L'ús de forns de microones per escalfar els aliments s'ha convertit en l'opció de moltes famílies. No obstant això, hi ha una dita que diu que l'ús freqüent de forns de microones per escalfar els aliments comportarà la pèrdua de nutrients dels aliments i produirà carcinògens. De fet, és més segur escalfar els aliments en un forn de microones No només mata els virus i els bacteris dels aliments, sinó que també reté més nutrients. El microones és una mena d'ona electromagnètica amb una freqüència extremadament alta. L'escalfament per microones produeix un efecte de polarització sobre les molècules d'aigua. Qualsevol mètode de processament i cocció dels aliments pot canviar les propietats físiques i químiques dels aliments. L'escalfament del microones també canviarà la qualitat dels aliments i els diferents nutrients es veuran afectats de manera diferent. Les dades rellevants de la investigació mostren que no tots els nutrients tindran efectes adversos després de l'escalfament del microones i el valor nutricional dels aliments es reduirà. Per contra, l'escalfament per microones té avantatges relatius pel que fa a la preservació dels components vitamínics, la inhibició de microorganismes i la conservació de compostos fenòlics. Si la temperatura d'escalfament del microones i el temps d'escalfament són adequats i el forn de microones s'utilitza raonablement, els aliments escalfats no produiran carcinògens i no es perdran massa nutrients. Actualment, no hi ha proves que els aliments escalfats al microones siguin nocius per al cos humà. En primer lloc, eviteu utilitzar envasos de plàstic i metall quan escalfeu aliments al microones. Quan utilitzeu una carmanyola de microones, s'ha de treure la tapa abans d'escalfar. Amb tot, no hi ha gaire dany en escalfar aliments en un forn de microones, però cal tenir en compte que el millor és no utilitzar un forn de microones per escalfar aliments fregits, perquè l'alta temperatura provocarà esquitxades d'oli i pot provocar accidents d'incendi. També eviteu utilitzar recipients de plàstic i metall quan escalfeu els aliments. |
<<: Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?
El que la gent acostuma a anomenar nas de maduixa...
Molta gent creu que l'olor desagradable que l...
Què és Cute Comics? Clare Mackie és un lloc web de...
Hi ha molts rumors que la donació de sang és perj...
Yeo's_Quin és el lloc web de YEO'S? Yeo Hi...
Què és el lloc web de la Universitat de Lecce? La ...
En termes generals, a la majoria dels pares els a...
Moltes persones han patit lesions dels teixits to...
Quin és el lloc web del grup DNB de Noruega? DNB é...
Quin és el lloc web de la Universitat de Harvard? ...
El qi de pulmó i ronyó s'explica des de la pe...
El sucre en sang es refereix al monosacàrid de la...
Per mantenir una bona salut, no només hem de menj...
La plantació de flors i plantes no es pot separar...
Què és el lloc web de reserves de viatges? Book &a...