El sabor de la vedella no és massa fort, però fins i tot si la carn crua es neteja, produirà una olor estranya, per tant, per evitar que l'olor de la vedella sigui massa forta, cal que s'ha de processar la carn amb ceba i rentar la carn amb farina i fregir-la a la superfície. ció i no hi ha olor de peix. Guia pas a pas Abans de tallar la vedella, assegureu-vos de netejar-la. Trobeu una ceba, talleu-la a trossos petits, fregueu la carn de vedella amb la ceba una estona i després esbandiu-la amb aigua. Després de rentar-lo amb ceba, talleu la vedella a daus o a rodanxes. A continuació, barregeu una mica de massa, poseu la carn picada a la massa i fregueu-la una estona, després recolliu-la i esbandiu-la amb aigua (si la voleu sofregir, no cal esbandir-la amb aigua, podeu sofregir-la directament) Si esteu fent un sofregit, el següent pas és afegir gingebre, ceba, xili, anís estrellat, canyella i altres espècies a la cassola i sofregir, després afegir una mica de brou i deixar coure a foc lent durant una estona, i després afegir altres ingredients i sofregir després que la salsa s'hagi reduït. Si esteu fent sopa, poseu la carn de vedella a l'olla juntament amb espècies com el gingebre, la ceba, l'anís estrellat, la canyella, etc., i afegiu-hi uns trossos de rave blanc o un tros de canya de sucre pelat. Després d'afegir aigua i bullir, traieu la capa d'escuma de sang que hi ha a la superfície de la sopa, perquè no quedi peix. Per als ganduls, si voleu fer sopa de vedella, hi ha una manera ràpida d'eliminar l'olor de peix, que és bullir-la en una cassola: fregueu la vedella amb vi de cocció abans de tallar-la a trossos, barregeu-la amb una massa fina després de tallar-la a trossos, fregiu la vedella recoberta amb la massa en una paella d'oli bullint i, després, traieu-la sopa. Carn de vedella fregida amb verdures Introducció: La carn de vedella sofregida amb api és un plat casolà senzill i fàcil de fer, però és fresc i deliciós, nutritiu i pot ajudar a baixar de pes. Com es fa la vedella fregida amb api? L'api té una aroma especial, que té l'efecte de calmar la ment i estimular la gana, i la fragància és encara més intensa. La carn de vedella nodreix la melsa i l'estómac, mentre que l'api pot promoure la gana, reduir la pressió arterial, millorar la funció cerebral, netejar els intestins i facilitar els moviments intestinals, desintoxicar i reduir la inflor, afavorir la circulació sanguínia i també conté una gran quantitat de fibra crua. A l'hora d'elaborar aquest plat, heu de parar atenció a que la carn de vedella estigui llisa i tendra, a la vegada que l'api sigui fresc i cruixent. Per tant, el millor és sofregir la vedella i treure-la de l'olla un cop canvia de color i adobar l'api amb una mica de sal abans; Això no només pot fer que l'api sigui saborós, sinó que també pot eliminar l'excés d'humitat de l'api i reduir el temps de fregir. Material Ingredients principals : vedella, api Ingredients : verd, vermell, pebrot picant, all, gingebre Condiment : salsa de soja, midó, bicarbonat de sodi, vi de cuina, pebrots secs, oli de cuina, oli de sèsam pràctica 1. Talleu la carn i utilitzeu un martell de carn per afluixar-la. Aquest pas farà que la carn fregida sigui més tendra (també la podeu colpejar unes quantes vegades amb la part posterior d'un ganivet i hi ha més teixit connectiu). desagradable, però també difícil de mastegar. 2. Afegiu-hi primer la salsa de soja lleugera i el bicarbonat de sodi i barregeu-ho bé, després afegiu-hi el vi de cocció i la maizena. 3. Si teniu temps, afegiu-hi una mica d'oli en barrejar la carn i deixeu-la marinar durant 1-2 hores. D'aquesta manera, l'oli s'endinsarà a la paella, l'oli de la carn s'expandirà i destruirà la fibra crua de la carn, de manera que la carn quedarà tendra, almenys 15 minuts. El vaig marinar unes 2 hores. 4. L'api no és fàcil d'absorbir el sabor, per això s'ha de marinar amb sal amb antelació, la qual cosa pot reduir el temps de fregit. 5. Poseu oli de cuina a l'olla i escalfeu-lo al 70%, després afegiu-hi la vedella. 6. Quan veieu que la vedella ha canviat completament de color, retireu-la de l'olla immediatament. 7. Deixa una mica d'oli a la paella i sofregim els ingredients fins que estiguin fragants. 8. Afegiu pebrots verds i vermells a la paella i sofregiu una estona (no massa temps) 9. Afegiu l'api. 10. Escalfeu oli a foc mitjà, afegiu-hi les rodanxes de vedella (ingredient principal) i remeneu fins que canviïn de color. Fregiu el pebrot verd fins que estigui cuit al 90%, després afegiu-hi les rodanxes de vedella i sofregiu-ho fins que quedi ben condimentat. Es pot servir en un plat uns segons abans de servir. |
<<: Quins són els símptomes de la infecció per candida?
>>: Quins són els símptomes de la esquistosomiasi?
Amb la popularització dels productes electrònics ...
Quin és el lloc web d'Auto Kingdom? AutoNation...
Alguns amics pensen que poden sortir a córrer qua...
Tots sabem que els enzims són molt comuns a les n...
Moltes persones han experimentat butllofes als pe...
Què és el lloc web de Denver Broncos? Els Denver B...
Recentment, s'ha dit que la deficiència renal...
Si es desenvolupa un abscés al septe nasal, la re...
Tot i que la perforació gàstrica és una malaltia ...
Quina és la web del Benfica Football Club? L'S...
A l’estiu, els mosquits dominen el món. A mesura ...
"Menjar massa" no només engreixarà, sin...
Quin és el lloc web de Mitsubishi UFJ Financial Le...
A la vida diària, les persones de vegades fan ser...
Les cremades són realment molt freqüents a la vid...