A mesura que milloren els nivells de vida de la gent, cada cop més atenció a la salut i el benestar en la dieta. Ara gairebé totes les llars tenen una màquina de llet de soja no només per fer llet de soja, sinó també per a la llet de soja, que és més nutritiva. Quan es fa llet de soja multigra, el millor és remullar els ingredients necessaris en aigua, això ajudarà a que el valor nutricional s'integri completament a l'aigua, i la llet de soja multicereal tindrà un gust més dolç, per exemple, la llet de soja vermella, els cacauets, la llet de soja, etc. 1. Remullar primer les mongetes El procés de producció de qualsevol llet de soja és el mateix, primer, remulleu les mongetes, després renteu-les i, finalment, afegiu-hi aigua, i després premeu l'interruptor per començar. 2. Dàtils vermells i llet de soja de llop. Tal com indica el títol, les matèries primeres necessàries són els dàtils vermells, les baies de llop i la soja. Posa aquests tres a la màquina de llet de soja al mateix temps. Aquest tipus de llet de soja no només conserva el bell color de la llet de soja, sinó que també té la fragància de dàtils vermells i el color brillant de la llet de llop. 3. Llet de cacauet i soja. Els ingredients necessaris per a aquest plat de llet de soja són: cacauets, llet de soja i sucre de roca (també es pot utilitzar sucre blanc, però és més probable que el sucre blanc provoqui flegma, així que a ningú li agrada utilitzar-lo). De la mateixa manera, només cal posar cacauets i llet de soja a la màquina de llet de soja i barrejar-los. Aquesta llet de soja pot augmentar molt el contingut de proteïnes i també té un bon gust. 4. Mongetes negres. La meva mainadera sempre deia que la llet de soja estava massa freda i es va negar a menjar-la cada vegada que la feia. Més tard, em va demanar que hi posés unes mongetes negres a la llet de soja, ja que les fesols negres podien equilibrar el fred de la llet de soja. Tot i que aquesta llet de soja és relativament suau, el seu color i sabor no són molt bons, per la qual cosa als nens no els agrada beure-la. 5. Llet de mongetes vermelles. Com que a la gent de Guangdong els agrada especialment menjar pasta de mongetes vermelles a l'estiu, un dia vaig tenir la idea de fer llet de mongetes vermelles, no cal filtrar la llet de mongetes vermelles, de manera que la llet de mongetes vermelles és més original, per descomptat, afegir uns quants fesols vermells en fer llet de soja groga també tindrà un efecte molt bo. |
<<: Com reposar la deficiència de yin hepàtic? Així és com has de menjar!
>>: Quina és la funció de l'amoxicil·lina clavulanat de potassi?
El blat de moro i altres grans són propensos a la...
L'encefalitis immune és una malaltia autoimmu...
Els pinyons brasilers són una mena d'aperitiu...
Cada primavera, totes les coses tornen a la vida,...
Molts amics tindran aquesta pregunta: després d...
Informació sobre iogurts El iogurt està fet de ll...
Quan estem entre l'adolescència i els 20 anys...
L'olla a pressió elèctrica és una combinació ...
Moltes persones tenen problemes amb la melsa i l&...
L'acne, també conegut com a grans i acne, és ...
Les persones amb miopia que no volen portar uller...
Les gambes borratxos són un aliment molt deliciós...
La gent moderna s'enfronta a molta pressió, j...
Si alguns òrgans del cos no es mantenen correctam...
Moltes dones estan preocupades pel problema dels ...