Quan feu un suc acabat d'esprémer, heu de beure-lo immediatament després de fer-lo. Si el deixeu de banda durant una o dues hores, es perdran totes les vitamines i els oligoelements, i el sabor del suc fresc es tornarà molt lleuger i no afectarà el sabor general. Mètode 1 : quan feu suc de fruites i verdures, premeu una petita quantitat de suc de llimona. Es pot dir que el suc de llimona és un condiment versàtil i saludable. La llimona és rica en àcids orgànics i vitamina C. El suc d'àcid cítric té un fort efecte bactericida i pot frenar eficaçment l'oxidació de fruites i verdures. Mètode 2 : afegir pols d'arrel de kudzu al suc fresc pot prevenir els problemes d'estratificació i oxidació del suc acabat d'esprémer. La pols de Pueraria és un estabilitzador especial per a begudes de suc de fruita acabat d'esprémer, pot prevenir eficaçment l'oxidació, la decoloració i l'estratificació del suc acabat d'esprémer i evitar que els nutrients efectius del suc es perdin massa ràpidament. És un dels ingredients indispensables per fer suc acabat d'esprémer; la pols de Pueraria s'extreu de Pueraria natural pura i té la reputació de "Ginseng Millennial". Per què el bon suc de fruites i verdures es torna marró? Això es deu al fet que moltes fruites i verdures contenen "polifenols" i "fenol oxidasa". Una vegada que les cèl·lules es destrueixen durant el suc, els dos tipus de substàncies entraran en contacte entre si, i l'enzim oxidasa catalitzarà ràpidament l'oxidació de polifenols incolors per produir "quinones" de colors. Aquestes substàncies s'agreguen entre si, fent que el color sigui cada cop més fosc. Comença de color rosa, després es torna marró clar, marró i finalment negre. El motiu pel qual les patates, moniatos, albergínies, pomes i altres fruites i verdures es tornen negres quan es tallen es deu a aquest principi. Per què els sucs de fruites i verdures i les patates fregides congelades que es venen al mercat no són marrons Això és perquè es prenen mesures especials de protecció durant el procés de suc? Només hi ha algunes maneres de fer-ho: primer, blanqueu-lo breument amb aigua bullint per inactivar la fenol oxidasa. Afegiu una petita quantitat de substàncies inofensives com sulfits, àcid cítric, vitamina C, etc. |
>>: Quina diferència hi ha entre els brots d'all i la molsa d'all
Tothom sap que hi ha diversos tipus de nòduls de ...
Prendre aliments tònics té molts beneficis per al...
Tot i que encara hi ha temps d'esprémer, la m...
Moltes persones tenen molts problemes de pell, co...
L'aparició de dermatitis seborreica seca al c...
El cabell negre és en realitat un signe de bona s...
Alguns joves d'avui no tenen ni idea de que l...
En realitat, la conjuntivitis és una malaltia ocu...
Què és la revista SHIFT? SHIFT és una revista en l...
Crec que moltes persones trobaran que la seva aud...
Moltes belleses tenen grans bosses sota les parpe...
La majoria de la gent opta per menjar ous per cui...
A la gent li agraden els llocs humits i freds, do...
Pel que fa a la longevitat, tothom pensa en bons ...
Parlar és una existència indispensable i extremad...