Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

La intoxicació alimentària és un fenomen relativament comú, especialment a la primavera i l'estiu, quan la incidència és més alta, la gent pateix intoxicació alimentària a causa del deteriorament dels aliments. Com prevenir la intoxicació alimentària a la primavera?

La primavera és un període actiu per al creixement bacterià, cosa que fa més probable que es produeixin infeccions o intoxicacions bacterianes. Recordeu als consumidors que prestin atenció a la seguretat alimentària i eviten la intoxicació alimentària.

El departament de supervisió d'aliments i medicaments recorda que per evitar la contaminació bacteriana, s'ha d'intentar menjar en parades de carrer poc higièniques o petits restaurants amb llicències incompletes, i no menjar aliments que hagin superat la seva vida útil en comprar carn crua, s'ha de prestar atenció a si té el segell de quarantena del departament de quarantena.

Restauració científica i higiènica. Feu un bon treball en la neteja i desinfecció de la vaixella i els estris de cuina s'han de col·locar i utilitzar per separat els aliments cuinats s'han de menjar ràpidament durant la nit i s'han d'emmagatzemar a temperatures baixes i escalfar-los completament.

Desenvolupar bons hàbits d'higiene. Recordeu rentar-vos les mans abans de preparar el menjar i menjar. Si es produeix una intoxicació alimentària, haureu d'anar immediatament a un hospital proper per rebre tractament i no prendre cap medicament pel vostre compte. Al mateix temps, deixeu de menjar aliments sospitosos i mantingueu-los intactes per a la inspecció. Informar oportunament als departaments corresponents.

Aneu amb compte amb la intoxicació alimentària. El contingut de nitrits en el xucrut i els escabetxs en vinagre a l'hivern augmentarà a mesura que la temperatura augmenta a la primavera. Menjar massa a la vegada o menjar xucrut o escabetx de color massa fosc pot causar fàcilment intoxicació per nitrits, bolets i altres fongs salvatges, i no els reconeixeu en excés les patates produiran una gran quantitat de solanina, que fàcilment pot causar intoxicació alimentària si es menja.

Quan la intoxicació alimentària es produeix a la primavera, si els símptomes són lleus, la majoria de la gent pot excretar les toxines bevent molta aigua. Si l'enverinament és més greu, el millor és enviar a l'hospital a temps.

<<:  Què significa la proteïna de l'orina 1+ i els glòbuls blancs de l'orina 1+?

>>:  És perjudicial la calefacció del microones?

Recomanar articles

Quin és el valor de les meduses

La Xina és el primer país a menjar meduses, i hi ...

Què fer si teniu dany hepàtic? Tractament del dany hepàtic

El problema del dany hepàtic no s'ha d'ig...

Com beure Astragalus a l'aigua?

L'astragalus creix principalment en zones rem...

Col·lutori bucal amb oli de coco

Hi ha moltes maneres d'esbandir-se la boca am...

Què són les malalties inflamatòries de la pell i quins són els símptomes

Les malalties inflamatòries de la pell són en rea...

Què passa amb Valve? Revisions de l'empresa Valve i informació del lloc web

Què és Valve Corporation? Valve Corporation és una...

Els porros són rics en purines?

Crec que tothom ha menjat porros al llarg de la s...

Què tal la Damia? Comentaris de Damian i informació del lloc web

Què és el lloc web de Damia? Damiani (també traduï...

Com extreure suc d'àloe vera fresc

L'àloe vera és una herba perenne amb efectes ...

Quina diferència hi ha entre les cebes verdes i les escalunyes?

Les cebolletes sempre han estat un condiment indi...

Les peles de patata realment poden curar l'èczema?

Hi ha molts remeis populars per tractar l'ècz...

Quin medicament és més eficaç per a la humitat escrotal?

La humitat escrotal és una malaltia molt comuna e...