Les llavors de síndria i les llavors de gira-sol són aperitius molt informals, especialment a les dones els agrada menjar llavors de meló. 1. Les llavors de meló en si són molt nutritives i es troben entre les més altes pel que fa al contingut de vitamines, proteïnes i oli. Tanmateix, les llavors de meló també són un aliment ric en calories. Les calories de les llavors de meló són 597 kcal, la proteïna és de 23,9 grams, la vitamina E és de 34,53 mil·ligrams, el greix és de 49,9 grams i el magnesi és de 264 mil·ligrams. Aquests aliments rics en calories us poden fer guanyar pes fàcilment si mengeu massa. 2. Les llavors de meló en si són molt nutritives i es troben entre les més altes pel que fa al contingut de vitamines, proteïnes i oli. Normalment ens agrada menjar unes llavors de meló, però qui sabia que també és una bona medicina (menjar un grapat de llavors de meló cada dia és bo per calmar l'estat d'ànim, prevenir l'envelliment i prevenir malalties de l'adult; pot curar l'insomni, millorar la memòria i prevenir el càncer, la hipertensió, les malalties del cor i altres malalties). 3. "嗑" pot beneficiar molt la gent. Al cap i a la fi, pot millorar la digestió Això es deu al fet que l'aroma de les llavors de meló estimula les "papil·les gustatives" de la llengua, fent-la excitar, que després es transmet als òrgans digestius. Mengeu-lo abans dels àpats per estimular la gana, i mengeu-lo després dels àpats per ajudar a digerir els aliments. Els beneficis són especialment majors si menges un grapat de llavors de meló després de menjar aliments grassos. 4. És bo menjar llavors de gira-sol després d'un àpat, perquè les llavors de gira-sol i les llavors de síndria són riques en greixos, proteïnes, zinc i altres oligoelements i diverses vitamines, que poden millorar la funció digestiva. Menjar llavors de meló pot activar tot el sistema digestiu. L'aroma de les llavors de meló estimula les papil·les gustatives de la llengua, que transmeten aquest impuls nerviós al cervell. Després, el cervell reacciona a les glàndules salivals i altres òrgans digestius, fent que la secreció de saliva i suc gàstric que conté una varietat d'enzims digestius siguin relativament vigorosos. Per tant, si les dones embarassades mengen llavors de meló abans o després dels àpats, els sucs digestius seran secretats contínuament, la qual cosa és molt beneficiosa per a la digestió i l'absorció. Per tant, trencar les llavors de meló abans dels àpats pot estimular la gana, i trencar les llavors de meló després dels àpats pot ajudar a la digestió. L'efecte serà millor si barregeu diversos tipus de llavors de meló. |
<<: És bo fer servir sempre la mateixa pasta de dents? Escolteu l'explicació dels experts
>>: Les ulleres et segueixen cada dia, aquí tens algunes maneres "naturals" de desfer-te'n
L'orina és l'excés de toxines i l'aig...
Què és el lloc web d'Eel Slap? Alguna vegada h...
Els implants dentals són una manera eficaç i mill...
El rubor és un problema que moltes persones han e...
Quan algunes persones es renten les dents al matí...
Sempre hi ha algunes controvèrsies sobre si sopar...
Hi ha diversos productes de neteja facial al merc...
Les tovalloles de fibra de bambú estan fetes prin...
Quan és el Dia de l'Arbor és el 12 de març de...
La nefritis púrpura de Henoch-Schonlein és un tip...
A mesura que els mètodes de bellesa continuen des...
Molta gent està familiaritzada amb les carilles d...
Quina és la pàgina web de United Biscuits Company?...
Els ronyons de xai contenen proteïnes, greixos, c...
Què és Vampire Freaks? Vampire Freaks és una xarxa...