Els caquis en realitat tenen un valor nutricional relativament alt, però no són aliments alts en sucre. No obstant això, encara que els caquis són bons, no en pots menjar massa, sobretot si estàs amb l'estómac buit, ni tampoc pots menjar caquis. 1. Baix en calories, però alt en sucre. Cada 100 grams de caqui conté 105,00 calories, que no és molt alta. Els caquis tenen un alt valor nutricional i són rics en VC. Cada 100 grams de caquis conté de 49 a 72 grams de VC, que és el doble de les taronges, vuit vegades la dels plàtans i deu vegades la del raïm. Els caquis també contenen una gran quantitat de flavonoides, tanins i altres substàncies fenòliques, que poden inhibir l'agregació plaquetària, prevenir l'oxidació de lipoproteïnes de baixa densitat i suavitzar els vasos sanguinis. 2. Segons les mesures, cada 100 grams de caqui conté més de 15 grams d'hidrats de carboni, 28 grams de sucre, 1,36 grams de proteïnes, 0,2 grams de greix, 19 mil·ligrams de fòsfor, 8 mil·ligrams de ferro, 10 mil·ligrams de calci, 16 mil·ligrams de vitamina C i altres nutrients. Es pot menjar cru, processar-se en pastissos de caqui i puddings de caqui, i també es pot utilitzar per fer vi, vinagre, etc. 3. El caqui no només és ric en nutrients, sinó que també té un alt valor medicinal. El caqui cru pot eliminar la calor i desintoxicar, i és un bon medicament per reduir la pressió arterial i aturar el sagnat. Té un bon efecte en el tractament de la hipertensió, el sagnat hemorroidal i el restrenyiment. 4. Encara que els caquis són bons, no se'n poden menjar massa, ni tampoc amb l'estómac buit, i s'ha d'evitar menjar-ne amb aliments àcids. Com que els caquis contenen una gran quantitat d'àcid tànic, goma i pectina, l'àcid tànic es precipitarà i es condensarà en grumolls sota l'acció de l'àcid gàstric a l'estómac i romandrà a l'estómac, formant "pedres de caqui gàstric". Els càlculs de caqui gàstrics es tornaran més forts i més difícils d'aixafar. Poden causar congestió, edemes, erosions i úlceres de la mucosa gàstrica. 5. A més, vés amb compte de no menjar caquis verds, perquè el contingut d'àcid tànic dels caquis verds arriba al voltant del 25%, mentre que els caquis madurs només contenen un 1%. A més de no menjar aliments àcids immediatament després de menjar caquis, també s'ha d'evitar prendre determinats medicaments al mateix temps. |
<<: Quin és el principi de la neteja en sec?
>>: Mètodes i tècniques de vestir a principis de primavera
Arriba l'estiu per refrescar-se, moltes perso...
Molts joves que es dediquen a la moda es tenyeixe...
Tothom hauria de comprovar si les ungles dels peu...
Es pot dir que el quist és un creixement, i també...
Ara cada cop hi ha més gent que comença a buscar ...
El quist hepàtic es refereix a un tumor benigne q...
La glutamil transpeptidasa és un indicador de l...
Què és Hangame Japan? Hangame és el portal de jocs...
El lupus eritematós sistèmic (LES) és una malalti...
Avui en dia, la bellesa i la perruqueria s'ha...
L'estructura de les dents és molt complexa, i...
A l'estiu calorós, tothom farà tot el possibl...
Què és Zavvi? Zavvi és un famós lloc web britànic ...
Què és Union College? Union College és una famosa ...
Quina és la pàgina web del Bologna Football Club? ...