L'arròs glutinós fermentat és en realitat un aliment molt comú a la nostra vida diària Com que té molts beneficis per al cos humà, especialment per a les amigues, és una bona idea aprendre a fer arròs glutinós fermentat. Un altre nom per a l'arròs glutinós fermentat és "li". L'ingredient principal és l'arròs glutinós fermentat, però s'ha de controlar el temps i el grau de fermentació de l'arròs glutinós fermentat, perquè si la fermentació no és suficient, afectarà el gust de l'arròs glutinós fermentat. L'arròs dolç fermentat, abans anomenat "li", és un vi tradicional d'especialitat de la nacionalitat Han. Un vi d'arròs dolç elaborat mitjançant la fermentació d'arròs glutinós al vapor amb llevat de vi (un llevat microbià especial) s'anomena de manera diferent a diferents parts del meu país, com ara laozao, arròs glutinós fermentat, vi d'arròs, vi dolç, vi d'arròs dolç, vi d'arròs glutinós, vi d'arròs glutinós i lies de vi. Mètode de preparació Matèries primeres Arròs/arròs glutinós, llevat de vi dolç (es pot comprar al supermercat, envasat en bosses petites amb la dosi indicada) Procés de producció 1. Feu servir una olla d'arròs per cuinar arròs glutinós (l'arròs normal també està bé) i afegiu-hi una mica menys d'aigua de l'habitual. L'arròs ha d'estar cuit però els grans han de ser durs. 2. Quan s'hagi refredat completament, poseu l'arròs glutinós en un colador i esbandiu-lo sota l'aixeta per eliminar la matèria enganxosa dels grans d'arròs. (Aquest pas es pot ometre si s'utilitza arròs) 3. Posa l'arròs glutinós al recipient. Espolseu una mica de llevat a cada capa d'arròs. Espolseu la medicina del vi i una petita quantitat d'aigua tèbia a la part superior. (O barregeu el koji amb aigua tèbia, aboqueu-lo sobre l'arròs i barregeu-lo bé) 4. Premeu fermament l'arròs glutinós amb les mans i feu un forat al mig de l'arròs perquè surti el vi d'arròs. 5. Tapeu el recipient amb una tapa, poseu-lo al forn, enceneu el llum del forn i al cap d'unes hores podreu sentir l'olor del vi. Passades 24 hores, s'acaba quan veieu que l'arròs glutinós sembla flotar al vi. (Si no teniu pressa per menjar-lo, no cal fer servir el forn. A l'hivern, poseu-lo al costat de l'escalfador i n'hi haurà prou per uns 3-4 dies. A l'estiu, la temperatura ambient és suficient) Punts clau 1. Els utensilis utilitzats per fer l'arròs glutinós fermentat han d'estar nets, sobretot sense taques d'oli. S'han d'escaldar amb aigua calenta i després netejar-los amb una tovallola. 2. Assegureu-vos de barrejar el koji després que l'arròs glutinós s'hagi refredat completament. En cas contrari, l'arròs glutinós calent matarà el motlle gris. El resultat és agre i pudent, o no passa res. 2. És millor no tocar l'arròs glutinós directament amb les mans. Es recomana portar guants de plàstic o una capa d'embolcall de plàstic. 3. Si creix cabell blanc a l'arròs glutinós fermentat, vol dir que la temperatura és massa alta, però encara és comestible si li creix cabells de color, vol dir que els ingredients no estan nets i es recomana no menjar-lo. |
>>: La moxibustió pot curar el cloasma?
Se suposa que dormir és una cosa feliç, però una ...
La salut de les orelles és vital per a la vida de...
La caspa sempre ha estat un factor important que ...
De fet, és factible rentar-se la cara amb llet se...
En la nostra vida diària, sovint sentim dolor a l...
Molts pacients calbs optaran per utilitzar el tat...
El fetge és un òrgan important del cos humà que s...
Què és el lloc web de la botiga Marshalls? Marshal...
Què és la Politiken danesa? Politiken és el princi...
Crec que tothom està familiaritzat amb la gelatin...
L'emmagatzematge i la conservació dels nius d...
A més dels pesticides, els nitrats també són una ...
Parlant d'esclerodèrmia, molts amics consider...
Quina és la web de Portugal Tourism? Aquest lloc w...
Quan les persones desenvolupen hemorroides extern...