Moltes persones opten per cuinar en cassoles d'acer inoxidable perquè no s'oxiden i creuen que serà més segur i fiable. Per descomptat, no podem negar els avantatges de les olles d'acer inoxidable, però no podem dir que no s'oxiden. Els estris d'acer inoxidable són bonics i duradors. Tanmateix, les olles d'acer inoxidable no qualificades poden suposar un perill per a la seguretat. Les olles d'acer inoxidable no qualificades solen tenir un contingut excessiu de crom. El crom hexavalent està catalogat com una de les substàncies químiques nocives per al cos humà i és un dels metalls cancerígens reconeguts internacionalment. L'acer inoxidable no és completament resistent a l'oxidació Si entra en contacte amb àcids o àlcalis durant molt de temps, també patirà reaccions químiques. Per tant, els recipients de vaixella d'acer inoxidable no s'han d'utilitzar per contenir sal, salsa de soja, sopa de verdures, etc. A més, no utilitzeu productes químics forts alcalins o oxidants per rentar contenidors de vaixella d'acer inoxidable per evitar la corrosió del producte. De fet, el millor és fer servir una paella de ferro per cuinar. Remullar l'olla de ferro acabada de comprar amb aigua salada. Espolseu-hi una mica d'oli d'amanida i fregueu-lo per a un millor ús. Si encara hi ha olor, talleu el gingebre a trossos, escalfeu l'olla i netegeu-la. Sense contaminació, fins i tot calefacció. Tots els xefs utilitzen paelles de ferro. Paella de ferro: la paella més segura actualment. Recentment, experts de l'Organització Mundial de la Salut han començat a recomanar l'ús de paelles de ferro, que són estris de cuina tradicionals xinesos que generalment no contenen altres productes químics i no s'oxiden. Durant el procés de fregir i cuinar, no hi haurà substàncies dissoltes a la paella de ferro i no hi haurà cap problema de caure, fins i tot si es dissolen les substàncies de ferro, és beneficiós per a l'absorció humana. Els experts de l'OMS fins i tot creuen que cuinar amb una paella de ferro és la manera més directa de complementar el ferro. Les paelles de ferro són propenses a l'oxidació i no són adequades per emmagatzemar aliments durant la nit. Al mateix temps, procura no utilitzar una olla de ferro per cuinar la sopa, per evitar la desaparició de la capa d'oli de cuina a la superfície de l'olla de ferro que la protegeix de l'oxidació. Quan fregueu una olla, heu d'utilitzar el mínim de detergent possible i després intenteu netejar l'aigua de l'olla. Si hi ha una lleugera rovella, podeu utilitzar vinagre per netejar-lo. Crec que tothom té clar si cuinar en una paella d'acer inoxidable és deliciós. Al cap i a la fi, hem de ser prudents amb els aliments que ingerim. |
<<: Quanta aigua necessites beure cada dia?
>>: Puc menjar abans de córrer?
Què és el City Football Group? City Football Group...
Moltes dones poden ser molt bones a l'hora d&...
La luxació del menisc del genoll significa que el...
El clima és calorós a l'estiu i la cara és pr...
Avui en dia, ja siguin estudiants o treballadors ...
Quin és el lloc web de la televisió japonesa Aichi...
El vinagre blanc és un ingredient habitual a les ...
Una cara plena de cloasma ha submergit a moltes d...
Qui no vol tenir un parell de mans blanques i lli...
Què fer si et fan mal les orelles? A la vida diàr...
L'amigdalitis pot afectar la vida i la salut ...
Tothom sap que l'ènema s'utilitza amb fin...
Hi ha un vell refrany que "el mal de queixal...
Què és Infospace? Infospace és una coneguda empres...
Les flexions són una forma d'exercici relativ...