Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

La intoxicació alimentària és un fenomen relativament comú, especialment a la primavera i l'estiu, quan la incidència és més alta, la gent pateix intoxicació alimentària a causa del deteriorament dels aliments. Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

La primavera és un període actiu per al creixement bacterià, cosa que fa més probable que es produeixin infeccions o intoxicacions bacterianes. Recordeu als consumidors que prestin atenció a la seguretat alimentària i eviten la intoxicació alimentària.

El departament de supervisió d'aliments i medicaments recorda que per evitar la contaminació bacteriana, s'ha d'intentar menjar en parades de carrer poc higièniques o petits restaurants amb llicències incompletes, i no menjar aliments que hagin superat la seva vida útil en comprar carn crua, s'ha de prestar atenció a si té el segell de quarantena del departament de quarantena.

Restauració científica i higiènica. Feu un bon treball en la neteja i desinfecció de la vaixella i els estris de cuina s'han de col·locar i utilitzar per separat els aliments cuinats s'han de menjar ràpidament durant la nit i s'han d'emmagatzemar a temperatures baixes i escalfar-los completament.

Desenvolupar bons hàbits d'higiene. Recordeu rentar-vos les mans abans de preparar el menjar i menjar. Si es produeix una intoxicació alimentària, haureu d'anar immediatament a un hospital proper per rebre tractament i no prendre cap medicament pel vostre compte. Al mateix temps, deixeu de menjar aliments sospitosos i mantingueu-los intactes per a la inspecció. Informar oportunament als departaments corresponents.

Aneu amb compte amb la intoxicació alimentària. El contingut de nitrits en el xucrut i els escabetxs en vinagre a l'hivern augmentarà a mesura que la temperatura augmenta a la primavera. Menjar massa a la vegada o menjar xucrut o escabetx de color massa fosc pot causar fàcilment intoxicació per nitrits, bolets i altres fongs salvatges, i no els reconeixeu en excés les patates produiran una gran quantitat de solanina, que fàcilment pot causar intoxicació alimentària si es menja.

Quan la intoxicació alimentària es produeix a la primavera, si els símptomes són lleus, la majoria de la gent pot excretar les toxines bevent molta aigua. Si l'enverinament és més greu, el millor és enviar a l'hospital a temps.

<<:  Què significa la proteïna de l'orina 1+ i els glòbuls blancs de l'orina 1+?

>>:  És perjudicial la calefacció del microones?

Recomanar articles

Reacció química de la closca d'ou i el vinagre

Les closques d'ou són carbonat de calci i el ...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

Crec que tothom s'ha trobat amb una situació ...

Com eliminar les partícules de greix de les parpelles

La pell del voltant dels nostres ulls és molt sen...

Quins són els símptomes de l'ansietat laboral?

Actualment, la gent està sota una gran pressió a ...

Què tal yapo.cl? Revisió de yapo.cl i informació del lloc web

Què és yapo.cl? yapo.cl és el lloc web de director...

El mal alè és causat per un incendi fals o un incendi real?

El mal alè és bastant comú a la vida diària, i hi...

Com tractar eficaçment les cicatrius quirúrgiques aixecades

Després del tractament quirúrgic, es deixaran les...

Com digereix el cos humà els aliments?

Com sabem, l'alimentació és la primera necess...

Com puc reparar la meva mucosa gàstrica?

La gent avui en dia sovint menja en excés, el que...

Què he de fer si el fol·licle es converteix en un quist?

Per a les amigues, la transformació del fol·licle...

Efectes del dany del tracte piramidal

Quan el tracte piramidal està danyat, el cervell ...

Què fer si tens mal de coll i el nas tapat

El mal de coll i la congestió nasal són causats p...

Quins són els tractaments per a l'artrosi de genoll?

La hiperplàsia òssia és relativament freqüent en ...