Hi ha molts tipus de malalties del cor, com ara les malalties coronàries, la miocarditis i les cardiopaties congènites. Per tant, les malalties del cor es refereixen principalment al terme general per a les malalties del cor. Si no es tracta d'una cardiopatia congènita, les persones que generalment tenen un alt risc de patir malalties del cor són fumadors, obesos, diabètics i hipertensos. Què han de menjar aquestes persones si pateixen una malaltia cardíaca? La malaltia cardíaca congènita es refereix a un desenvolupament cardíac anormal causat per diverses raons durant l'embaràs. Aquest tipus de malaltia cardíaca es pot prevenir. Per exemple, s'ha de mantenir allunyat de la radiació i evitar el contacte amb diversos animals abans dels tres mesos d'embaràs. Si teniu una malaltia cardíaca, no només hauríeu de rebre un tractament oportú, sinó que també heu de prestar més atenció a la vostra dieta. Què heu de menjar per a les malalties del cor? Els pacients cardíacs haurien de menjar tres menys i tres més en la seva dieta diària: Tres menys: 1. Menjar menys significa limitar la quantitat i el tipus d'alimentació. La majoria dels pacients cardíacs tenen sobrepès, per la qual cosa haurien de controlar conscientment la seva ingesta diària de calories i perdre pes. Es recomana no menjar massa cada vegada per evitar augmentar la càrrega del tracte gastrointestinal i provocar un atac de cor. A més, hauríeu de menjar aliments menys picants i irritants i aliments massa freds o massa calents per reduir la irritació gastrointestinal. 2. Menys greix: Intenta menjar menys aliments rics en greixos i colesterol, com ara olis, productes carnis grassos, despulles d'animals, etc. L'excés de greix pot causar obesitat i els lípids en sang elevats a llarg termini són el principal factor que causa l'arteriosclerosi. El nivell de colesterol afecta directament la salut humana Un nivell massa alt de colesterol pot causar malalties coronàries, fetge gras, hiperlipèmia i altres malalties, per la qual cosa s'ha de controlar adequadament. Pel que fa a la dieta, s'ha d'evitar els aliments d'origen animal, menjar menys greixos, nata, mantega i altres aliments grassos, menjar menys fetge animal, cervell, ous de peix, sípia i altres aliments rics en colesterol, s'ha de triar més aliments de fesols, perquè la soja contenen lecitina i sals inorgàniques, que són molt beneficioses per a la prevenció de malalties coronàries; 3. Menja menys sal Menjar massa sal provocarà retenció de sodi i aigua, augmentarà el volum de sang, augmentarà la càrrega del cor i no és bo per prevenir malalties del cor, per tant, la ingesta diària de sal no hauria de superar els 6 grams. Tres més: 1. Suplementar més fibra dietètica La fibra dietètica és una substància que no pot ser digerida ni absorbida pel cos humà, però pot afavorir l'excreció d'àcids biliars de les femtes, reduir la producció de colesterol al cos i és beneficiosa per a la prevenció i el tractament de les malalties coronàries. La cel·lulosa es troba principalment a les hortalisses, representades pels brots de bambú, les prunes en vinagre, l'api i els porros. A la Xina es creu que s'ha de consumir entre 15 i 30 grams de fibra al dia per satisfer les necessitats. Segons informes estrangers, si les dones consumeixen 26 grams de fibra al dia, poden reduir el risc de patir malalties del cor i també es redueix relativament el risc d'infart de miocardi. 2. La suplementació amb vitamines riques en vitamines és útil per a la salut del cor. Per exemple, la vitamina C pot millorar la circulació sanguínia coronària, protegir la integritat de les cèl·lules endotelials vasculars i promoure la producció d'àcids biliars a partir del colesterol, reduint així el colesterol nociu a la sang. La vitamina E té un fort efecte antioxidant, que pot prevenir la peroxidació dels àcids grassos insaturats, protegir el miocardi i prevenir la trombosi. La vitamina PP (és a dir, niacina) pot dilatar els vasos sanguinis perifèrics, prevenir la trombosi i reduir els nivells de colesterol en sang. Les verdures de fulla verda són riques en vitamina C, els cereals, els cacauets i el llevat són rics en olis de vitamina PP, els fesols i les verdures són rics en vitamina E. 3. Suplementar més oligoelements no es troben en grans quantitats, però tenen grans efectes i també són indispensables per als pacients cardíacs. El seleni pot protegir el cor i prevenir infeccions víriques, i és el guardià del cor. El crom pot enfortir les cèl·lules pancreàtiques, prevenir la diabetis i inhibir l'absorció de colesterol, alentint així o evitant l'aparició i desenvolupament de malalties coronàries. A més, els elements minerals com el calci, el magnesi, el potassi i el iode també són beneficiosos per protegir el cor. Què és bo menjar per a les malalties del cor, no només hauríeu de rebre un tractament científic i regular, sinó que també necessiteu una atenció adequada pel que fa a la dieta. També és important tenir en compte que els pacients cardíacs també han de fer exercici adequat, que ajudi a la contracció dels vasos sanguinis del cor i prevé les malalties del cor. |
<<: El malestar estomacal podria ser un atac de cor? Quins són els signes de les malalties del cor?
>>: Què són els batecs cardíacs prematurs? Causes dels batecs cardíacs prematurs
La principal causa del refredat estomacal comú és...
Hi ha moltes amigues que no poden donar a llum am...
Què és el lloc web d'Avent? AVENT, una famosa ...
El mal de coll és probablement el símptoma més co...
Quin és el lloc web de King's School Sydney? L...
Quin és el lloc web de la Universitat de Massachus...
Per a malalties tossudes com l'estomatitis he...
Tot i que la malaltia de Keshan no és una malalti...
Què és The Voice Australia? The Voice of Australia...
Si observes amb atenció quan camines pel carrer, ...
Cotedor Chocolate_Què és el lloc web de Cotedor? C...
La insuficiència cardíaca és una malaltia relativ...
Com tots sabem, les pastilles de levofloxacina só...
La retenció urinària és una malaltia clínica freq...
Les taques de cafe au lait són generalment una ma...