Quina és la vida útil de la gelatina de pell d'ase? Com triar la gelatina de pell d'ase?

Quina és la vida útil de la gelatina de pell d'ase? Com triar la gelatina de pell d'ase?

Des d'una perspectiva tradicional, com més temps es conserva la gelatina de pell d'ase, més pura és la seva qualitat. Per descomptat, sempre que s'emmagatzemi correctament, es pot conservar durant més temps, sobretot a la zona de Jiangnan, on moltes famílies tenen el costum de menjar gelatina de pell d'ase. Per descomptat, el més important és triar gelatina de pell d'ase.

Com triar la gelatina pura de pell d'ase?

1. Observa el seu color.

Els blocs de gelatina genuïns de pell d'ase són plans, amb vores i cantonades netes, una superfície marró o negre brillant i vores translúcides. Els productes falsos solen tenir pel·lícules de diferents mides i gruixos, porus de mides desiguals, un color més fosc i una superfície rugosa i avorrida.

2. Olorar-lo.

L'autèntica gelatina de pell d'ase no fa olor de pell i no s'embolica fins i tot a l'estiu. Després de triturar-lo, poseu-lo en una tassa, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua bullint, tapeu-lo i deixeu-lo reposar durant 1-2 minuts. Quan l'obriu, l'aroma de la cola serà forta. O traieu l'embalatge exterior de la pel·lícula, emboliqueu-lo amb una tovallola calenta i humida durant 1-2 minuts i hi haurà una fragància de cola després d'obrir-la. El producte fals no té fragància de cola, però fa una olor de peix. Quan s'escalfa a l'aigua, hi haurà una capa d'"oli" a la superfície del líquid i tindrà l'olor de la sopa de pell de porc.

3. Trenqueu-lo amb les mans.

El producte genuí és fràgil i de textura dura No es doblarà i és fàcil de trencar. No hi ha porus a la secció transversal, es trencarà en diversos trossos. Els falsos són durs, no fàcils de trencar i fins i tot poden doblegar-se.

Com conservar la gelatina de pell d'ase

1. Hi ha una dita entre la gent que "com més antiga sigui la gelatina de pell d'ase, millor", però si la gelatina de pell d'ase no s'emmagatzema correctament, fàcilment es farà florida i es fon. Aleshores, com s'ha de conservar i emmagatzemar la gelatina de pell d'ase a casa?

2. Els experts suggereixen que la gelatina de pell d'ase es pot emmagatzemar en una caixa de fusta o una caixa segellada, amb una mica de cendra o un altre dessecant al fons. Això pot evitar que la gelatina de pell d'ase s'infli i formi orina a causa de la humitat. El recipient per emmagatzemar la gelatina de pell d'ase també s'ha de col·locar en un lloc fresc i sec.

3. A més, la gelatina de pell d'ase s'estova fàcilment quan s'exposa a la calor i la humitat, i es trenca fàcilment en llocs secs i freds, per la qual cosa s'ha d'embolicar amb paper d'oli i emmagatzemar-la de manera segellada per aïllar la humitat externa i així tenir un paper protector. A l'estiu, també es pot emmagatzemar en pots de cal viva tancats. Només emmagatzemant-lo de manera correcta es pot garantir la seva eficàcia.

4. La gelatina de pell d'ase no és apta per ser refrigerada. Mentre no s'obre, la gelatina de pell d'ase es pot emmagatzemar a temperatura ambient durant molts anys. No obstant això, les pastilles de gelatina de pell d'ase amb sèsam i nous s'han de menjar tan aviat com sigui possible dins del període de conservació.

Segons el "Diccionari de la medicina xinesa", "Després que la gelatina de pell d'ase es cuita al vapor, té una olor fragant amb olor d'oli de sèsam. El suc és de color blanc groguenc, gruixut però no gras, i té un gust dolç i lleugerament salat. El bloc original és verd i ferm si té menys de 50 anys o el color es torna groc 0 o 60 anys, la qual cosa és encara millor. Té efectes miraculosos en pacients amb tuberculosi." Avui dia és difícil trobar gelatina de pell d'ase, així que pots comprar una gelatina de pell d'ase nova d'alta qualitat, guardar-la a casa i esperar uns quants anys fins que es converteixi en gelatina de pell d'ase vella abans d'utilitzar-la.

<<:  Puc beure llet durant el confinament?

>>:  Quines són les precaucions per a la biòpsia de punció pulmonar?

Recomanar articles

La nefritis crònica pot causar febre baixa?

En la vida social actual, cada vegada hi ha més m...

Coneixeu els símptomes de la deficiència de Qi i l'estasi de la sang?

Avui en dia, les persones presten més atenció als...

Per què sempre m'ofego quan bevo aigua?

L'aigua és essencial per al cos humà. Tothom ...

Quines són les precaucions per a la colecistitis

Els pacients amb colecistitis han de seguir molte...

Què utilitzar per blanquejar les dents?

El somriure és l'expressió més atractiva del ...

Puc menjar ous si tinc àcid estomacal?

Com tots sabem, l'àcid gàstric té un gran imp...

Què causa la llengua groga, el gust amarg i el mal alè?

La llengua groga, el gust amarg a la boca i el ma...

Quins són els perills d'esternudar?

Si el cos pot mantenir uns hàbits de vida i uns h...

Què fer si tens mal de coll

De vegades, quan et despertes al matí, abans fins...

Quina diferència hi ha entre la imprimació i la imprimació de maquillatge?

Moltes dones no entenen alguns dels cosmètics que...

Beneficis de l'extracte de caviar d'esturió

La salsa de caviar d'esturió és el peix més g...

Què tal Australia Post? Revisions d'Australia Post i informació del lloc web

Què és el lloc web de Australia Post? Australia Po...

Què tal el Daily Express? Comentaris de Daily Express i informació del lloc web

Què és el lloc web del Daily Express? El Daily Exp...