Les cebolletes i les cebollines són condiments habituals en els nostres aliments diaris. En general, no es poden utilitzar com a plat per si soles, però sovint apareixen com a condiments a la taula del menjador. Són condiments relativament comuns i sovint es poden menjar crus o servir freds. Diferència entre cibulet i escalunya 1. Cibulet Planta de la família de les Liliaceae i del gènere Allium, amb bulbs agrupats que són oblongs-ovats, estretament ovats o ovat-cilíndrics la pell exterior del bulb és de color marró vermellós, de color vermell porpra a blanc groguenc, membranosa o fina i no s'esquerda. Les fulles són cilíndriques buides, afilant-se gradualment cap a la part superior, de color verd fosc, sovint amb una mica de pols blanca. La planta és petita, les fulles són molt fines, la textura és tendra, el gust és fragant i lleugerament picant, i s'utilitza principalment per condimentar i eliminar l'olor de peix. Originari de l'Àsia occidental. Es conrea àmpliament al sud del meu país. També es conrea en algunes zones d'Europa i Àsia. La planta fa 20-44 cm d'alçada. Els bulbs són agrupats, oblongo-ovats, estretament ovats o ovat-cilíndrics, la pell externa del bulb és de color marró vermellós, vermell porpra, groc-vermell a groc-blanc, membranosa o fina i no s'esquerda. Les fulles són cilíndriques buides, afilant-se gradualment cap a la part superior, de color verd fosc, sovint amb una mica de pols blanca. No produeix tiges i flors en condicions de cultiu, i es propaga per divisió de bulbs. Però pot florir i donar fruits en condicions salvatges. 2. Cebolleta Pertany a la família de les Liliaceae i és la tija i les fulles de la ceba herba perenne. La part superior és de fulles de ceba verda i la part inferior és de ceba blanca. És originari de Sibèria i té una llarga història de cultiu al meu país. Té una àmplia distribució, sent Shandong, Hebei, Henan i altres províncies importants. Segons la llargada de les clares d'escalunya, es poden dividir en dos tipus, ceba verde i escalunya. La planta de ceba verda és alta, amb ceba verda blanca i dolça, i es conrea sobretot al nord. Usos: La ceba és imprescindible a la cuina diària. No només es pot utilitzar com a condiment, sinó que també pot prevenir i tractar malalties. Les cebolletes són abundants al sud i són un condiment d'ús habitual, normalment es menja crua o s'utilitza en plats freds. Tot i que les escalunyes són petites, són molt potents, no són menys efectives que les cebollines. Tenen els efectes d'alleujar la febre i eliminar la flema, i poden estimular les glàndules sudorípares del cos per aconseguir l'efecte de la sudoració i l'oli d'escalunya estimula les vies respiratòries superiors. Té un gust picant que pot estimular la melsa i l'estómac, i afavorir la digestió i l'absorció. Un altre dels majors beneficis de les escalunyes és que poden prevenir i combatre el càncer. Les escalunyes contenen una mena de pectina que pot reduir l'aparició del càncer de còlon. |
<<: Qui no és apte per portar granat?
>>: Es poden menjar cebes i bolets junts?
Què és Seven Stars TV? 7 Stars TV és una famosa ca...
Què és el lloc web de Lisa Ono? Ono Lisa és una fa...
Molts amics tenen aquesta pregunta: beure llet ab...
Tothom experimenta la pèrdua de cabell, però algu...
L'edema escrotal no és desconegut per a molte...
A la vida diària, el pebrot és un condiment comú....
Els gèrmens invisibles i intangibles s'amague...
Què és el lloc web del Royal College of Physicians...
Hi ha molts ganglis limfàtics al coll, de manera ...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Va...
Per a moltes dones embarassades, volen tenir una ...
A la vida, moltes persones no es fixen en protegi...
La picor anal és una malaltia. Moltes persones es...
Per a les persones que tenen un concepte fort de ...
Tothom està familiaritzat amb els cactus. A l'...