Els caquis en realitat tenen un valor nutricional relativament alt, però no són aliments alts en sucre. No obstant això, encara que els caquis són bons, no en pots menjar massa, sobretot si estàs amb l'estómac buit, ni tampoc pots menjar caquis. 1. Baix en calories, però alt en sucre. Cada 100 grams de caqui conté 105,00 calories, que no és molt alta. Els caquis tenen un alt valor nutricional i són rics en VC. Cada 100 grams de caquis conté de 49 a 72 grams de VC, que és el doble de les taronges, vuit vegades la dels plàtans i deu vegades la del raïm. Els caquis també contenen una gran quantitat de flavonoides, tanins i altres substàncies fenòliques, que poden inhibir l'agregació plaquetària, prevenir l'oxidació de lipoproteïnes de baixa densitat i suavitzar els vasos sanguinis. 2. Segons les mesures, cada 100 grams de caqui conté més de 15 grams d'hidrats de carboni, 28 grams de sucre, 1,36 grams de proteïnes, 0,2 grams de greix, 19 mil·ligrams de fòsfor, 8 mil·ligrams de ferro, 10 mil·ligrams de calci, 16 mil·ligrams de vitamina C i altres nutrients. Es pot menjar cru, processar-se en pastissos de caqui i puddings de caqui, i també es pot utilitzar per fer vi, vinagre, etc. 3. El caqui no només és ric en nutrients, sinó que també té un alt valor medicinal. El caqui cru pot eliminar la calor i desintoxicar, i és un bon medicament per reduir la pressió arterial i aturar el sagnat. Té un bon efecte en el tractament de la hipertensió, el sagnat hemorroidal i el restrenyiment. 4. Encara que els caquis són bons, no se'n poden menjar massa, ni tampoc amb l'estómac buit, i s'ha d'evitar menjar-ne amb aliments àcids. Com que els caquis contenen una gran quantitat d'àcid tànic, goma i pectina, l'àcid tànic es precipitarà i es condensarà en grumolls sota l'acció de l'àcid gàstric a l'estómac i romandrà a l'estómac, formant "pedres de caqui gàstric". Els càlculs de caqui gàstrics es tornaran més forts i més difícils d'aixafar. Poden causar congestió, edemes, erosions i úlceres de la mucosa gàstrica. 5. A més, vés amb compte de no menjar caquis verds, perquè el contingut d'àcid tànic dels caquis verds arriba al voltant del 25%, mentre que els caquis madurs només contenen un 1%. A més de no menjar aliments àcids immediatament després de menjar caquis, també s'ha d'evitar prendre determinats medicaments al mateix temps. |
<<: Quin és el principi de la neteja en sec?
>>: Mètodes i tècniques de vestir a principis de primavera
Què és la Xarxa Mundial de Seguretat Alimentària? ...
És de sentit comú que una dieta equivocada perjud...
Moltes persones tindran secreció nasal a causa de...
Hi ha molts problemes comuns en el cos humà, cal ...
Potser no heu sentit parlar del terme psicosi par...
Under Armour_Què és el lloc web d'Under Armour...
Quan apareix la traqueitis per primera vegada, hi...
La colza és el cultiu més comú, i la colza pot no...
La columna vertebral és l'os més important pe...
L'enteritis no causa molt de dany al cos, per...
Molta gent no entén per què utilitzem els isòtops...
Avui en dia, la gent presta cada cop més atenció ...
El mal de cap és un símptoma de malaltia molt com...
Moltes persones pensen que el dolor muscular de l...
El vitiligo és una malaltia comuna de la pell que...