A la nostra vida diària, sovint mengem pa ens ajuda a omplir l'estómac a temps i és un tipus d'aliment més adequat per a l'esmorzar. De fet, la farina de pa és un material indispensable per fer pa, i conté diverses característiques del pa fermentat. La farina de pa és el material per fer el pa, i la nutrició del pa rau en ell, per descomptat, la farina de pa no es pot utilitzar directament com a taula per a empanar. La farina de pa, elaborada amb blat dur, té un alt contingut de gluten, generalment controlat entre el 32,5 i el 34,0%. El gluten té una bona qualitat, una gran duresa, una bona elasticitat i un gran volum de bombolla. A l'estranger, ha desenvolupat farina especial per a pa blanc, farina especial per a hamburgueses, farina especial per a pa fregit, etc. 1. Vitamina C (Vc) 100 ppm Bromat de potassi (Kbro3) 30 ppm α-amilasa 100-150 ppm Gluten (Roquette) 2-3% Enlluernador 600 ppm (prova de blancura basada en la concentració) Emulsionant (SSL) 2‰-3‰ 2. Vitamina C (Vc) 120 ppm ADA 15-20 ppm a-amilasa 100-150 ppm Gluten (Roquette) 2-3% Enlluernador 600 ppm (la prova de blancura es pot personalitzar segons la concentració) Emulsionant (SSL) 2‰-3‰ Generalment, la farina de pa que es comercialitza al mercat és una barreja de pa sec i farina torrada amb un alt contingut en gluten, amb una mica de pigment i agent espumant afegit. De fet, en general, el pa mollat s'elabora barrejant una mica de pa al forn amb una mica de farina amb un alt contingut de gluten. Normalment, moltes persones el compren al mercat en lloc de fer-lo directament, però una vegada que domines alguns principis, trobareu que el pa mollat es pot fer. |
<<: La farina de pa és farina alta en gluten?
>>: Un remei popular que cura la deficiència renal sense prendre cap medicament!
El còccix humà pot lesionar-se per caigudes o col...
No s'ha d'ignorar el tractament dels paci...
Les plaquetes són un dels components més importan...
La trombosi cerebral és una malaltia cerebrovascu...
Gold Vita és un suplement nutricional ric en dive...
El contingut d'oligoelements com el calci i e...
Crec que tothom està familiaritzat amb la urèmia....
Per conrear els seus sentiments, molta gent apren...
L'aparició de tumors gastrointestinals defini...
Després de donar a llum, la preocupació més import...
La cura del cabell també requereix un bon mètode....
Els nòduls tiroïdals generalment no causen canvis...
Quin és el lloc web de la Universitat de Harvard? ...
Alguna vegada has parat atenció i has entès els e...
El ritme de la vida moderna és extremadament ràpi...