Kudzu en pols és un suplement nutritiu natural. Segons els experts, la pols de kudzu és un producte de salut natural amb múltiples funcions, no només pot reparar la pell, sinó que també pot regular el sistema endocrí de manera eficaç. Diverses maneres de menjar kudzu en pols 1. Prepareu pols de kudzu: poseu 15 grams de pols d'arrel de kudzu en un bol, afegiu-hi una mica de sucre (també podeu afegir mel o llet segons el gust personal), primer aboqueu-lo a un purí amb una petita quantitat d'aigua bullida freda (massa aigua bullida freda farà que no es cuit) i després s'utilitzarà ràpidament en una pasta. També podeu barrejar bé i escalfar al microones o al fogó durant 1 o 2 minuts fins que estigui cuit. A ple estiu, si el poses a la nevera i el congeles en gelatina, serà un altre plat deliciós. 2. Utilitzeu kudzu en pols en lloc de midó per espessir sopes, barrejar carn, etc. Allà on es necessiti midó, es pot utilitzar kudzu en pols. És deliciós i nutritiu. 3. Sobriment amb pols de kudzu salvatge: prendre una petita quantitat de pols de kudzu d'acord amb les instruccions de consum abans de beure pot evitar el dany causat per beure amb l'estómac buit o beure massa. 4. Beveu una quantitat adequada de te verd amb pols de kudzu per eliminar la calor. Afegiu-hi regalèssia o sucre (es recomana la regalèssia, té un bon gust) i feu-ho bullir. Quan estigui tebi, aboqueu el te en una petita quantitat de pols de kudzu per dissoldre'l (també podeu dissoldre la pols de kudzu amb una quantitat adequada d'aigua tèbia primer, i després aboqueu-hi te calent bullint), després poseu-lo al microones durant uns 2 minuts o escalfeu-lo en una olla fins que quedi espessa. L'olor és molt fragant. Consell: no cal que afegiu molta pols de kudzu quan feu begudes per netejar la calor. El millor és fer-lo una mica més prim, que és adequat per beure a l'estiu. 5. Per fer el Kudzu en pols i les farinetes de llet, primer dissoleu l'arrel de kudzu amb només una mica d'aigua. Si voleu, podeu posar-hi abans cacauets, mongetes, etc. (Aquest farinet és adequat per a la millora i bellesa dels pits i és adequat per esmorzar) 6. Sopa de sucre de pinyons, osmanthus i kudzu en pols Agafeu una petita quantitat de mel d'osmanthus o osmanthus, tritureu uns quants trossos de sucre de pinyons en un morter d'all i afegiu-lo quan feu el kudzu en pols. Les flors d'Osmanthus floreixen les darreres. El sabor és fresc i temptador! 7: Agafeu una cullerada d'aquest producte en un bol, remeneu-lo en un purí amb aigua bullida freda, afegiu-hi la quantitat adequada de sucre blanc i barregeu-ho bé, després aboqueu aigua bullint per sobre de 95 graus en una pasta i ja està llest per utilitzar. 8: Agafeu una porció d'aquest producte i barregeu-lo amb aigua freda per fer una pasta fina, aboqueu-lo a una paella amb una mica d'oli bullint, remeneu-lo en forma de panqueta, després es pot sofregir amb carn de porc dues vegades cuita. És una delícia molt rara. L'anterior és la introducció dels experts sobre com menjar pols de kudzu té molts beneficis per al cos humà, no només pot ajudar a millorar la forma física i combatre les malalties, sinó que també embelleix i augmenta els pits. |
<<: Examen i tractament de la hiperlipidèmia
>>: Com tractar la depressió de la menopausa
És normal que les dones portin roba interior, per...
Tot i que el safrà té moltes funcions en la regul...
Encara que la lactància materna és extremadament ...
Els coixins són un objecte inseparable a la nostr...
No estem familiaritzats amb l'aigua salada, p...
En general, el fetge gras lleu no té símptomes, m...
Avui en dia, cada cop més amics presten més atenc...
Què és MATLAB? MATLAB (Matrix Laboratory) és un pr...
Recentment, s'ha trobat que el contingut de b...
Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic de...
Tot i que l'intestí és un òrgan relativament ...
El peu d'atleta i les butllofes a la planta d...
Què és el lloc web del Fons Monetari Àrab? El Fons...
Els dos tipus de refredats més comuns són els ref...
Les adolescents són propenses a la "pigmenta...