La llet és una beguda popular a la vida diària i juga un paper important en la suplementació de la nutrició del cos, en particular, algunes mares embarassades esperen complementar la nutrició d'ells mateixos i dels seus nadons bevent llet. De fet, les mares en confinament poden suplementar proteïnes bevent llet, però han d'aprendre el mètode correcte. La llet és elogiada pels nutricionistes com a "sang blanca" i és indispensable per a les noves mares durant el període de confinament. Pot complementar les noves mares amb proteïnes d'alta qualitat, greixos, lactosa i diverses vitamines, oligoelements, etc. Tanmateix, algunes mares noves no tenen coneixements científics sobre beure llet i sovint cauen en malentesos inconscientment. 1. Quatre coses a no fer en beure llet 1. La llet no s'ha de bullir a alta temperatura. Bullir la llet durant massa temps reduirà considerablement el valor nutricional de la llet. Quan s'escalfa a 100 graus, el color, l'aroma i el gust de la llet canviaran, i també és fàcil provocar la pèrdua de nutrients com la lisina i les vitamines. Per tant, en escalfar la llet, la temperatura no ha de ser massa alta i el temps no ha de ser massa llarg. En general, només cal escalfar-lo a 70-90 graus i després deixar el foc. 2. No afegiu sucre quan bulli la llet. Algunes mares noves creuen que afegir una mica de sucre en cuinar la llet la farà més nutritiva i de gust, però no saben que això és incorrecte. Perquè quan la llet i el sucre es cuinen junts, la lisina de la proteïna de la llet i la fructosa produiran una substància tòxica: fructosil·lisina a alta temperatura. Aquesta substància no pot ser digerida i absorbida pel cos humà i provocarà danys al cos humà. 3. No és aconsellable afegir calci en pols a la llet. Algunes mares noves sovint afegeixen calci en pols quan bullen la llet, pensant que això pot matar dos ocells d'un tret. La proteïna de la llet és principalment caseïna. Quan s'afegeix calci en pols a la llet, la caseïna es combinarà amb els ions de calci per fer que la llet es coaguli, altres proteïnes de la llet també precipitaran amb calci, afectant així el valor nutricional de la llet. 4. Les taronges no s'han de menjar amb llet. Quan la proteïna de la llet es troba amb l'àcid de la fruita de les taronges, es coagularà, afectant així la digestió i l'absorció de la llet. Per tant, no és aconsellable menjar taronges aproximadament 1 hora abans o després de beure llet. 2. No és aconsellable beure llet amb l'estómac buit al matí Algunes mares noves tenen l'hàbit de beure llet amb l'estómac buit al matí, però en realitat això és molt poc científic. Després d'una nit de son, l'estómac de la nova mare ja s'ha buidat. Si beu llet en aquest moment, la llet s'eliminarà ràpidament de l'estómac, provocant la pèrdua de nutrients. A més, la llet és rica en proteïnes d'alta qualitat. La funció principal d'aquestes proteïnes és formar nous teixits al cos humà i reparar els teixits existents. Si una mare nova beu llet amb l'estómac buit al matí, no només la llet s'eliminarà ràpidament de l'estómac, sinó que la preciosa proteïna esmentada també es descompondrà en calories i es consumirà pel cos humà, que no jugarà completament el paper que hauria de tenir la proteïna. Per tant, les noves mares no haurien de beure llet amb l'estómac buit al matí. Moltes mares noves pensen que n'hi ha prou amb raspallar-se les dents després de beure llet, i algunes fins i tot van directament al llit després de beure llet. De fet, aquests són mals hàbits que poden causar fàcilment malalties bucals. Els experts mèdics assenyalen que la llet conté certs enzims que poden assecar la mucosa de la gola i causar molèsties a la gola. L'ambient bucal sec és especialment adequat per a la supervivència dels bacteris, no només accelera la reproducció dels bacteris, sinó que també fa que els bacteris descomposin la proteïna de la llet i produeixin gas amb olor de sulfur, que provoca mal alè. A més, la multiplicació massiva de bacteris destruirà l'equilibri àcid-bàsic de la boca i generarà placa dental, que provocarà una sèrie de problemes bucals com la càries i la gingivitis. Però no cal estar nerviosa després de beure llet, les noves mares només necessiten beure una mica d'aigua tèbia. L'aigua tèbia no només pot netejar la llet residual a la boca, sinó que també pot rentar els residus de llet adherits a la gola, netejant així la boca i hidratant la gola. |
<<: Com eliminar les partícules de greix a les cantonades dels ulls
>>: Quina és la vida útil de la gelatina de pell d'ase? Com triar la gelatina de pell d'ase?
Les hemorroides externes són en realitat una mena...
Moltes malalties són agudes a causa dels atacs fr...
Algunes persones sempre experimenten sagnar les d...
La fibrosi hepàtica és una malaltia hepàtica que ...
Pel que fa a les persones amb deficiència de la m...
Hi ha moltes persones que persegueixen excessivam...
La gent ha de menjar almenys tres àpats al dia si...
Avui en dia, moltes persones saben com mantenir l...
És molt beneficiós utilitzar clara d'ou per a...
La diabetis és un tipus de diabetis que s'ha ...
La gent experimentarà mal de cap i fatiga després...
La incidència del fetge gras és molt alta entre l...
L'embaràs és una cosa feliç per a cada dona, ...
El gingebre és un ingredient d'ús freqüent a ...
Mesura d'altura Autoprova: Treu-te les sabate...