Com prevenir l'oxidació del suc acabat d'esprémer

Com prevenir l'oxidació del suc acabat d'esprémer

Quan feu un suc acabat d'esprémer, heu de beure-lo immediatament després de fer-lo. Si el deixeu de banda durant una o dues hores, es perdran totes les vitamines i els oligoelements, i el sabor del suc fresc es tornarà molt lleuger i no afectarà el sabor general.

Mètode 1 : quan feu suc de fruites i verdures, premeu una petita quantitat de suc de llimona. Es pot dir que el suc de llimona és un condiment versàtil i saludable. La llimona és rica en àcids orgànics i vitamina C. El suc d'àcid cítric té un fort efecte bactericida i pot frenar eficaçment l'oxidació de fruites i verdures.

Mètode 2 : afegir pols d'arrel de kudzu al suc fresc pot prevenir els problemes d'estratificació i oxidació del suc acabat d'esprémer. La pols de Pueraria és un estabilitzador especial per a begudes de suc de fruita acabat d'esprémer, pot prevenir eficaçment l'oxidació, la decoloració i l'estratificació del suc acabat d'esprémer i evitar que els nutrients efectius del suc es perdin massa ràpidament. És un dels ingredients indispensables per fer suc acabat d'esprémer; la pols de Pueraria s'extreu de Pueraria natural pura i té la reputació de "Ginseng Millennial".

Per què el bon suc de fruites i verdures es torna marró?

Això es deu al fet que moltes fruites i verdures contenen "polifenols" i "fenol oxidasa". Una vegada que les cèl·lules es destrueixen durant el suc, els dos tipus de substàncies entraran en contacte entre si, i l'enzim oxidasa catalitzarà ràpidament l'oxidació de polifenols incolors per produir "quinones" de colors. Aquestes substàncies s'agreguen entre si, fent que el color sigui cada cop més fosc.

Comença de color rosa, després es torna marró clar, marró i finalment negre. El motiu pel qual les patates, moniatos, albergínies, pomes i altres fruites i verdures es tornen negres quan es tallen es deu a aquest principi. Per què els sucs de fruites i verdures i les patates fregides congelades que es venen al mercat no són marrons Això és perquè es prenen mesures especials de protecció durant el procés de suc? Només hi ha algunes maneres de fer-ho: primer, blanqueu-lo breument amb aigua bullint per inactivar la fenol oxidasa.

Afegiu una petita quantitat de substàncies inofensives com sulfits, àcid cítric, vitamina C, etc.

<<:  Com netejar el vidre?

>>:  Quina diferència hi ha entre els brots d'all i la molsa d'all

Recomanar articles

Com treure l'escala d'una tetera

Les mestresses de casa estan molt preocupades per...

Quins són els símptomes d'un timpà perforat?

L'oïda és un òrgan auditiu encarregat de reco...

Set maneres de perdre greix del ventre

Caminant pels carrers, vam trobar que moltes pers...

Què et diu el teu color de sang sobre la teva salut

La sang és un líquid vermell opac que flueix al c...

Nou mals hàbits tenen més probabilitats de causar càncer

Quan molta gent escolta la paraula "càncer&q...

Quins són alguns consells per alleujar el dolor de l'apendicitis?

L'apendicitis és una malaltia relativament fr...

La capsaicina és perjudicial per al cos?

El pebrot és un aliment molt comú a la vida diàri...

Els símptomes del dolor urinari es manifesten en aquests tres aspectes

La disúria és una malaltia sexual freqüent que po...

Què us pot ajudar a desfer-vos de l'alcohol ràpidament?

Durant el primer mes de l'any lunar, la gent ...

Està bé planxar la roba interior amb aigua calenta?

Molts detalls de la vida estan estretament relaci...

Com prevenir l'electricitat estàtica

A la nostra vida diària, l'electricitat estàt...

Què passa amb Megavideo? Revisió de Megavideo i informació del lloc web

Què és Megavideo? Megavideo és un lloc web per com...