Els càlculs d'oxalat de calci són un tipus relativament comú de càlculs renals, que representen més del 80% dels càlculs renals. Aquest tipus de càlculs es forma en l'orina àcida o neutra i es produeix sobretot en els homes i els mals hàbits de vida estan estretament relacionats amb això de pedres. Raó 1 Entre ells, l'acumulació excessiva d'àcid oxàlic és el principal motiu. La gran acumulació d'àcid oxàlic al cos és un dels factors que condueixen als càlculs renals. Els aliments que en general els agrada menjar, com els espinacs, les mongetes, el raïm, el cacau, el te, les taronges, els tomàquets, les patates, les prunes, els brots de bambú, etc., són aliments amb un alt contingut d'àcid oxàlic. Els metges han descobert mitjançant la investigació que 200 grams d'espinacs contenen 725,6 mg d'àcid oxàlic Si una persona menja 200 grams d'espinacs alhora, 8 hores després de l'àpat, la quantitat d'àcid oxàlic excretat a l'orina serà de 20-25 mg, que equival a la quantitat mitjana total d'àcid oxàlic excretat per 24 hores per persona. Raó 2 La segona raó és l'augment del contingut de sucre. El sucre és un nutrient important per al cos humà i s'ha de suplementar en quantitats adequades regularment. No obstant això, afegir massa alhora, especialment lactosa, pot crear condicions per a la formació de càlculs. Els experts han descobert que tant si es tracta de persones normals com de pacients amb pedra, després de consumir 100 grams de sacarosa, si es revisa l'orina 2 hores després, es constata que les concentracions de calci i àcid oxàlic a l'orina han augmentat si es pren lactosa, pot afavorir l'absorció de calci i és més probable que provoqui l'acumulació d'oxalat de calci a l'organisme. Raó 3 La tercera raó és l'excés de proteïnes. L'anàlisi química de la composició dels càlculs renals va revelar que l'oxalat de calci representava el 87,5% dels càlculs. La font d'una proporció tan gran d'oxalat de calci és que, a més de contenir les matèries primeres d'àcid oxàlic: glicina i hidroxiprolina, la proteïna també pot promoure l'absorció de calci per la funció intestinal. Si consumeix sovint quantitats excessives d'aliments rics en proteïnes, el contingut de calci, àcid oxàlic i àcid úric en els ronyons i l'orina augmentarà generalment. Si l'excés de calci, àcid oxàlic i àcid úric no es pot excretar del cos a través de la funció renal de manera oportuna i eficaç, es crearan les condicions per als càlculs renals i ureterals. Aquesta és la raó principal de l'augment de la incidència de càlculs renals als països econòmicament desenvolupats del món actual. |
<<: Els cristalls del ronyó es poden convertir en pedres?
>>: Quins són alguns mètodes eficaços per alleujar el dolor per als càlculs biliars?
Suposo que molts dels meus amics han tingut aques...
La rutina és una de les principals matèries prime...
En comparació amb molts problemes de cremades a l...
La gola és un canal de respiració i alimentació m...
El dendrobi és un aliment nutritiu rar, menjar-lo...
El gel d'àloe vera és un medicament de belles...
La memòria és una capacitat única dels éssers viu...
Tots sabem que la pintura té una forta olor, que ...
Quan es menja Cordyceps Sinensis, el millor és me...
El pinçament de les ungles sovint es produeix a l...
Recentment, els massatges de meridians digitals h...
Si els nostres intestins no eliminen les excremen...
La gent sovint diu que els ulls són les finestres...
Què és el Corriere dello Sport? El Corriere dello ...
La mucosa bucal és el teixit de la pell més impor...