De fet, l'oli d'oliva té un efecte sanitari molt elevat, ens pot ajudar a afavorir la circulació sanguínia, i té un bon efecte preventiu i terapèutic en malalties com la hipertensió i les malalties del cor. També pot millorar el sistema digestiu i protegir la pell. 1. Afavorir la circulació sanguínia L'oli d'oliva pot prevenir l'arteriosclerosi i les seves complicacions, la pressió arterial alta, les malalties del cor, la insuficiència cardíaca, la insuficiència renal i l'hemorràgia cerebral. Al llibre "Omega Health: The Simple and Easy Plan for Longevity" escrit pel doctor Artemis Simopoulos, s'esmenta que els àcids grassos omega-6 de l'oli de cuina provocaran que les artèries s'estrenyin, forçant així el cor a treballar en sobrecàrrega i provocar hipertensió arterial. Els àcids grassos omega-3 de l'oli d'oliva augmenten la quantitat d'òxid nítric, una substància química important que relaxa les artèries, evitant així el dany arterial causat per la pressió arterial alta. A més, els àcids grassos omega-3 poden prevenir la formació de coàguls de sang de dues maneres. En primer lloc, pot reduir la viscositat de les plaquetes, dificultant que les plaquetes i el fibrinogen s'enredin junts, en segon lloc, els àcids grassos omega-3 poden reduir la quantitat de fibrinogen, la qual cosa redueix molt la possibilitat de trombosi. 2. Millorar la funció del sistema digestiu L'oli d'oliva conté més àcids grassos insaturats que qualsevol altre oli vegetal, vitamines riques A, D, E, F, K i vitamines liposolubles com el carotè i els antioxidants, i no conté colesterol, de manera que la seva taxa de digestió i absorció per part del cos humà és extremadament alta. Té la funció de reduir l'àcid gàstric, prevenir l'aparició de malalties com la gastritis i les úlceres duodenals, també pot estimular la secreció biliar, activar l'activitat dels enzims pancreàtics, degradar els greixos i ser absorbit per la mucosa intestinal, per reduir l'aparició de colecistitis i càlculs biliars. També té un efecte laxant, i el consum a llarg termini pot alleujar eficaçment el restrenyiment. 3. Protegeix la teva pell L'oli d'oliva és ric en escualè i àcids grassos essencials, que tenen una excel·lent afinitat amb la pell. S'absorbeix ràpidament i manté l'elasticitat i la humitat de la pell. Els rics àcids grassos monoinsaturats i les vitamines E, K, A, D i els antioxidants fenòlics de l'oli d'oliva poden eliminar les arrugues facials, prevenir l'envelliment de la pell i curar les mans producte de bellesa i cura de la pell que pot ser "comestible" A més, l'aplicació d'oli d'oliva a la pell pot combatre els raigs ultraviolats i prevenir el càncer de pell. |
<<: Què fer si beu aigua però no absorbeix molta orina
>>: Què causa entumiment i dolor al taló? Causes del dolor al taló
És fàcil fer calor a l'estiu Si la roba inter...
De l'H5N1 a l'H7N9, ens hem trobat amb mo...
L'amor a la bellesa és la naturalesa humana, ...
L'hemorràgia intestinal és una malaltia actua...
Quin és el lloc web de l'Oficina d'Immigra...
Kudzu en pols és un suplement nutritiu natural. S...
L'hormona tiroïdal alta és la manifestació mé...
Moltes persones no són conscients dels punts d...
Com indica el nom del fàrmac, la ribavirina és un...
La bellesa de les línies de la cuixa afecta direc...
Hi ha una certa connexió entre la suavitat de les...
A mesura que la demanda d'aliments de la gent...
Quan veus que els grans de la teva cara desaparei...
L'aterosclerosi és una malaltia vascular que ...
Ens molesten moltes coses cada dia perquè la nost...