Els ronyons de xai contenen proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, vitamines (A, B, B2, C), niacina i altres ingredients, que poden reposar el qi del ronyó i beneficiar l'essència i la medul·la. Quan es combinen amb porros per fer el plat de ronyons de xai fregits amb porros i porros, poden reomplir el ronyó, enfortir i enfortir el cos. 1. Ronyons de xai sofregits amb llop i porros Ingredients: 15 grams de wolfberry, 300 grams de ronyons de xai, 200 grams de porros, 15 grams cadascun de vi de cocció i suc de ceba i gingebre, 5 grams de salsa de soja, 1 gram de sal refinada, essència de pollastre, MSG, 0,5 grams d'oli vegetal i 25 grams de pebrot. Mètode de preparació: 1. Netejar els ronyons de xai, arrencar la fàscia, tallar-los pel mig, treure l'olor dels ronyons i tallar-los a tires. Talleu el cibulet a trossos. Barreja 5 grams cadascun de vi de cuina, suc de ceba i gingebre i 1 gram de sal fina i marina el llom de xai. 2. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi el llom de xai i sofregiu, a continuació, afegiu-hi la salsa de soja i la resta de vi de cocció i el suc de cebolleta i gingebre i sofregiu fins que estigui una mica cuit. Afegiu-hi els segments de porro i sofregiu-los de manera uniforme. 3. Afegiu-hi les baies de llop en remull, l'essència de pollastre, la sal restant, el MSG i el pebre, sofregiu fins que estiguin cuits i, a continuació, serviu. Consells: Els ronyons de xai són de naturalesa dolça i càlida Contenen proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, vitamines (A, B, B2, C), niacina i altres ingredients. El porro conté olis volàtils, sulfurs, glucòsids, proteïnes, greixos, hidrats de carboni, carotè, vitamines (B, C), calci, fòsfor, ferro, potassi, etc. Té una forta propietat d'escalfar el yang, penetrar els orificis, estimular la gana i netejar els intestins. i dones. La combinació dels dos aquí, i l'addició de llop, que té l'efecte de nodrir el fetge i el ronyó, cuinats junts en un plat, poden nodrir els ronyons i enfortir el yang, reposar l'essència i la medul·la i enfortir el cos. 2. Ronyó de corder de comí Ingredients: tres ronyons de xai, mitja ceba, mig pebrot verd, uns quants grans d'all, un trosset de gingebre, una quantitat adequada de pebrot vermell i uns quants cebollines. Mètode: 1. Talleu la ceba a trossos petits, piqueu els alls, piqueu el gingebre i talleu el pebrot vermell a trossos petits. 2. Rentar la ceba, tallar-la a trossos petits i reservar. 3. Talleu el pebrot verd a trossos petits. 4. Retireu el greix dels ronyons de xai. 5. Traieu la membrana blanca dels ronyons de xai, trenqueu-ne un petit trosset, i després arrenqueu-lo. 6. Talleu els ronyons de xai en dues meitats i traieu la part blanca del mig. 7. Talleu els ronyons de xai a tires i escalfeu-los en aigua bullint amb sal. Retirar de l'aigua, esbandir i reservar. 8. Escalfeu el wok, afegiu-hi oli, després afegiu-hi el cebollet preparat, el gingebre, l'all i el pebrot vermell i sofregiu fins que estigui fragant, després afegiu-hi la ceba i sofregiu fins que estigui fragant. 9. Afegiu-hi els ronyons de xai i sofregiu-hi En aquest moment, afegiu-hi les quantitats adequades de sal, pols de cinc espècies, pebre en pols, pebre en pols i comí. 10. Quan estigui gairebé cuit, afegiu-hi pebrot verd i sofregiu-ho unes quantes vegades A continuació, afegiu-hi la quantitat adequada d'essència de pollastre, sofregiu-ho unes quantes vegades i serviu. |
>>: Què heu de menjar si la vostra viscositat sanguínia és alta?
Hi ha una certa relació entre la neuràlgia dental...
Tothom sap que la mel i el vinagre poden ajudar a...
L'àcid úric és un producte de la purina del c...
La causa més freqüent de limfadenitis retroperito...
Crec que molta gent sap què és la línia de vida, ...
Sempre que la primavera i l'estiu passin, no ...
Algunes persones poden menjar mel amb freqüència ...
L'àcid úric és un producte del metabolisme de...
Potser la gent del sud es frega rarament el seu c...
La caspa és un problema que ens molesta a moltes ...
Crec que tothom ha d'estar molt familiaritzat...
Avui en dia, moltes anomenades civilitzacions tin...
Les dones donen a la gent la impressió que els ag...
La medicina tradicional xinesa és ara un mètode m...
1. El cabell té més por del tint Els compostos de...