Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia, moltes tecnologies s'estan utilitzant àmpliament a la vida. Ara, quan escalfem els aliments, podem triar l'escalfament de gas, tot i que escolliu utilitzar un forn de microones o un forn d'ona lleugera. Avui en dia, moltes persones coneixen i han utilitzat forns de microones, però moltes persones no saben sobre els forns d'ona de llum, i pensen que els forns de microones i els forns d'ona de llum són el mateix objecte. Els dos només es diferencien per una paraula en els seus noms, però hi ha grans diferències en les seves funcions. Forn microones Com el seu nom indica, utilitza microones per cuinar arròs i verdures. Un forn de microones és un aparell de cuina modern que utilitza microones per escalfar els aliments. Les microones són un tipus d'ona electromagnètica. Un forn de microones consta d'una font d'alimentació, un magnetró, un circuit de control i una cambra de cocció. La font d'alimentació proporciona un alt voltatge d'uns 4000 volts al magnetró Sota l'excitació de la font d'alimentació, el magnetró genera microones, que després s'acoblen a la cavitat de cocció a través del sistema de guia d'ones. Forn d'ona lleugera És una estufa de cuina domèstica, coneguda com una versió millorada del forn de microones. Els principis del forn d'ona lleugera i del forn de microones són diferents. La potència de sortida d'un forn d'ona de llum és majoritàriament d'entre 700 i 800 watts, però té funcions especials d'"estalvi d'energia". El forn d'ona de llum utilitza un doble escalfament eficient d'ones de llum i microones, que pot generar una gran calor en un instant. La diferència entre el forn de microones i el forn d'ona de llum: diferents mètodes de calefacció El tub de la graella dins del forn de microones és un magnetró, que és un generador de microones que pot generar microones amb una freqüència de vibració de 2.450 milions de vegades per segon. Aquest microones, que és invisible a simple vista, pot penetrar els aliments fins a 5 cm de profunditat i fer que les molècules d'aigua dels aliments es moguin. El tub de la graella del forn de microones està fet generalment de tub de coure o tub de quars. El tub de coure és difícil de refredar després de l'escalfament i pot causar cremades, mentre que l'eficiència tèrmica del tub de quars no és molt alta. El forn d'ona de llum també s'anomena forn de microones d'ona de llum El tub de la graella del forn d'ona de llum es substitueix per un tub halògen (és a dir, un tub d'ona de llum) en lloc d'un tub de quars o un tub de coure. S'escalfa pel principi de la calefacció per infrarojos llunyans. la cuina d'inducció és de 300 ℃), i després a través del material reflectant que recull energia importada, tota l'energia de la llum es reuneix i es reflecteix al panell del forn, aconseguint així el propòsit de cuinar els aliments. El forn d'ona de llum també es refreda ràpidament, s'escalfa de manera més eficient i no cremarà aliments, assegurant així el color dels aliments. La diferència entre els forns de microones i els forns d'ona lleugera: diferents efectes sobre el cos humà Els forns de microones emeten radiació de microones, que és perjudicial per al cos. La llum infraroja emesa pel forn d'ones de llum infraroja té un efecte terapèutic auxiliar sobre el cos humà. El principi del forn d'ona de llum és la calefacció del tub de quars + la circulació de la calor del ventilador. No té radiació, és saludable i respectuós amb el medi ambient, i el menjar que s'hi cuina és deliciós i saludable, de manera que les dones embarassades i els nens poden menjar-los amb confiança. La diferència entre el forn microones i el forn d'ona lleugera: diferents usos Els contenidors d'aliments per microones han d'estar fets de material aïllant. El forn de microones no és exigent amb els estris de cuina i té moltes funcions com ara fregir, cuinar al vapor, guisar, bullir, cuinar, escalfar la llet, esterilitzar, escalfar, deshumidificar i a prova d'humitat. La diferència i la connexió entre el forn de microones i el forn d'ona lleugera De fet, els forns d'ona de llum del mercat són majoritàriament forns de microones d'ona de llum. El forn combinat de microones d'ona de llum millora considerablement l'eficiència de calefacció dels forns de microones i els forns d'ones de llum. aliments acceptats que eren habituals en els forns de microones en el passat i que tenen una eficiència tèrmica més alta. I mantenir el contingut nutricional dels aliments al màxim durant el procés de cocció, i minimitzar la pèrdua d'aigua en cuinar els aliments. |
<<: Quins són els mètodes per eliminar les línies d'agulla penjants?
>>: Quins són els efectes de l'àlcali comestible?
Què és el lloc web del Curs de Bellesa? Cosmetic C...
Què és el lloc web del Big Bang? Bigbang (빅뱅) és u...
Batre la clara d'ou és un procés en l'ela...
Tot i que sovint veiem tampons a la secció de pro...
El nivell de salut del cos es pot reflectir en mo...
Els pacients amb artritis reumatoide sovint exper...
L'èczema de la sequedat de la sang no és una ...
La vitamina B2 és un nutrient essencial per al co...
En realitat, el glioma també s'anomena glioma...
Les taques de l'edat són un tipus comú de taq...
Què és el lloc web de Rosneft? <div 俄罗斯石油公司(Ros...
És molt comú que les persones grans experimentin ...
Quin és el lloc web de Chosun Sinbo? El Chosun Sin...
El pol·len de rosa és un material medicinal de ma...
Què és Spice and Wolf? "Spice and Wolf" ...