Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

La intoxicació alimentària és un fenomen relativament comú, especialment a la primavera i l'estiu, quan la incidència és més alta, la gent pateix intoxicació alimentària a causa del deteriorament dels aliments. Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

La primavera és un període actiu per al creixement bacterià, cosa que fa més probable que es produeixin infeccions o intoxicacions bacterianes. Recordeu als consumidors que prestin atenció a la seguretat alimentària i eviten la intoxicació alimentària.

El departament de supervisió d'aliments i medicaments recorda que per evitar la contaminació bacteriana, s'ha d'intentar menjar en parades de carrer poc higièniques o petits restaurants amb llicències incompletes, i no menjar aliments que hagin superat la seva vida útil en comprar carn crua, s'ha de prestar atenció a si té el segell de quarantena del departament de quarantena.

Restauració científica i higiènica. Feu un bon treball en la neteja i desinfecció de la vaixella i els estris de cuina s'han de col·locar i utilitzar per separat els aliments cuinats s'han de menjar ràpidament durant la nit i s'han d'emmagatzemar a temperatures baixes i escalfar-los completament.

Desenvolupar bons hàbits d'higiene. Recordeu rentar-vos les mans abans de preparar el menjar i menjar. Si es produeix una intoxicació alimentària, haureu d'anar immediatament a un hospital proper per rebre tractament i no prendre cap medicament pel vostre compte. Al mateix temps, deixeu de menjar aliments sospitosos i mantingueu-los intactes per a la inspecció. Informar oportunament als departaments corresponents.

Aneu amb compte amb la intoxicació alimentària. El contingut de nitrits en el xucrut i els escabetxs en vinagre a l'hivern augmentarà a mesura que la temperatura augmenta a la primavera. Menjar massa a la vegada o menjar xucrut o escabetx de color massa fosc pot causar fàcilment intoxicació per nitrits, bolets i altres fongs salvatges, i no els reconeixeu en excés les patates produiran una gran quantitat de solanina, que fàcilment pot causar intoxicació alimentària si es menja.

Quan la intoxicació alimentària es produeix a la primavera, si els símptomes són lleus, la majoria de la gent pot excretar les toxines bevent molta aigua. Si l'enverinament és més greu, el millor és enviar a l'hospital a temps.

<<:  Què significa la proteïna de l'orina 1+ i els glòbuls blancs de l'orina 1+?

>>:  És perjudicial la calefacció del microones?

Recomanar articles

Com moren els espermatozoides?

Tothom sap que els espermatozoides neixen als tes...

Com netejar l'escala de l'escalfador d'aigua elèctric

L'escala té un gran impacte en la vida dels a...

Precaucions del quiròfan híbrid

Potser molts de nosaltres encara som vagues sobre...

Per què tinc mal de coll quan em llevo al matí?

Si la gola està especialment adolorida quan et de...

Què causa l'angina de pit?

Tots sabem sobre la malaltia de l'angina de p...

Què és la vacuna contra el VHS?

L'HSV és un tipus de virus de l'herpes. A...

Què causa la pell seca i irritada?

Quan es produeixen pells seques i picades, és imp...

Alguns consells sobre com remullar els peus

Gairebé tothom coneix els beneficis del remull de...

Per què es produeixen femtes negres quan tens diarrea?

Quan algunes persones tenen diarrea i les seves f...