La intoxicació alimentària és un fenomen relativament comú, especialment a la primavera i l'estiu, quan la incidència és més alta, la gent pateix intoxicació alimentària a causa del deteriorament dels aliments. Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera? La primavera és un període actiu per al creixement bacterià, cosa que fa més probable que es produeixin infeccions o intoxicacions bacterianes. Recordeu als consumidors que prestin atenció a la seguretat alimentària i eviten la intoxicació alimentària. El departament de supervisió d'aliments i medicaments recorda que per evitar la contaminació bacteriana, s'ha d'intentar menjar en parades de carrer poc higièniques o petits restaurants amb llicències incompletes, i no menjar aliments que hagin superat la seva vida útil en comprar carn crua, s'ha de prestar atenció a si té el segell de quarantena del departament de quarantena. Restauració científica i higiènica. Feu un bon treball en la neteja i desinfecció de la vaixella i els estris de cuina s'han de col·locar i utilitzar per separat els aliments cuinats s'han de menjar ràpidament durant la nit i s'han d'emmagatzemar a temperatures baixes i escalfar-los completament. Desenvolupar bons hàbits d'higiene. Recordeu rentar-vos les mans abans de preparar el menjar i menjar. Si es produeix una intoxicació alimentària, haureu d'anar immediatament a un hospital proper per rebre tractament i no prendre cap medicament pel vostre compte. Al mateix temps, deixeu de menjar aliments sospitosos i mantingueu-los intactes per a la inspecció. Informar oportunament als departaments corresponents. Aneu amb compte amb la intoxicació alimentària. El contingut de nitrits en el xucrut i els escabetxs en vinagre a l'hivern augmentarà a mesura que la temperatura augmenta a la primavera. Menjar massa a la vegada o menjar xucrut o escabetx de color massa fosc pot causar fàcilment intoxicació per nitrits, bolets i altres fongs salvatges, i no els reconeixeu en excés les patates produiran una gran quantitat de solanina, que fàcilment pot causar intoxicació alimentària si es menja. Quan la intoxicació alimentària es produeix a la primavera, si els símptomes són lleus, la majoria de la gent pot excretar les toxines bevent molta aigua. Si l'enverinament és més greu, el millor és enviar a l'hospital a temps. |
<<: Què significa la proteïna de l'orina 1+ i els glòbuls blancs de l'orina 1+?
>>: És perjudicial la calefacció del microones?
La Xina és el primer país a menjar meduses, i hi ...
El problema del dany hepàtic no s'ha d'ig...
L'astragalus creix principalment en zones rem...
Què és la Universitat de Messina? La Universitat d...
Hi ha moltes maneres d'esbandir-se la boca am...
Les malalties inflamatòries de la pell són en rea...
Què és la Universitat de Lucerna? La Universitat d...
Avui en dia, moltes persones prefereixen ser alte...
Què és Valve Corporation? Valve Corporation és una...
Crec que tothom ha menjat porros al llarg de la s...
Què és el lloc web de Damia? Damiani (també traduï...
L'àloe vera és una herba perenne amb efectes ...
Les cebolletes sempre han estat un condiment indi...
Hi ha molts remeis populars per tractar l'ècz...
La humitat escrotal és una malaltia molt comuna e...