaquetar les restes per emportar-les a casa. Però, com podem preservar millor el seu valor nutricional després de l'envasat, potser no ho tingueu molt clar, així que us explicaré alguns coneixements sobre l'envasament d'aliments?

1. No envaseu plats vegetarians

Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen el seu valor nutritiu destruït, sinó que també produeixen nitrits patògens. Encara que la quantitat produïda cada cop està lluny de ser suficient per provocar accidents de seguretat alimentària. Les "hortalisses sense sobra" esmentades aquí es consideren principalment des de la perspectiva de la pèrdua del valor nutricional i la disminució del gust.

2. Poseu els aliments envasats a la nevera després que s'hagin refredat completament

Això es deu al fet que quan el menjar calent entra de sobte en un entorn de baixa temperatura, el centre dels aliments és propens a canvis de qualitat. La calor aportada pels aliments provocarà la condensació del vapor d'aigua i promourà el creixement de floridura, provocant així que tot el menjar de la nevera es flori.

3. Els aliments envasats s'han d'escalfar

Perquè la temperatura de la nevera només pot inhibir la reproducció dels bacteris, però no pot matar-los completament. Si no l'escalfeu abans de menjar, us provocarà molèsties, com ara disenteria o diarrea.

4. No conservi aliments envasats durant molt de temps

El millor és emmagatzemar les restes i menjar-les en 5-6 hores. Perquè en circumstàncies normals, certs bacteris, virus i paràsits es poden matar en pocs minuts escalfant-se a 100 graus centígrads. Tanmateix, si els aliments s'emmagatzemen durant massa temps, els bacteris dels aliments alliberaran toxines químiques que no es poden eliminar mitjançant l'escalfament. A més, aneu amb compte de no reescalfar les restes massa vegades, ja que la congelació repetida farà que es perdin l'estructura dels aliments i els nutrients.

<<:  5 efectes secundaris principals de la roba interior per aprimar

>>:  Fer-ho després d'un exercici intens pot provocar la mort sobtada

Recomanar articles

La magrana fa calor? Menjar magranes provocarà calor intern?

Cada tardor, és l'època de les magranes. Les ...

Els avantatges i els inconvenients de menjar pomes

La poma és coneguda com la rei de les fruites i é...

Beure llet fresca abans d'anar a dormir engreixarà?

Avui en dia, la llet és cada cop més popular entr...

Com tractar la pigmentació de l'èczema

Hi ha moltes causes de pigmentació, moltes de les...

Com fer front al mal de coll per fumar

Per a molts amics que fumen durant molt de temps,...

Dispensador automàtic d'aigua

A mesura que el desenvolupament de la modernitzac...

Com netejar les orelles bloquejades a causa d'un refredat?

Si algú troba que té les orelles bloquejades, ha ...

Són bones les pròtesis removibles?

Una vegada que falten les dents, tindrà un gran i...

Què tal Metro Group? Revisions de Metro Group i informació del lloc web

Quina és la web de Metro Group? Metro AG (sovint a...

Què tal Anastasia? Comentaris d'Anastasia i informació del lloc web

Què és Anastasia? Anastacia és una famosa cantant ...