El ginseng vermell s'elabora processant, assecant i assecant a l'aire el ginseng pas a pas fins que el seu color es torna vermell intens, de manera que aquest és també l'origen del nom de ginseng vermell. Com que la nutrició del ginseng vermell experimenta alguns canvis durant el processament, té efectes anti-envelliment, bellesa, anti-oxidació i altres. Tanmateix, també hi haurà canvis quan s'augmentin els ingredients, però aquests canvis no seran grans. L'eficàcia i la funció del ginseng vermell 1. El ginseng vermell té els efectes de reposar l'energia vital, beneficiar la sang, nodrir el cor i calmar la ment. 2. El ginseng vermell pot regular els sistemes nerviós, cardiovascular i endocrí, promoure el metabolisme del cos i la síntesi de proteïnes, ARN i ADN. 3. El ginseng vermell pot millorar el cervell, l'activitat física i la funció immune, millorar la força, antifatiga, antitumoral, anti-envelliment, anti-radiació, beneficiar el cor i el pols, calmar els nervis i promoure la producció de líquids i nodrir els pulmons i la melsa. 4. El ginseng vermell es pot utilitzar per a la debilitat física, falta d'alè, sudoració espontània, extremitats fredes, fatiga mental, pèrdua de gana, vòmits i diarrea, deficiència de qi amb sibilàncies o tos crònica, manca de líquid corporal i set, insomni, palpitacions i impotència, impotència i impotència corporal freqüents, impotència i fluids freqüents . 5. El ginseng vermell té certs efectes sobre la hipertensió i l'aterosclerosi, les malalties del fetge, la diabetis, l'anèmia, els tumors i les malalties geriàtriques. 6. El ginseng vermell també té un cert efecte en el tractament de la impotència, l'espermatorrea, l'anèmia urinària i l'enuresi. Com menjar ginseng vermell 1. Guisat: el ginseng vermell o el ginseng blanc sovint té un gust amarg quan es menja Si el ginseng es guisa amb carn magra de porc, pollastre, peix, etc., es pot eliminar l'amargor i el cos es nodrirà i enfortirà. 2. Cocció al vapor: Talleu el ginseng vermell a rodanxes d'uns 2 cm de gruix, poseu-los en un bol de porcellana, ompliu-lo d'aigua, tanqueu el bol, poseu-lo en una olla i coeu-lo al vapor durant 30 minuts abans de servir. 3. Feu te: talleu el ginseng vermell o el ginseng sec a rodanxes fines, poseu-los en un bol o tassa, prepareu-los amb aigua bullint, tapeu i deixeu-ho coure a foc lent durant 5 minuts abans de beure. 4. Fer farinetes: talleu el ginseng vermell a làmines fines i afegiu-hi una mica quan feu farinetes per esmorzar, que és molt nutritiu. 5. Mastegar: Talleu el ginseng vermell a rodanxes fines, agafeu-ne de 2 a 3 rodanxes i mastegueu-les lentament a la boca. És refrescant, dolç, fresc i deliciós. |
<<: Què és la neurastènia sexual?
>>: La col és un tipus de col xinesa?
Les úlceres orals són relativament freqüents en l...
Avui en dia, a moltes persones els agrada anar al...
Què és el lloc web del Grup Stora Enso? Stora Enso...
Quin és el lloc web de la Universitat Massey de No...
Hi ha un vell refrany que "la medicina i els...
La cel·lulosa és un nutrient que es troba àmpliam...
Quin és el lloc web de Guanshui Metal? Sekisui Kin...
La nespra és una fruita que mengem sovint, i la n...
Els urbans moderns pateixen un deteriorament de l...
Avui en dia, cada cop hi ha més cosmètics i produ...
La temperatura del cos determina la condició físi...
El taló és una part molt important del cos humà, ...
La faringitis és una malaltia amb una major incid...
Les estadístiques epidemiològiques mostren que le...
Moltes persones experimenten dolor als peus i per...