La poma de cera és una fruita distribuïda principalment a Taiwan, el meu país. És molt estimada per la gent pel seu sabor cruixent i el seu alt valor nutritiu. Com que és rica en nutrients com hidrats de carboni, proteïnes, aigua, sucres, etc., té els efectes de desintoxicació, diüresi, calmant la ment i calmant els nervis. Tanmateix, cal tenir en compte que la part inferior de la poma de cera està molt bruta, per la qual cosa cal rentar-la amb aigua salada i tallar el melic de la part inferior. 1. Valor nutricional 1. Riques en hidrats de carboni, que són substàncies importants que poden emmagatzemar i aportar l'energia calorífica; 2. Conté nutrients com proteïnes, fibra dietètica, hidrats de carboni, vitamines B i C, que poden prevenir diverses malalties. 3. Conté molta aigua, té efecte diürètic i és baix en sucre. 2. Dietoteràpia 1. Desintoxicació: Conté vitamina C, que ajuda el fetge a desintoxicar i eliminar les substàncies nocives de l'organisme, millorant així la salut física. 2. Diürètic: pot eliminar les toxines i l'excés d'aigua del cos, afavorir el metabolisme de la sang i l'aigua, i té efectes diürètics i antiedema. 3. Calmar la ment i els nervis: el magnesi i el calci treballen conjuntament per relaxar músculs i nervis, relaxant així el cos i la ment i evitant el nerviosisme, l'ansietat i la irritabilitat. T'ajuda a adormir-te. Els hidrats de carboni poden reposar la glucosa consumida pel cervell, alleujar la fatiga, la irritabilitat, els marejos, l'insomni, la suor nocturna, la falta de concentració, l'oblit i la set extrema causada per un subministrament insuficient de glucosa al cervell, i tenir un efecte calmant i calmant. 3. Apte per a persones És apta per a persones que treballen sota el sol i persones que pateixen edemes. També és una fruita amb un sabor únic i apta per a persones de totes les edats. 4. Precaucions dietètiques És més probable que la brutícia s'amagui a la part inferior de la poma de cera, per la qual cosa és necessari esbandir-la amb aigua. És millor remullar-la amb aigua salada abans de menjar-la. Quan mengeu pomes de cera, mai les talleu per la meitat, fent un so cruixent. A més, com més mengeu, més dolça. He sentit que el Festival del Barco del Drac també és un bon moment per menjar pomes de cera. 5. Què fer i no fer per a la compra A l'hora de comprar pomes de cera, a més de parar atenció al seu color, també es pot identificar la seva maduresa pel seu aspecte. Com més ample és el fons de la poma de cera, més madura és. La varietat vermella és millor quan la fruita és gran, grassa i vermell fosc. La perla negra, que és tan vermella que és gairebé negra, és la més dolça, seguida del vermell fosc. |
<<: Coses a tenir en compte a l'hora de posar pomes de cera a la nevera
>>: Es pot menjar la part floculent al mig de la poma de cera?
Hi ha molts tipus de bolets, com ara bolets enoki...
La sang oculta de l'orina 2+ és molt freqüent...
La salut del nas és molt important per a la vida ...
Saló Internacional d'Electrònica de Consum de ...
L'arítmia és molt perillosa per a les persone...
El tractament del diverticle del còlon s'ha d...
Els bolets shiitake tenen un valor nutritiu relat...
Hi ha moltes raons per a la humitat al voltant de...
L'ascites és un producte derivat del desequil...
És normal que la gent estigui sota una gran press...
Si els teus llavis són vermells, hauries de prest...
Què és la Universitat de Capella? Capella Universi...
Tot i que l'olor dels peus no és una malaltia...
Què és PlayStation? La sèrie de consoles de jocs P...
Què és el lloc web de la prova GRE? El GRE (Gradua...