Moltes persones opten per cuinar en cassoles d'acer inoxidable perquè no s'oxiden i creuen que serà més segur i fiable. Per descomptat, no podem negar els avantatges de les olles d'acer inoxidable, però no podem dir que no s'oxiden. Els estris d'acer inoxidable són bonics i duradors. Tanmateix, les olles d'acer inoxidable no qualificades poden suposar un perill per a la seguretat. Les olles d'acer inoxidable no qualificades solen tenir un contingut excessiu de crom. El crom hexavalent està catalogat com una de les substàncies químiques nocives per al cos humà i és un dels metalls cancerígens reconeguts internacionalment. L'acer inoxidable no és completament resistent a l'oxidació Si entra en contacte amb àcids o àlcalis durant molt de temps, també patirà reaccions químiques. Per tant, els recipients de vaixella d'acer inoxidable no s'han d'utilitzar per contenir sal, salsa de soja, sopa de verdures, etc. A més, no utilitzeu productes químics forts alcalins o oxidants per rentar contenidors de vaixella d'acer inoxidable per evitar la corrosió del producte. De fet, el millor és fer servir una paella de ferro per cuinar. Remullar l'olla de ferro acabada de comprar amb aigua salada. Espolseu-hi una mica d'oli d'amanida i fregueu-lo per a un millor ús. Si encara hi ha olor, talleu el gingebre a trossos, escalfeu l'olla i netegeu-la. Sense contaminació, fins i tot calefacció. Tots els xefs utilitzen paelles de ferro. Paella de ferro: la paella més segura actualment. Recentment, experts de l'Organització Mundial de la Salut han començat a recomanar l'ús de paelles de ferro, que són estris de cuina tradicionals xinesos que generalment no contenen altres productes químics i no s'oxiden. Durant el procés de fregir i cuinar, no hi haurà substàncies dissoltes a la paella de ferro i no hi haurà cap problema de caure, fins i tot si es dissolen les substàncies de ferro, és beneficiós per a l'absorció humana. Els experts de l'OMS fins i tot creuen que cuinar amb una paella de ferro és la manera més directa de complementar el ferro. Les paelles de ferro són propenses a l'oxidació i no són adequades per emmagatzemar aliments durant la nit. Al mateix temps, procura no utilitzar una olla de ferro per cuinar la sopa, per evitar la desaparició de la capa d'oli de cuina a la superfície de l'olla de ferro que la protegeix de l'oxidació. Quan fregueu una olla, heu d'utilitzar el mínim de detergent possible i després intenteu netejar l'aigua de l'olla. Si hi ha una lleugera rovella, podeu utilitzar vinagre per netejar-lo. Crec que tothom té clar si cuinar en una paella d'acer inoxidable és deliciós. Al cap i a la fi, hem de ser prudents amb els aliments que ingerim. |
<<: Quanta aigua necessites beure cada dia?
>>: Puc menjar abans de córrer?
Crec que algunes persones poden no estar familiar...
Quan el cos humà està en condicions normals, el c...
La llet té molts beneficis i un alt valor nutrici...
Què és Tokyu HANDS? TOKYO HANDS és una gran botiga...
A causa de factors ambientals o genètics, els cos...
Els estudis han demostrat que molts nens tenen pr...
Per a moltes dones que amamanten, quan arriba el ...
L'enzim de l'agulla de pi és un líquid ob...
Les hemorroides externes són un tipus d'hemor...
La incontinència urinària en tossir es deu al fet...
Si teniu flema excessiva, heu de prestar atenció ...
Què és el lloc web de Singapore Post? Singapore Po...
Quin és el lloc web de l'Organització Mundial ...
Què és la síndrome de baix rendiment cardíac? Cre...
La salut del cor és una cosa que ningú pot prendr...