El ginseng vermell s'elabora processant, assecant i assecant a l'aire el ginseng pas a pas fins que el seu color es torna vermell intens, de manera que aquest és també l'origen del nom de ginseng vermell. Com que la nutrició del ginseng vermell experimenta alguns canvis durant el processament, té efectes anti-envelliment, bellesa, anti-oxidació i altres. Tanmateix, també hi haurà canvis quan s'augmentin els ingredients, però aquests canvis no seran grans. L'eficàcia i la funció del ginseng vermell 1. El ginseng vermell té els efectes de reposar l'energia vital, beneficiar la sang, nodrir el cor i calmar la ment. 2. El ginseng vermell pot regular els sistemes nerviós, cardiovascular i endocrí, promoure el metabolisme del cos i la síntesi de proteïnes, ARN i ADN. 3. El ginseng vermell pot millorar el cervell, l'activitat física i la funció immune, millorar la força, antifatiga, antitumoral, anti-envelliment, anti-radiació, beneficiar el cor i el pols, calmar els nervis i promoure la producció de líquids i nodrir els pulmons i la melsa. 4. El ginseng vermell es pot utilitzar per a la debilitat física, falta d'alè, sudoració espontània, extremitats fredes, fatiga mental, pèrdua de gana, vòmits i diarrea, deficiència de qi amb sibilàncies o tos crònica, manca de líquid corporal i set, insomni, palpitacions i impotència, impotència i impotència corporal freqüents, impotència i fluids freqüents . 5. El ginseng vermell té certs efectes sobre la hipertensió i l'aterosclerosi, les malalties del fetge, la diabetis, l'anèmia, els tumors i les malalties geriàtriques. 6. El ginseng vermell també té un cert efecte en el tractament de la impotència, l'espermatorrea, l'anèmia urinària i l'enuresi. Com menjar ginseng vermell 1. Guisat: el ginseng vermell o el ginseng blanc sovint té un gust amarg quan es menja Si el ginseng es guisa amb carn magra de porc, pollastre, peix, etc., es pot eliminar l'amargor i el cos es nodrirà i enfortirà. 2. Cocció al vapor: Talleu el ginseng vermell a rodanxes d'uns 2 cm de gruix, poseu-los en un bol de porcellana, ompliu-lo d'aigua, tanqueu el bol, poseu-lo en una olla i coeu-lo al vapor durant 30 minuts abans de servir. 3. Feu te: talleu el ginseng vermell o el ginseng sec a rodanxes fines, poseu-los en un bol o tassa, prepareu-los amb aigua bullint, tapeu i deixeu-ho coure a foc lent durant 5 minuts abans de beure. 4. Fer farinetes: talleu el ginseng vermell a làmines fines i afegiu-hi una mica quan feu farinetes per esmorzar, que és molt nutritiu. 5. Mastegar: Talleu el ginseng vermell a rodanxes fines, agafeu-ne de 2 a 3 rodanxes i mastegueu-les lentament a la boca. És refrescant, dolç, fresc i deliciós. |
<<: Què és la neurastènia sexual?
>>: La col és un tipus de col xinesa?
Com a oli de cuina, tothom només sap utilitzar l&...
Quants dels deu hàbits de curta durada tens pel b...
L'infart de miocardi amenaça la seguretat de ...
La conjuntivitis és una malaltia quan es produeix...
Què són les imatges en blanc i negre? Black and wh...
Com tots sabem, la rinitis al·lèrgica és extremad...
Què és el lloc web de la Universitat de Laguna? La...
Quin és el lloc web de Gas Corporation of India? G...
Sovint veiem productes relacionats amb la gelatin...
La incidència de teules és alta a l'estiu i a...
Moltes amigues són propenses a patir una paret en...
Què és el lloc web de Sennheiser? Sennheiser (aban...
Hi ha moltes substàncies a la vida que són molt p...
La ictiosi vulgar és, en realitat, una malaltia d...
Avui en dia, cada vegada hi ha més persones que p...