Costums a la taula britànics

Costums a la taula britànics

Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la modernització, el ritme de vida de la gent també s'accelera constantment, però el més important és que els hàbits de vida de la gent també han experimentat grans canvis, especialment en l'aspecte de la dieta, i l'etiqueta de la taula britànica és una d'elles.

Pel que fa a aquesta etiqueta de taula britànica, de fet, les pràctiques a la societat són semblants, per la qual cosa no cal preocupar-se massa per no poder-ho fer bé.

1. Roba

És sabut que s'ha de vestir adequadament quan sopeu en un restaurant. Quan va a un restaurant de gamma alta, els homes han de vestir-se amb cura; les dones han de portar vestits i sabates de taló alt. Si es requereix una vestimenta formal, els homes han de portar corbata Quan entren al restaurant, els homes haurien d'obrir la porta primer i convidar les dones. S'ha de demanar a les dones que caminin al davant. S'ha de donar prioritat a les dones quan s'asseuen i quan es serveix el menjar. Sobretot a les activitats de grup, no us oblideu de deixar que les dones caminin al davant.

2. Prengui el seu seient

La manera més adequada d'asseure's és des de l'esquerra. Quan la cadira estigui estirada, aixeca't a una distància que gairebé toqui la taula. L'acomodador empènyer la cadira cap a dins. Quan els teus genolls toquin la cadira darrere teu, pots seure. Quan mengeu, els braços i l'esquena han d'estar contra el respatller de la cadira i l'abdomen ha d'estar a una distància d'un puny de la taula. És millor evitar seure amb les cames creuades.

3. Selecció de vins

Als restaurants de gamma alta, hi haurà cambrers que s'assabenten de vins i porten una carta de vins. Per a aquells que no sàpiguen molt de vi, el millor és dir-li al barman cap els plats que heu escollit, el vostre pressupost i els vostres sabors preferits, i que us ajudin a fer la selecció. Si el plat principal és carn, maridatge amb vi negre, i si és peix, maridatge amb vi blanc. Abans de servir, prova un vi més lleuger com el xampany, el xerès o la branquia.

4. Demanar menjar

L'ordre formal de servir un àpat occidental complet és: ① aperitius i sopa ② peix ③ fruita ④ carn ⑤ formatge ⑥ postres i cafè ⑦ fruita, així com aperitius i vi de taula. No cal ordenar-ho tot Seria descortès demanar massa i no poder-ho acabar. Qualsevol restaurant decent acull els clients que només demanen aperitius. La combinació més adequada és l'aperitiu, el segon plat (peix o carn) i les postres. A l'hora de demanar menjar, no es comença pels aperitius, sinó que es tria el plat principal que més vols menjar i després marida'l amb una sopa que s'adapti al plat principal.

5. Tovallons

Un cop feta la comanda, abans de servir els aperitius, desplegueu el tovalló, doblegueu-lo cap a dins un terç i deixeu-los que dos terços reposin sobre les cames, cobrint la part de les cames per sobre dels genolls. El millor és no ficar el tovalló al coll.

6. Ús de vaixella

Els britànics i els nord-americans tenen hàbits alimentaris diferents. Quan mengen carn, els britànics tenen la forquilla a la mà esquerra amb la punta de la forquilla cap avall, treuen la carn i se la posen a la boca. Si es tracta de verdures cremades, utilitzen un ganivet de sopar per moure les verdures a la forquilla i les posen a la boca de la mateixa manera, després posen el ganivet per sopar a la punta , s'introdueix sota la carn sense utilitzar un ganivet de sopar, la carn es treu i es posa a la boca de la mateixa manera. Quan es menja, utilitzar la part posterior d'una forquilla per agafar el menjar no va en contra de l'etiqueta de la taula, però sembla antiestètic. Quan mengeu plats com l'arròs, podeu girar naturalment la forquilla cap al davant i agafar el menjar, perquè la part còncava del costat de la forquilla està dissenyada per a aquest ús. En aquest moment, també podeu utilitzar un ganivet per ajudar-vos a menjar. Quan agafeu els aliments al plat, feu servir un ganivet per bloquejar-los per evitar que es vessi fora del plat. Si el menjar està cobert amb salsa, també podeu utilitzar un ganivet per raspar la salsa i, a continuació, fer servir una cullera o una cullera de salsa per posar el menjar i els ingredients a la boca. És incorrecte recollir el menjar amb una forquilla i després abocar-hi la salsa amb una cullera abans de menjar-lo, perquè la salsa degotarà per tot arreu quan us poseu el menjar a la boca, fent un embolic. Quan agafeu el menjar amb una forquilla, agafeu la forquilla amb la mà esquerra, col·loqueu el menjar a la part davantera de la forquilla i poseu-lo a la boca. En una situació de sopar informal amb amics, si no necessiteu fer servir un ganivet, podeu fer servir la mà dreta per agafar la forquilla per menjar. L'arròs s'ha de treure amb la part davantera de la forquilla i no amb la part posterior de la forquilla. Això fa que sigui més fàcil de menjar i sigui més elegant i natural. Quan s'ajunten trossos petits de menjar al plat, podeu utilitzar un ganivet per bloquejar-los i després fer servir una forquilla per agafar-los. També podeu utilitzar una cullera en comptes d'un ganivet. Utilitzeu la forquilla per recollir el menjar a la cullera i, a continuació, utilitzeu la cullera per posar el menjar a la boca. Una cullera de salsa s'utilitza de la mateixa manera que una cullera normal. Hauríeu d'utilitzar una forquilla per empènyer el menjar sobre una cullera de salsa quan mengeu, en lloc de forcar el menjar i després abocar-hi la salsa amb una cullera, ja que aquesta última va en contra de l'etiqueta.

7. Postres i fruites

El gelat se sol menjar amb una cullera petita. Quan mengeu amb pastís o pastís o com a part d'un àpat principal, utilitzeu una forquilla de postres i una cullera de postres. Pastís Els pastissos de fruita se solen menjar amb una forquilla. Però si el vostre amfitrió us proporciona una forquilla i una cullera de postres, feu servir la forquilla per mantenir el pastís al seu lloc i la cullera per treure el pastís. El pastís es menja amb una forquilla, tret que el pastís vingui amb gelat, en aquest cas s'ha d'utilitzar tant una forquilla com una cullera. Si mengeu pastís de crema, el millor és fer servir una forquilla en lloc de les mans. Per evitar que el farcit surti per l'altre extrem. Per escalfar les peres utilitzeu una cullera i una forquilla. Mantingueu la pera en posició vertical amb una forquilla i utilitzeu una cullera per tallar-la a trossos petits i fàcils de menjar. La forquilla també es pot utilitzar per girar la pera escalfada de manera que es pugui treure la carn. Si només teniu una cullera, feu girar el plat amb les mans, deixant el nucli al plat, i utilitzeu la cullera per treure l'almívar. El sorbet es pot servir amb una forquilla si es serveix com a guarnició amb carn, o amb una cullera si es serveix com a postres. Fruita estofada La fruita estofada s'ha de menjar amb una cullera, però podeu utilitzar una forquilla per mantenir peces grans de fruita. Escopir els pinyols de cireres, prunes i prunes en conserva amb cortesia en una cullera i col·locar-los al costat del plat.

8. Etiqueta per beure

El servei de vi normalment el fa el cambrer abocant una petita quantitat en una copa de vi, cosa que permet al convidat identificar si la qualitat és correcta. A continuació, el cambrer vindrà a abocar el vi En aquest moment, no agafeu la copa de vi, sinó que la poseu a taula i deixeu-la abocar. La manera correcta de subjectar la copa és subjectar el peu de la copa amb els dits. Per evitar que la temperatura del vi s'elevi per la calor de les mans. Utilitzeu el dit polze, el dit mitjà i el dit índex per subjectar el peu de la copa i col·loqueu el dit petit a la part inferior de la tassa per assegurar-lo. Quan beu, no l'has de beure mai, en canvi, inclina el got i beveu-lo com si us poseu el vi a la llengua. Agiteu suaument la copa de vi perquè el vi entri en contacte amb l'aire per augmentar l'aroma del vi, però no agiteu la copa violentament. A més, és descortés beure-ho tot d'un glop, mirar la gent a través de la copa de vi mentre beu, beure mentre parla mentre sosté la copa de vi, beure mentre menja i deixar marques de pintallavis a la vora de la copa de vi. No utilitzeu els dits per netejar les marques de llapis de llavis a la vora de la tassa. És millor utilitzar un mocador.

A través de la comprensió i la introducció anteriors, crec que tothom pot tenir una certa comprensió d'aquesta etiqueta de la taula britànica. Al mateix temps, també espero que tots puguin ser ajudats amb els coneixements anteriors. Al mateix temps, també espero que tothom pugui aprendre més sobre l'etiqueta de la taula occidental.

<<:  Com pelar les castanyes

>>:  Dispensador automàtic d'aigua

Recomanar articles

Què he de fer si ronco i trinjo les dents mentre dormo?

Es pot dir que els roncs i el triturar les dents ...

Com emmagatzemar la mantega?

Quant de temps es pot conservar la mantega De fet...

Es pot tractar el sagnat gàstric?

Si sovint sents mal d'estómac, inflor i molès...

Què són les malalties de la sang?

La sang és un fluid important en el cos humà si h...

Què tal el grup KKR? Ressenyes del grup KKR i informació del lloc web

Què és el lloc web del grup KKR? KKR Group (Kohlbe...

Quines són les causes de la osteoartritis?

La osteoartritis és una malaltia degenerativa cau...

Quins colors d'escriptori són bons per als ulls?

Els ordinadors són un electrodomèstic emergent En...

Com tallar millor el mango

De fet, moltes persones trobaran que, tot i que e...

Quins són alguns dels sentits comú pràctics a la vida?

Molts joves, a causa de la seva manca d'exper...

Què he de fer si tinc butllofes amb picor a les mans i als peus?

Les butllofes solen aparèixer a les mans i als pe...