Com combinar la llet de soja de cinc grans

Com combinar la llet de soja de cinc grans

A mesura que milloren els nivells de vida de la gent, cada cop més atenció a la salut i el benestar en la dieta. Ara gairebé totes les llars tenen una màquina de llet de soja no només per fer llet de soja, sinó també per a la llet de soja, que és més nutritiva. Quan es fa llet de soja multigra, el millor és remullar els ingredients necessaris en aigua, això ajudarà a que el valor nutricional s'integri completament a l'aigua, i la llet de soja multicereal tindrà un gust més dolç, per exemple, la llet de soja vermella, els cacauets, la llet de soja, etc.

1. Remullar primer les mongetes

El procés de producció de qualsevol llet de soja és el mateix, primer, remulleu les mongetes, després renteu-les i, finalment, afegiu-hi aigua, i després premeu l'interruptor per començar.

2. Dàtils vermells i llet de soja de llop.

Tal com indica el títol, les matèries primeres necessàries són els dàtils vermells, les baies de llop i la soja. Posa aquests tres a la màquina de llet de soja al mateix temps. Aquest tipus de llet de soja no només conserva el bell color de la llet de soja, sinó que també té la fragància de dàtils vermells i el color brillant de la llet de llop.

3. Llet de cacauet i soja.

Els ingredients necessaris per a aquest plat de llet de soja són: cacauets, llet de soja i sucre de roca (també es pot utilitzar sucre blanc, però és més probable que el sucre blanc provoqui flegma, així que a ningú li agrada utilitzar-lo). De la mateixa manera, només cal posar cacauets i llet de soja a la màquina de llet de soja i barrejar-los. Aquesta llet de soja pot augmentar molt el contingut de proteïnes i també té un bon gust.

4. Mongetes negres.

La meva mainadera sempre deia que la llet de soja estava massa freda i es va negar a menjar-la cada vegada que la feia. Més tard, em va demanar que hi posés unes mongetes negres a la llet de soja, ja que les fesols negres podien equilibrar el fred de la llet de soja. Tot i que aquesta llet de soja és relativament suau, el seu color i sabor no són molt bons, per la qual cosa als nens no els agrada beure-la.

5. Llet de mongetes vermelles.

Com que a la gent de Guangdong els agrada especialment menjar pasta de mongetes vermelles a l'estiu, un dia vaig tenir la idea de fer llet de mongetes vermelles, no cal filtrar la llet de mongetes vermelles, de manera que la llet de mongetes vermelles és més original, per descomptat, afegir uns quants fesols vermells en fer llet de soja groga també tindrà un efecte molt bo.

<<:  Com reposar la deficiència de yin hepàtic? Així és com has de menjar!

>>:  Quina és la funció de l'amoxicil·lina clavulanat de potassi?

Recomanar articles

Quines són les causes de la síndrome de vertigen?

Moltes persones han tingut aquesta experiència a ...

L'aigua de sucre de roca de pinya té molts beneficis

La pinya és una fruita molt estimada per la gent ...

Maneres senzilles de matar formigues

Els agraden els aliments dolços, com ara pastisso...

Què pot netejar els vasos sanguinis?

El problema de l'obstrucció dels vasos sangui...

Per què cal canviar la pasta de dents?

Com que la pasta de dents té diferents ingredient...

Què fer si la teva barba creix ràpidament

Quan els homes arriben a l'adolescència, les ...

Què fer si la cara es torna greixosa

En la societat actual, moltes persones s'enfr...

Què fer si tens el coll rígid?

La rigidesa del coll encara es produeix amb freqü...

Quins són els efectes secundaris de la suor al vapor?

Els amics que solen prestar atenció a la cura de ...