La farina de pa és farina alta en gluten?

La farina de pa és farina alta en gluten?

Moltes persones tenen una pregunta, és a dir, la farina de pa i la farina alta en gluten que sovint veiem a la vida, per què no hi ha diferències en l'aspecte o en el procés de fer pa, poden ser completament intercanviables, de fet, hi ha certes diferències entre la farina de pa i la farina alta en gluten?

De fet, moltes persones confonen la farina de pa i la farina alta en gluten, tot i que no hi ha molta diferència entre les dues, encara hi ha certes diferències en el seu àmbit d'aplicació.

La farina de pa, elaborada amb blat dur, té un alt contingut de gluten, generalment controlat entre el 32,5 i el 34,0%. El gluten té una bona qualitat, una gran duresa, una bona elasticitat i un gran volum de bombolla. A l'estranger, ha desenvolupat farina especial per a pa blanc, farina especial per a hamburgueses, farina especial per a pa fregit, etc.

La classificació de la farina alta en gluten i la farina baixa en gluten està relacionada amb la quantitat de proteïnes que conté la farina. El contingut de proteïnes de la farina alta en gluten és superior al 10% i el contingut de proteïnes de la farina baixa en gluten és del 6,5 ~ 8,5%. El contingut de proteïnes a prop de la pell exterior del nucli de blat és més alt que el del centre. El blat dur té un alt contingut de proteïnes i s'utilitza generalment per produir farina amb un alt contingut en gluten;

La farina de pa és una farina especial per al pa A més de satisfer els requeriments proteics (gluten) del pa, també s'hi afegeixen altres reguladors nutricionals (additius) que són beneficiosos per al pa.

La farina alta en gluten té un alt contingut en proteïnes (gluten) A més d'utilitzar-se per fer pa, també es pot utilitzar per fer fideus, bolets, pizza, etc.

Després d'entendre algunes introduccions sobre la farina de pa i la farina alta en gluten, ara tothom hauria de saber menjar correctament la farina per a pa o la farina alta en gluten Tot i que la diferència entre les dues no és gaire evident, el mètode de menjar encara ha de ser particular, perquè només així el pa fet pot ser més deliciós!

<<:  Com utilitzar l'oli essencial de romaní

>>:  Què és el pa ratllat?

Recomanar articles

Prendre una dutxa augmenta la pressió arterial?

La pressió arterial no augmentarà després de dutx...

Quina és la raó per la qual l'aire condicionat fa una olor estranya?

Si l'aire condicionat està encès durant molt ...

Com eliminar eficaçment la flema de la gola

Si tens flema a la gola que no pots tossir, et fa...

Les persones amb miopia poden unir-se a l'exèrcit?

Tothom ha de saber que hi ha moltes condicions pe...

Aneu amb compte quan mengeu aquests sis aliments que causen infertilitat!

En la societat actual, a causa de la contaminació...

Com eliminar les taques de floridura de la roba?

A l'estiu, posarem molta roba gruixuda a l...

Quanta aigua beus per intoxicar-te per aigua?

La gent gran sovint diu: "Si vols estar salu...

Què fer si el cul és gran

Què he de fer si tinc un cul gran Crec que aquest...

Què tal Yomiuri TV? Ressenyes de Yomiuri TV i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Yomiuri TV? Yomiuri Televis...

Com rentar la tinta blava

Quan escriviu, podeu tacar accidentalment la roba...

Quines són les funcions i els efectes de l'anemarrena

Anemarrhena asphodeloides s'utilitza sovint a...