1. Mantingueu l'esquena recta quan mengeu. Els cossos de les persones es troben en un estat relaxat quan mengen, i és fàcil per a ells encorrir-se. La gent no sap que això pressionarà l'esòfag i l'estómac, afectant la digestió. A més, menjar a una taula baixa, asseure's al sofà o posar-se a la gatzoneta per menjar provocarà pressió a l'abdomen, afectant la circulació sanguínia a l'aparell digestiu, amb el pas del temps, pot causar problemes estomacals i afectar la funció cardíaca i pulmonar. La postura correcta per menjar és: mantenir l'esquena recta i alliberar l'estómac de qualsevol pressió. 2. Beveu una mica de farinetes quan tingueu molta gana. Quan les persones tenen molta gana, tenen una gran gana i volen menjar tot el que veuen. De fet, la funció digestiva gastrointestinal s'ha vist danyada en aquest moment, i si es menja i beu massa, és fàcil provocar l'estancament dels aliments. Quan tingueu molta gana, heu de menjar una petita quantitat d'aliments semilíquids, com ara farinetes, fideus o fideus d'arròs, i després reprendre lentament la vostra dieta normal. Presta especial atenció a no menjar llet, llet de soja, iogurt i moniatos quan tinguis molta gana, ja que pot provocar problemes digestius. 3. Hi ha d'haver 4-6 hores entre àpats. Un interval massa llarg o massa curt entre àpats tindrà un impacte en el cos humà. Generalment, els aliments barrejats romanen a l'estómac unes 4-5 hores, per la qual cosa és més adequat un interval de 4-6 hores entre àpats. 4. Menja primer els teus aliments preferits. Definitivament, hi ha plats que preferiu i no us agraden. Quins heu de menjar primer Els experts suggereixen que heu de menjar primer el vostre menjar preferit, cosa que us farà sentir emocionalment satisfet. Un estat d'ànim feliç pot produir una sensació de plenitud més ràpidament i evitar que mengis massa. 5. No utilitzeu el cervell immediatament després d'un àpat. Després d'un àpat, la sang del cos fluirà als òrgans digestius i el cervell serà relativament isquèmic. L'ús del cervell en aquest moment pot causar tensió mental, pèrdua de memòria i altres problemes, i també pot augmentar el risc de patir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. Per tant, cal descansar més de mitja hora després d'un àpat abans de tornar a la feina. Escoltar música o passejar són bones opcions. 6. No parlis de coses que facin malbé la diversió mentre menges. Com diu la dita: "No parlis mentre menges i no parlis mentre dorms". Parlar mentre mengeu reduirà el nombre de vegades que mastegueu els aliments i la quantitat de saliva que secreteu, afectant així la vostra funció digestiva. Un estudi recent realitzat als Estats Units va assenyalar que parlar de qüestions complexes o decebedores mentre es menja afectarà la gana i la digestió de la gent, per la qual cosa és millor parlar de temes senzills i agradables. 7. Esmorzar calent. A primera hora del matí, els nervis i els vasos sanguinis del cos humà encara es troben en un estat contret. Si mengeu aliments freds en aquest moment, pot causar espasmes al sistema digestiu. La medicina tradicional xinesa creu que s'ha de menjar menjar calent per esmorzar per protegir el qi de l'estómac. Es recomana triar farinetes calentes, cereals calents, llet de soja calenta, etc. per esmorzar i, a continuació, combinar-les amb aliments bàsics secs com ara pastes i pa. 8. Beveu te mitja hora després de dinar. No és recomanable beure te immediatament després d'un àpat, en cas contrari diluirà el suc gàstric i afectarà la digestió dels aliments. Al mateix temps, l'àcid tànnic del te i la proteïna dels aliments es barrejaran per produir substàncies coagulades no digeribles, que afegiran càrrega a l'estómac. Beure te mitja hora després d'un àpat pot afavorir la digestió i l'absorció, i jugar un paper en l'esterilització, la desinfecció i la protecció de les dents. 9. No beguis begudes fredes a la nit. Després de les 7 del vespre, el metabolisme dels fluids corporals disminueix Menjar aliments freds, especialment begudes fredes en aquest moment, no eliminarà fàcilment la fatiga i afectarà el son. 10. Menja menys postres després dels àpats. L'àpat principal ja ha proporcionat prou sucre. Si mengeu postres, el cos absorbirà l'excés de sucre. Glucosa, midó. Sobretot no mengeu postres després de menjar aliments grassos. 11. Menja més verdures fosques. Les verdures fosques es refereixen a les verdures de color verd fosc, vermell i morat. La Societat Xinesa de Nutrició recomana menjar una lliura de verdures cada dia, de les quals més de la meitat haurien de ser verdures de color fosc, que contenen el doble de vitamina C que les verdures de color clar. Per exemple, el valor nutricional de les albergínies de color morat fosc versus les albergínies de color verd clar, les cebes morades versus les blanques, la col morada versus la col, els moniatos morats versus els moniatos i les patates blanques, els primers tenen un valor nutricional significativament més alt que els segons.
|
<<: Desenvolupa 5 bons hàbits per evitar que el teu cos s'enfadi
>>: Interpretació dels sis nombres importants de la vida
El dany dels infarts cerebrals múltiples és molt ...
El problema de l'èczema afecta i molesta a mo...
El vitiligen és una malaltia de despigmentació cu...
Què és el Laboratori Nacional d'Argonne? El La...
En realitat, hi ha molts mètodes i tècniques per ...
Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Educació d...
Molts amics que estimen l'esport sovint es tr...
Avui en dia, tots prestem molta atenció a la nost...
Les dents del seny poden semblar normals, però en...
Com diu el refrany, els deu dits estan connectats...
Molts joves que es dediquen a la moda es tenyeixe...
El kelp és un aliment comú a la taula diària, per...
Moltes persones sovint descuiden prestar atenció ...
L'acne està generalment relacionat amb la fol...