Els ronyons de xai contenen proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, vitamines (A, B, B2, C), niacina i altres ingredients, que poden reposar el qi del ronyó i beneficiar l'essència i la medul·la. Quan es combinen amb porros per fer el plat de ronyons de xai fregits amb porros i porros, poden reomplir el ronyó, enfortir i enfortir el cos. 1. Ronyons de xai sofregits amb llop i porros Ingredients: 15 grams de wolfberry, 300 grams de ronyons de xai, 200 grams de porros, 15 grams cadascun de vi de cocció i suc de ceba i gingebre, 5 grams de salsa de soja, 1 gram de sal refinada, essència de pollastre, MSG, 0,5 grams d'oli vegetal i 25 grams de pebrot. Mètode de preparació: 1. Netejar els ronyons de xai, arrencar la fàscia, tallar-los pel mig, treure l'olor dels ronyons i tallar-los a tires. Talleu el cibulet a trossos. Barreja 5 grams cadascun de vi de cuina, suc de ceba i gingebre i 1 gram de sal fina i marina el llom de xai. 2. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi el llom de xai i sofregiu, a continuació, afegiu-hi la salsa de soja i la resta de vi de cocció i el suc de cebolleta i gingebre i sofregiu fins que estigui una mica cuit. Afegiu-hi els segments de porro i sofregiu-los de manera uniforme. 3. Afegiu-hi les baies de llop en remull, l'essència de pollastre, la sal restant, el MSG i el pebre, sofregiu fins que estiguin cuits i, a continuació, serviu. Consells: Els ronyons de xai són de naturalesa dolça i càlida Contenen proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, vitamines (A, B, B2, C), niacina i altres ingredients. El porro conté olis volàtils, sulfurs, glucòsids, proteïnes, greixos, hidrats de carboni, carotè, vitamines (B, C), calci, fòsfor, ferro, potassi, etc. Té una forta propietat d'escalfar el yang, penetrar els orificis, estimular la gana i netejar els intestins. i dones. La combinació dels dos aquí, i l'addició de llop, que té l'efecte de nodrir el fetge i el ronyó, cuinats junts en un plat, poden nodrir els ronyons i enfortir el yang, reposar l'essència i la medul·la i enfortir el cos. 2. Ronyó de corder de comí Ingredients: tres ronyons de xai, mitja ceba, mig pebrot verd, uns quants grans d'all, un trosset de gingebre, una quantitat adequada de pebrot vermell i uns quants cebollines. Mètode: 1. Talleu la ceba a trossos petits, piqueu els alls, piqueu el gingebre i talleu el pebrot vermell a trossos petits. 2. Rentar la ceba, tallar-la a trossos petits i reservar. 3. Talleu el pebrot verd a trossos petits. 4. Retireu el greix dels ronyons de xai. 5. Traieu la membrana blanca dels ronyons de xai, trenqueu-ne un petit trosset, i després arrenqueu-lo. 6. Talleu els ronyons de xai en dues meitats i traieu la part blanca del mig. 7. Talleu els ronyons de xai a tires i escalfeu-los en aigua bullint amb sal. Retirar de l'aigua, esbandir i reservar. 8. Escalfeu el wok, afegiu-hi oli, després afegiu-hi el cebollet preparat, el gingebre, l'all i el pebrot vermell i sofregiu fins que estigui fragant, després afegiu-hi la ceba i sofregiu fins que estigui fragant. 9. Afegiu-hi els ronyons de xai i sofregiu-hi En aquest moment, afegiu-hi les quantitats adequades de sal, pols de cinc espècies, pebre en pols, pebre en pols i comí. 10. Quan estigui gairebé cuit, afegiu-hi pebrot verd i sofregiu-ho unes quantes vegades A continuació, afegiu-hi la quantitat adequada d'essència de pollastre, sofregiu-ho unes quantes vegades i serviu. |
>>: Què heu de menjar si la vostra viscositat sanguínia és alta?
Les vacunes són en realitat una mena de producte ...
Abans de patir urèmia, els pacients solen experim...
Molts joves, sobretot els que els agrada menjar a...
Pel que fa al fruit del jujube, moltes noies pode...
Quina és la pàgina web de Rainforest Restaurant? R...
Potser ets una persona que canta fàcilment desafi...
Els ronyons de xai són un aliment conegut. A molt...
L'hèrnia discal lumbar s'ha convertit en ...
L'epilèpsia es divideix en convulsions grans ...
Hi ha moltes persones amb albinisme al nostre vol...
Fregar-se el ventre és una cosa que la gent sovin...
Què és la web de Michelin? Michelin és un líder mu...
Moltes persones no hi presten molta atenció, de f...
Molta gent ha d'escollir galvanitzar com a fe...
Les berrugues planes, conegudes comunament com a ...