Envasar aliments: els coneixements de salut que has de conèixer

Envasar aliments: els coneixements de salut que has de conèixer

Quan la família i els amics es reuneixen per menjar, inevitablement hi ha molt menjar, i la majoria de la gent opta per empaquetar les restes per emportar-les a casa. Però, com podem preservar millor el seu valor nutricional després de l'envasat, potser no ho tingueu molt clar, així que us explicaré alguns coneixements sobre l'envasament d'aliments?

1. No envaseu plats vegetarians

Algunes verdures durant la nit, especialment les hortalisses de fulla verda durant la nit, no només tenen el seu valor nutritiu destruït, sinó que també produeixen nitrits patògens. Encara que la quantitat produïda cada cop està lluny de ser suficient per provocar accidents de seguretat alimentària. Les "hortalisses sense sobra" esmentades aquí es consideren principalment des de la perspectiva de la pèrdua del valor nutricional i la disminució del gust.

2. Poseu els aliments envasats a la nevera després que s'hagin refredat completament

Això es deu al fet que quan el menjar calent entra de sobte en un entorn de baixa temperatura, el centre dels aliments és propens a canvis de qualitat. La calor aportada pels aliments provocarà la condensació del vapor d'aigua i promourà el creixement de floridura, provocant així que tot el menjar de la nevera es flori.

3. Els aliments envasats s'han d'escalfar

Perquè la temperatura de la nevera només pot inhibir la reproducció dels bacteris, però no pot matar-los completament. Si no l'escalfeu abans de menjar, us provocarà molèsties, com ara disenteria o diarrea.

4. No conservi aliments envasats durant molt de temps

El millor és emmagatzemar les restes i menjar-les en 5-6 hores. Perquè en circumstàncies normals, certs bacteris, virus i paràsits es poden matar en pocs minuts escalfant-se a 100 graus centígrads. Tanmateix, si els aliments s'emmagatzemen durant massa temps, els bacteris dels aliments alliberaran toxines químiques que no es poden eliminar mitjançant l'escalfament. A més, aneu amb compte de no reescalfar les restes massa vegades, ja que la congelació repetida farà que es perdin l'estructura dels aliments i els nutrients.

<<:  5 efectes secundaris principals de la roba interior per aprimar

>>:  Fer-ho després d'un exercici intens pot provocar la mort sobtada

Recomanar articles

Per què orino amb freqüència i amb urgència a la nit?

El cos humà sempre presenta alguns símptomes que ...

Quin és el valor normal d'hemoglobina?

En poques paraules, l'hemoglobina es refereix...

El dolor als dits revela una malaltia sistèmica

Segons l'anàlisi, els problemes comuns de dol...

Escollir les mitges amb cura, els detalls estan relacionats amb la salut

Ara és la temporada en què les mitges són popular...

Com tractar l'alopècia areata a la part posterior del cap és efectiva?

L'alopècia areata és ara una malaltia molt co...

Què tal Betty Boop? Revisió de Betty Boop i informació del lloc web

Què és Betty Boop? Betty Boop és una famosa estrel...

Com netejar les taques de salsa de soja

La salsa de soja és un condiment comú per a nosal...

Com treure l'escala d'un termo

El termo és un element molt habitual en la nostra...

8 coses a les quals heu de prestar atenció quan porteu lents de contacte

En aquesta era tecnològica, cada cop hi ha més ap...

Què fer si la teva pell està seca i al·lèrgica?

La pell és l'òrgan més gran del cos humà, que...

Quina és la raó de les deposicions incompletes?

Sempre hi ha una sensació de deposicions incomple...

Quin medicament és bo per a la miocardiopatia?

Els principals símptomes dels pacients amb miocar...

Es pot curar la cirrosi hepàtica precoç?

La cirrosi significa literalment una malaltia en ...

L'efecte de l'absenc i el bany de peus de gingebre és tan màgic

Remullar els peus amb artemisa i gingebre junts p...

Com fer un sac de dormir

A mesura que el nadó creix dia a dia, la seva for...