Les mongetes verdes, també conegudes com a caupí, es poden menjar de moltes maneres. Són riques en nutrients i a molta gent els agrada menjar-ne, però també hi ha molts casos clínics d'intoxicació per menjar mongetes verdes. Aquesta situació pot ser causada perquè les mongetes no estiguin completament cuites. Aleshores, què pots menjar per desintoxicar-te després d'haver estat enverinat per les mongetes? 1. La principal causa d'intoxicació per menjar fesols és que no es cuinen a fons, la qual cosa provoca una intoxicació després de menjar. Si el menjar es blanqueja amb aigua i després es fa plats freds o es sofregeix, els components tòxics que conté no es poden destruir completament. Les mongetes verdes són millor estofades, no siguis massa llamineres per a que estiguin ben escalfades. 2. L'enverinament dels fesols normalment no requereix tractament i es curarà ràpidament després de vòmits i diarrea. Els vòmits i la diarrea greus es poden tractar de manera simptomàtica, i als que tenen fenòmens de coagulació se'ls pot donar dextran de baix pes molecular, heparina, etc. És molt greu i recomano anar a l'hospital per rebre tractament. 3. Les receptes populars utilitzen regalèssia i mongetes per fer te, que té un cert efecte de desintoxicació per a una intoxicació lleu, només cal estirar-se i descansar, beure aigua amb sucre o te fort en petites quantitats i diverses vegades, i prendre sedants com el diazepam i el clordiazepòxid. 4. Per als pacients amb intoxicació greu, si els vòmits continua, provocant deshidratació o hemòlisi, s'han d'enviar a l'hospital per tractar-los a temps. El període d'incubació de la intoxicació causada per la ingestió de mongetes verdes crues és de diversos 10 minuts, generalment no més de 5 hores, principalment símptomes de gastroenteritis com nàusees, vòmits, vòmits i unes quantes vegades dotzenes de vegades també hi ha marejos, mal de cap, opressió al pit, suors freds, pànic i una sensació d'ardor a l'estómac. 5. Per evitar l'enverinament, les llenties s'han de processar abans de menjar-les. Els components tòxics dels fesols són principalment saponines i inhibidors de la tripsina. A l'hora de cuinar, les mongetes s'han de coure primer, després s'han de treure de l'olla i cuinar a foc lent amb condiments per desintoxicar-les. |
<<: Les palmes suades són un signe de deficiència renal?
>>: Quins nutrients contenen les fruites?
Vols predir quant de temps pots viure Molta gent ...
L'artemisa és una cosa molt bona. Ara la gent...
La síndrome de l'ull sec lleu s'ha de pre...
Si accidentalment es posa tinta a la roba quan es...
L'antocianina és un nutrient que juga un pape...
Quan algunes dones es sotmeten a exàmens ginecolò...
Què és Smith & Wesson? Smith & Wesson és u...
A les nostres vides, hi ha moltes coses a les qua...
De fet, el líquid rentavaixelles no només es pot ...
Com excitar els nervis simpàtics és una qüestió q...
Tant si es tracta d'un home o d'una dona,...
Parlant d'aigua bullida, tothom la coneix, es...
Què és Cdbox? Cdbox és un lloc web de compres core...
Per als homes, el més temut a la vida sexual és l...
Crec que les persones que han llegit Viatge a l...