Les mongetes verdes, també conegudes com a caupí, es poden menjar de moltes maneres. Són riques en nutrients i a molta gent els agrada menjar-ne, però també hi ha molts casos clínics d'intoxicació per menjar mongetes verdes. Aquesta situació pot ser causada perquè les mongetes no estiguin completament cuites. Aleshores, què pots menjar per desintoxicar-te després d'haver estat enverinat per les mongetes? 1. La principal causa d'intoxicació per menjar fesols és que no es cuinen a fons, la qual cosa provoca una intoxicació després de menjar. Si el menjar es blanqueja amb aigua i després es fa plats freds o es sofregeix, els components tòxics que conté no es poden destruir completament. Les mongetes verdes són millor estofades, no siguis massa llamineres per a que estiguin ben escalfades. 2. L'enverinament dels fesols normalment no requereix tractament i es curarà ràpidament després de vòmits i diarrea. Els vòmits i la diarrea greus es poden tractar de manera simptomàtica, i als que tenen fenòmens de coagulació se'ls pot donar dextran de baix pes molecular, heparina, etc. És molt greu i recomano anar a l'hospital per rebre tractament. 3. Les receptes populars utilitzen regalèssia i mongetes per fer te, que té un cert efecte de desintoxicació per a una intoxicació lleu, només cal estirar-se i descansar, beure aigua amb sucre o te fort en petites quantitats i diverses vegades, i prendre sedants com el diazepam i el clordiazepòxid. 4. Per als pacients amb intoxicació greu, si els vòmits continua, provocant deshidratació o hemòlisi, s'han d'enviar a l'hospital per tractar-los a temps. El període d'incubació de la intoxicació causada per la ingestió de mongetes verdes crues és de diversos 10 minuts, generalment no més de 5 hores, principalment símptomes de gastroenteritis com nàusees, vòmits, vòmits i unes quantes vegades dotzenes de vegades també hi ha marejos, mal de cap, opressió al pit, suors freds, pànic i una sensació d'ardor a l'estómac. 5. Per evitar l'enverinament, les llenties s'han de processar abans de menjar-les. Els components tòxics dels fesols són principalment saponines i inhibidors de la tripsina. A l'hora de cuinar, les mongetes s'han de coure primer, després s'han de treure de l'olla i cuinar a foc lent amb condiments per desintoxicar-les. |
<<: Les palmes suades són un signe de deficiència renal?
>>: Quins nutrients contenen les fruites?
L'hivern és la millor estació per beure la fa...
El cabell és el teixit capil·lar més important pe...
Què és el lloc web de l'Associació Europea de ...
Si el cos està massa humit, en realitat és molt p...
Els ingredients del detergent de roba són molt co...
A mesura que el ritme de vida és cada cop més ràp...
Entre les malalties actuals de les articulacions,...
En la medicina tradicional xinesa, molts mètodes ...
El càncer de pell no causa grumolls, sinó que es ...
La zona de l'engonal és una zona de reflex de...
En general, la diabetis insípida és causada per u...
La pera de pollastre és rica en glucosa i àcid mà...
Quin és el lloc web d'Emerson Electric Company...
La malaltia cardiovascular i cerebrovascular és u...
Les persones que sovint es queden fins tard neces...