El dessecant es refereix a una substància que pot eliminar la humitat dels articles humits. És molt eficaç per eliminar la humitat i mantenir les coses seques, i per tant, té una àmplia gamma d'aplicacions. Però una cosa que necessita una atenció especial és que el dessecant utilitza ingredients químics i no és comestible si es consumeix. El dessecant fa referència a una substància que pot eliminar la humitat de les substàncies humides Normalment es divideix en dues categories: dessecants químics, com el sulfat de calci i el clorur de calci, que s'assequen combinant-se amb l'aigua per formar hidrats i els dessecants, com el gel de sílice i l'alúmina activada, que s'assequen mitjançant l'adsorció física. El control de la humitat està estretament relacionat amb el rendiment del producte. Pel que fa als aliments, a una temperatura i humitat adequades, els bacteris i la floridura dels aliments es multiplicaran a un ritme alarmant, provocant que els aliments es facin malbé, es tornin humits i canviïn de color. Els productes electrònics també poden patir oxidació metàl·lica i mal funcionament a causa d'una humitat excessiva. L'ús de dessecant és per evitar l'aparició de productes defectuosos causats per l'excés d'humitat. 1. Els dessecants d'aliments d'ús habitual inclouen els dessecants de gel de sílice i els dessecants de cal viva. Els ingredients són gel de sílice i calç viva 2. El dessecant de clorur de calci, el dessecant mineral, el dessecant de montmorillonita, el dessecant de fibra, el dessecant de columna, etc. també s'utilitzen a la indústria. Els ingredients corresponents són clorur de calci, minerals naturals, argila convexa, fibres vegetals naturals, làmines de fibra, gel de sílice, etc. 3. També hi ha alguns dessecants especials, com el dessecant de gel de sílice que canvia de color, que es caracteritza pel canvi de color. Els seus ingredients: el clorur de cobalt s'utilitza per al canvi de color i la matèria primera és gel de sílice. Adsorció física El dessecant és adequat per evitar que els instruments, comptadors, equips elèctrics, medicaments, aliments, tèxtils i altres articles d'embalatge s'humidin. El dessecant també s'utilitza àmpliament durant el transport marítim, ja que les mercaderies sovint es mouen i es deterioren a causa de les altes temperatures durant el transport. 1. El dessecant s'utilitza per evitar la humitat dels medicaments i aliments embotellats. Assegureu-vos que el contingut estigui sec i eviteu el creixement de diversos floridures. 2. El dessecant es pot utilitzar com a dessecant general d'envasos per evitar la humitat. 3. El dessecant es pot col·locar convenientment a l'embalatge de diversos articles (com instruments, productes electrònics, cuir, sabates, roba, aliments, medicaments i electrodomèstics, etc.) per evitar que els articles s'humidin, s'oxidin o s'oxidin. Adsorció química 1. Dessecant àcid: l'àcid sulfúric concentrat i el pentòxid de fòsfor s'utilitzen per assecar gasos àcids o neutres, reduint fortament els gasos àcids com el sulfur d'hidrogen, el bromur d'hidrogen i el pentòxid de fòsfor no pot assecar l'amoníac. 2. Dessecant neutre: clorur de calci anhidre, que pot assecar la majoria de gasos, però el clorur de calci anhidre no pot assecar l'amoníac i l'etanol; 3. Dessecant alcalí: calç alcalina (mescla de CaO, NaOH i KOH), calç viva (CaO) i sòlid de NaOH, utilitzada per assecar gasos neutres o alcalins. |
<<: Quant de temps dura una gastroscòpia?
>>: Hi ha alguna manera d'alleujar la picor al cos A què he de prestar atenció?
El dolor és una sensació que tothom odia fins i t...
De fet, les mestresses de casa que sovint elabore...
Per distingir la descàrrega anormal de la normal,...
Què és Etisalat? Etisalat (nom complet: Emirates T...
Quan es tracta del tractament dels hemangiomes, p...
La mala postura asseguda a llarg termini i les ac...
A l'hivern, moltes persones compran verdures ...
La Xina és un gran país productor de te, i la cul...
Els préssecs tenen l'efecte d'alleujar la...
En realitat, l'aparició d'esperons ossis ...
El tractament de la insuficiència cardíaca és mol...
Moltes persones amants de la bellesa estan dispos...
Tothom sap que l'esmorzar és molt important i...
El càlcul dental és una massa dura i una matèria ...
Com tots sabem, quan arriba l'hivern, la temp...