Què menjar per desintoxicar la intoxicació de fesols?

Què menjar per desintoxicar la intoxicació de fesols?

Les mongetes verdes, també conegudes com a caupí, es poden menjar de moltes maneres. Són riques en nutrients i a molta gent els agrada menjar-ne, però també hi ha molts casos clínics d'intoxicació per menjar mongetes verdes. Aquesta situació pot ser causada perquè les mongetes no estiguin completament cuites. Aleshores, què pots menjar per desintoxicar-te després d'haver estat enverinat per les mongetes?

1. La principal causa d'intoxicació per menjar fesols és que no es cuinen a fons, la qual cosa provoca una intoxicació després de menjar. Si el menjar es blanqueja amb aigua i després es fa plats freds o es sofregeix, els components tòxics que conté no es poden destruir completament. Les mongetes verdes són millor estofades, no siguis massa llamineres per a que estiguin ben escalfades.

2. L'enverinament dels fesols normalment no requereix tractament i es curarà ràpidament després de vòmits i diarrea. Els vòmits i la diarrea greus es poden tractar de manera simptomàtica, i als que tenen fenòmens de coagulació se'ls pot donar dextran de baix pes molecular, heparina, etc. És molt greu i recomano anar a l'hospital per rebre tractament.

3. Les receptes populars utilitzen regalèssia i mongetes per fer te, que té un cert efecte de desintoxicació per a una intoxicació lleu, només cal estirar-se i descansar, beure aigua amb sucre o te fort en petites quantitats i diverses vegades, i prendre sedants com el diazepam i el clordiazepòxid.

4. Per als pacients amb intoxicació greu, si els vòmits continua, provocant deshidratació o hemòlisi, s'han d'enviar a l'hospital per tractar-los a temps. El període d'incubació de la intoxicació causada per la ingestió de mongetes verdes crues és de diversos 10 minuts, generalment no més de 5 hores, principalment símptomes de gastroenteritis com nàusees, vòmits, vòmits i unes quantes vegades dotzenes de vegades també hi ha marejos, mal de cap, opressió al pit, suors freds, pànic i una sensació d'ardor a l'estómac.

5. Per evitar l'enverinament, les llenties s'han de processar abans de menjar-les. Els components tòxics dels fesols són principalment saponines i inhibidors de la tripsina. A l'hora de cuinar, les mongetes s'han de coure primer, després s'han de treure de l'olla i cuinar a foc lent amb condiments per desintoxicar-les.

<<:  Les palmes suades són un signe de deficiència renal?

>>:  Quins nutrients contenen les fruites?

Recomanar articles

Què tal el manicomi japonès? Revisió i informació del lloc web japonès Madhouse

Què és el lloc web japonès Madhouse? Madhouse (Mad...

Què he de fer si els meus vedells estan inflats, durs i gruixuts?

Els vedells de moltes persones s'inflen, s...

Quina és la manera correcta de fregir bolets?

Hi ha molts tipus de bolets, com ara bolets enoki...

Com millorar el rubor quan està calent

Normalment, la teva cara es torna vermella quan f...

És realment deliciós cuinar en una olla d'acer inoxidable?

Moltes persones opten per cuinar en cassoles d...

Com més alta sigui la immunitat, millor

"Millorar la immunitat us pot allunyar de le...

Què passa si la deficiència renal es torna greu?

Avui en dia, el ritme de vida és ràpid, tot i que...

Introducció al tractament de la tuberculosi renal

La tuberculosi renal és una malaltia de tuberculo...

Quina és la causa de les femtes de color blau fosc?

El tamboret blau-negre és una manifestació d'...

Què pot revelar una ecografia vaginal?

Crec que molts dels meus amics es negarien a fer ...

El paper de prova d'ovulació mostra un fosc i un altre poc profund

La característica instintiva de tots els éssers v...

Tractament de cabells grisos

Generalment, les persones grans tindran els cabel...

Què passa amb JitterBug? Revisió de JitterBug i informació del lloc

Què és JitterBug? JitterBug és una cadena de telev...