És perjudicial la calefacció del microones?

És perjudicial la calefacció del microones?

L'ús de forns de microones per escalfar els aliments s'ha convertit en l'opció de moltes famílies. No obstant això, hi ha una dita que diu que l'ús freqüent de forns de microones per escalfar els aliments comportarà la pèrdua de nutrients dels aliments i produirà carcinògens. De fet, és més segur escalfar els aliments en un forn de microones No només mata els virus i els bacteris dels aliments, sinó que també reté més nutrients.

El microones és una mena d'ona electromagnètica amb una freqüència extremadament alta. L'escalfament per microones produeix un efecte de polarització sobre les molècules d'aigua.

Qualsevol mètode de processament i cocció dels aliments pot canviar les propietats físiques i químiques dels aliments. L'escalfament del microones també canviarà la qualitat dels aliments i els diferents nutrients es veuran afectats de manera diferent. Les dades rellevants de la investigació mostren que no tots els nutrients tindran efectes adversos després de l'escalfament del microones i el valor nutricional dels aliments es reduirà. Per contra, l'escalfament per microones té avantatges relatius pel que fa a la preservació dels components vitamínics, la inhibició de microorganismes i la conservació de compostos fenòlics.

Si la temperatura d'escalfament del microones i el temps d'escalfament són adequats i el forn de microones s'utilitza raonablement, els aliments escalfats no produiran carcinògens i no es perdran massa nutrients. Actualment, no hi ha proves que els aliments escalfats al microones siguin nocius per al cos humà.

En primer lloc, eviteu utilitzar envasos de plàstic i metall quan escalfeu aliments al microones. Quan utilitzeu una carmanyola de microones, s'ha de treure la tapa abans d'escalfar.

Amb tot, no hi ha gaire dany en escalfar aliments en un forn de microones, però cal tenir en compte que el millor és no utilitzar un forn de microones per escalfar aliments fregits, perquè l'alta temperatura provocarà esquitxades d'oli i pot provocar accidents d'incendi. També eviteu utilitzar recipients de plàstic i metall quan escalfeu els aliments.

<<:  Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

>>:  On és el fetge al cos?

Recomanar articles

Puc beure te verd després que caduqui?

Moltes persones sempre tenen unes fulles de te a ...

Per què els tumors de les amígdales es diagnostiquen fàcilment?

El tumor amigdal·lar és una malaltia relativament...

Com cuidar el teu cabell després de la depilació

Molta gent pensa que la depilació amb cera és suf...

Com tractar i alleujar les al·lèrgies facials i envermelliments

L'al·lèrgia facial és una malaltia de la pell...

Deu coses que empitjoren el teu estómac

Afartament de begudes fredes Tan bon punt arriba ...

Què causa l'acne a les orelles?

Quan es tracta d'acne, moltes persones pensen...

Quin color de cabell és adequat per a persones amb pell fosca?

A l'hora de comprar roba, la gent normalment ...

Quina és la millor manera de deixar de fumar i beure?

Fumar i beure no són estranys per a moltes person...

Com emmagatzemar crancs cuits

El cranc és un tipus de marisc que agrada a molta...

Tractament de cabells grisos

Generalment, les persones grans tindran els cabel...

Què passa amb les parpelles que em treuen?

Moltes persones jutgen la bona o la mala sort per...

Què passa amb Domenico Foschi? Revisió de Domenico Foschi i informació del lloc web

Què és Domenico Foschi? Aquest lloc web és el lloc...