L'ús de forns de microones per escalfar els aliments s'ha convertit en l'opció de moltes famílies. No obstant això, hi ha una dita que diu que l'ús freqüent de forns de microones per escalfar els aliments comportarà la pèrdua de nutrients dels aliments i produirà carcinògens. De fet, és més segur escalfar els aliments en un forn de microones No només mata els virus i els bacteris dels aliments, sinó que també reté més nutrients. El microones és una mena d'ona electromagnètica amb una freqüència extremadament alta. L'escalfament per microones produeix un efecte de polarització sobre les molècules d'aigua. Qualsevol mètode de processament i cocció dels aliments pot canviar les propietats físiques i químiques dels aliments. L'escalfament del microones també canviarà la qualitat dels aliments i els diferents nutrients es veuran afectats de manera diferent. Les dades rellevants de la investigació mostren que no tots els nutrients tindran efectes adversos després de l'escalfament del microones i el valor nutricional dels aliments es reduirà. Per contra, l'escalfament per microones té avantatges relatius pel que fa a la preservació dels components vitamínics, la inhibició de microorganismes i la conservació de compostos fenòlics. Si la temperatura d'escalfament del microones i el temps d'escalfament són adequats i el forn de microones s'utilitza raonablement, els aliments escalfats no produiran carcinògens i no es perdran massa nutrients. Actualment, no hi ha proves que els aliments escalfats al microones siguin nocius per al cos humà. En primer lloc, eviteu utilitzar envasos de plàstic i metall quan escalfeu aliments al microones. Quan utilitzeu una carmanyola de microones, s'ha de treure la tapa abans d'escalfar. Amb tot, no hi ha gaire dany en escalfar aliments en un forn de microones, però cal tenir en compte que el millor és no utilitzar un forn de microones per escalfar aliments fregits, perquè l'alta temperatura provocarà esquitxades d'oli i pot provocar accidents d'incendi. També eviteu utilitzar recipients de plàstic i metall quan escalfeu els aliments. |
<<: Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?
Quan feu melmelada de fruita de la passió, heu de...
La rinitis, també coneguda com rinitis al·lèrgica...
El temps de boira és perjudicial per a la salut i...
Ebara Corporation_Què és Ebara? Ebara Corporation ...
És important triar els productes de bany adequats...
Què és el lloc web de Jeremy Irons? Jeremy Irons é...
Per què és tan important la sudoració per al cos?...
L'alvula seca és una infecció bacteriana que ...
En la vida diària, hem de saber molt de sentit co...
Les persones amb un sistema cardiovascular no sal...
En termes generals, no es pot prendre medicaments...
El dolor a les plantes dels peus pot provenir de ...
Tant si tenen trenta o seixanta, les dones volen ...
Avui en dia, a mesura que la qualitat de vida de ...
Què és Nick Rains Photo Network? Nick Rains Imagin...