És perjudicial la calefacció del microones?

És perjudicial la calefacció del microones?

L'ús de forns de microones per escalfar els aliments s'ha convertit en l'opció de moltes famílies. No obstant això, hi ha una dita que diu que l'ús freqüent de forns de microones per escalfar els aliments comportarà la pèrdua de nutrients dels aliments i produirà carcinògens. De fet, és més segur escalfar els aliments en un forn de microones No només mata els virus i els bacteris dels aliments, sinó que també reté més nutrients.

El microones és una mena d'ona electromagnètica amb una freqüència extremadament alta. L'escalfament per microones produeix un efecte de polarització sobre les molècules d'aigua.

Qualsevol mètode de processament i cocció dels aliments pot canviar les propietats físiques i químiques dels aliments. L'escalfament del microones també canviarà la qualitat dels aliments i els diferents nutrients es veuran afectats de manera diferent. Les dades rellevants de la investigació mostren que no tots els nutrients tindran efectes adversos després de l'escalfament del microones i el valor nutricional dels aliments es reduirà. Per contra, l'escalfament per microones té avantatges relatius pel que fa a la preservació dels components vitamínics, la inhibició de microorganismes i la conservació de compostos fenòlics.

Si la temperatura d'escalfament del microones i el temps d'escalfament són adequats i el forn de microones s'utilitza raonablement, els aliments escalfats no produiran carcinògens i no es perdran massa nutrients. Actualment, no hi ha proves que els aliments escalfats al microones siguin nocius per al cos humà.

En primer lloc, eviteu utilitzar envasos de plàstic i metall quan escalfeu aliments al microones. Quan utilitzeu una carmanyola de microones, s'ha de treure la tapa abans d'escalfar.

Amb tot, no hi ha gaire dany en escalfar aliments en un forn de microones, però cal tenir en compte que el millor és no utilitzar un forn de microones per escalfar aliments fregits, perquè l'alta temperatura provocarà esquitxades d'oli i pot provocar accidents d'incendi. També eviteu utilitzar recipients de plàstic i metall quan escalfeu els aliments.

<<:  Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

>>:  On és el fetge al cos?

Recomanar articles

Com tractar els porus grans i el nas de maduixa?

El que la gent acostuma a anomenar nas de maduixa...

Donar sang és perjudicial per a la salut?

Hi ha molts rumors que la donació de sang és perj...

Quins són els perills de beure Coca-Cola per als nens?

En termes generals, a la majoria dels pares els a...

Què fer si el teixit tou del coll està lesionat

Moltes persones han patit lesions dels teixits to...

Quina medicina de patent xinesa és eficaç per al qi pulmonar i renal?

El qi de pulmó i ronyó s'explica des de la pe...

Quins són els perills de banyar-se en una tina de fusta?

Per mantenir una bona salut, no només hem de menj...

Quines són les fórmules de solució de nutrients per a flors i plantes?

La plantació de flors i plantes no es pot separar...