Laozao és ric en nutrients, està fet d'arròs glutinós fermentat, no només té un gust dolç, sinó que també té importants beneficis per a la salut. Menjar arròs glutinós fermentat pot estimular la secreció de sucs digestius gastrointestinals, ajudant a absorbir i digerir els aliments de manera més ràpida i eficaç. Després de la fermentació, els nutrients d'aquest aliment són més fàcils d'absorbir, especialment per a persones de mitjana edat i gent gran i dones embarassades amb constitucions febles, és més eficaç per reposar el qi i nodrir la sang. Laozao té els efectes de refrescar, alleujar la fatiga, apagar la set i refrescar-se, afavorir la circulació sanguínia i hidratar la pell. Laozao està fet d'arròs glutinós fermentat. Té un gust dolç i suau i conté molt poc etanol. Ric en nutrients que són essencials per al cos humà. La composició nutricional és similar a la del vi d'arròs, però el contingut d'etanol és baix. No obstant això, les calories que pot aportar al cos humà són moltes vegades més grans que la cervesa i el vi, conté més de deu classes d'aminoàcids, vuit dels quals són essencials però que el cos humà no pot sintetitzar. Després de l'elaboració de la cervesa, els nutrients de Laozao són més fàcils d'absorbir per al cos humà, cosa que el converteix en un producte excel·lent per reposar el qi i la sang per a persones de mitjana edat i gent gran, dones embarassades i aquelles amb cossos febles. En molts llocs del meu país, hi ha el costum de donar vi d'arròs glutinós a dones postpart i persones que s'acaben de recuperar d'una malaltia greu. Pot promoure la gana, ajudar a la digestió, escalfar el fred i reposar la deficiència, refrescar la ment i alleujar la fatiga, calmar la set i alleujar la calor, afavorir la circulació sanguínia i hidratar la pell. Després de la fermentació, el midó de l'arròs glutinós fermentat es converteix en sucres moleculars petits, la proteïna es descompon parcialment en aminoàcids i pèptids, i els canvis en els lípids i l'estat d'unió de vitamines i minerals promouen eficaçment la millora de la seva funció nutricional. Després del procés de fermentació, Laozao es torna brillant i de color brillant, i el seu contingut nutricional també canvia a través d'aquests canvis químics i físics. Aquest tipus d'aliment conté més nutrients com hidrats de carboni i proteïnes, i els diferents aminoàcids que conté són necessaris perquè el cos humà complementi, no només té l'efecte de reposar el qi i la sang, sinó que també afavoreix la digestió, escalfa la melsa i nodreix l'estómac. |
<<: Quins són els usos màgics del vinagre vell?
>>: Com prevenir la inflor de l'ampolla?
Hi ha molts tipus de malalties d'estómac, com...
Per a alguns amants de la bellesa, fins i tot al ...
Tothom està molt familiaritzat amb les màscares f...
La gent probablement no sap molt sobre Amoxicilli...
Què és la Gazzetta dello Sport? La Gazzetta dello ...
Tothom pot tenir diarrea en algun moment o altre,...
De fet, ara moltes persones es fan massatges als ...
La rigidesa del coll es produeix sovint a les nos...
El símptoma principal de la femta no formada és l...
Molts estudiants i treballadors d'oficina, se...
El símptoma de l'alveïna seca és un dolor int...
El fenomen de la menstruació sovint fa que les do...
Qi i la sang juguen un paper vital en la salut d&...
Quin és el lloc web del Banc de Lituània? El Banc ...
El coneixement de la preservació de la salut és m...