Quant de temps es pot conservar el fil de carn casolà?

Quant de temps es pot conservar el fil de carn casolà?

El fil de carn és un aperitiu comú. Està fet principalment de carn de porc, oví o de res. Té un alt valor nutricional, és especialment deliciós evitar el deteriorament causat per un emmagatzematge inadequat.

Com conservar el fil de carn casolà

El fil de carn es fa eliminant la humitat de la carn magra, i l'única manera de conservar-lo és mantenir-lo sec en un recipient tancat en un lloc sec. Es pot mantenir durant molt de temps.

El fil de carn també s'anomena fil de carn o xips de carn. El fil de carn és una pols feta eliminant la humitat de la carn. És adequat per a l'emmagatzematge i fàcil de transportar.

Des dels primers dies de l'Imperi mongol, el menjar sec de Gengis Khan durant les seves campanyes per Europa i Àsia consistia en fil de carn i llet en pols. Segons els apunts de viatge de Marco Polo, la cavalleria mongòlia portava una mena d'aliment amb fil de carn. El fil de carn és senzill de fer i no requereix cap processament elaborat, i es va perfeccionar a principis de Mongòlia. No hi havia cap llegenda sobre el fil de carn al Gran Jin, el predecessor de la dinastia Qing, però la dinastia Qing va ser influenciada per la cuina mongol i la va adoptar per al seu propi ús.

Elaborat amb vedella, xai, porc magre, peix i pollastre eliminant la humitat, el fil de carn és un aperitiu comú a Àsia i és molt comú a Mongòlia, Xina, Japó, Tailàndia, Malàisia i Singapur.

En general, el fil de carn es tritura en pols, que és adequat perquè els nens els mengin. Es pot barrejar amb farinetes o submergir-se en panets al vapor. O es pot refinar afegint arròs de llevat vermell, sucre, salsa de soja i oli cuit.

Com fer fil de porc

El primer:

1. 2 lliures de carn magra de porc, salsa de soja lleugera, sucre, una mica de fonoll, 1 anís estrellat, un tros de gingebre vell i una mica de vi de cuina.

2. Talleu la carn de porc a tires i poseu-la a bullir en aigua Després de treure l'escuma de sang, afegiu-hi la salsa de soja, el sucre, el fonoll, l'anís estrellat, el gingebre i el vi de cocció fins que la carn estigui tendra, i després retireu-la de l'aigua.

3. Posar la carn en una paella seca i sofregir-la a foc mitjà, prement amb una espàtula i remenant al mateix temps fins que la carn es trenqui. Seguiu sofregint fins que la carn estigui solta i es deshidrati, i després ja es torna a refredar una mica.

PD: Es recomana posar una mica de salsa de soja i sucre al principi, i tastar la carn després de cuinar-la, si té un gust lleugerament suau. Continua remenant i sigues suau per evitar que es torni pastosa o es cremi.

Segon:

Quan trieu matèries primeres i ingredients, trieu carn magra fresca i tendra. Els ingredients per processar el fil de carn es basen en 50 quilos de carn magra, 22 quilos de salsa de soja, 1,5 quilos de sucre, 2 quilos de vi d'arròs, 0,5 quilos de gingebre i 30 grams de fonoll. La quantitat d'ingredients es pot augmentar o disminuir adequadament segons les diferents necessitats i hàbits de vida.

Tallar i coure la carn

Talleu la carn magra seleccionada a tires al llarg de la seva textura de fibra i després talleu-la horitzontalment a tires curtes de 3 cm de llarg. A continuació, afegiu la carn magra picada i una quantitat igual d'aigua a l'olla i cuini. Després de bullir una estona a foc fort, retireu l'escuma d'oli que flota a la superfície de l'olla i continueu cuinant fins que la carn estigui cuita. Quan agafeu un tros de carn amb escuradents i apliqueu una mica de força, les fibres de la carn se separen soles, el que significa que la carn està cuita. En aquest moment, podeu posar el condiment a l'olla i continuar cuinant fins que la sopa estigui gairebé seca.

Sofregir, premsar i assecar

Cuini la carn fins que estigui ben feta i sofregim a foc mitjà. Quan funcioni, premeu la carn amb una espàtula i sofregiu-la alhora fins que la carn estigui trencada però no cremada. Per deshidratar completament la carn cuita, cal sofregir-la a foc lent. Assegureu-vos de remenar contínuament, suaument i uniformement, i assegureu-vos de no cremar ni fregir. Quan tots els trossos de carn estan solts i completament deshidratats, es converteixen en fil de carn i el seu color canvia de gris a groc grisenc. Després de refredar-se, es convertirà en un fil de carn daurat amb una aroma especial.

<<:  El dany del fil de carn

>>:  Què és la relaxació muscular?

Recomanar articles

Quin és el millor tractament per a la malaltia de Sjögren?

La malaltia de Sjogren és una malaltia relativame...

Engreixaré si esmorzo i me'n vaig a dormir?

Dormir és una cosa que hem de fer cada dia Dormir...

Què tal The Nation? The Nation Review i informació del lloc web

Què és el lloc web de The Nation? The National és ...

Què tal IBM? Revisions d'IBM i informació del lloc web

Què és IBM? IBM (International Business Machines C...

Hi ha diversos tipus d'herpes, i els tipus comuns s'han de prevenir

L'herpes és una malaltia que es pot transmetr...

Què he de fer si la meva orella està inflamada i em surt pus? Com tractar-ho?

La salut de les orelles és vital per a la vida de...

Què tal Àustria avui? Comentaris d'Austria Today i informació del lloc web

Què és Àustria avui? Austria Today és un conegut d...

Quina és la raó per la qual sempre em ploren els ulls?

Les llàgrimes són una reacció fisiològica normal....

Què tal l'enquesta del Rei Mico? Revisions de Monkey King i informació del lloc web

Què és Monkey Survey? SurveyMonkey és un conegut l...

Quins són els efectes del massatge del punt d'acupuntura Yongquan?

No sé si coneixeu els efectes del punt d'acup...

Quin és el valor nutricional i l'eficàcia de l'arç de mar

A jutjar pels nombrosos productes relacionats amb...

Rentar el cabell correctament per fer-lo net i fresc a l'instant

Si tens el cabell naturalment gras, pots saltar-t...

És perjudicial blanquejar les dents amb llum freda?

El blanquejament dental amb llum freda és un mèto...